Spoilery kolem dokola.... O.o

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

djchrpa

Re: Spoilery kolem dokola.... O.o

Příspěvek od djchrpa »

v čem ti ten nárazník přišel zabalený ? V takovém tom plastovém orandžovém pozdře co je v Kindervajcu, ne ? :D :D :D Pičo to bude predátor jak cyp :lol: Když se rozdával vkus a zdravý úsudek, někteří si asi zrovna honili na hajzlu.
Nafta & benzín

remix

Příspěvek od remix »

Dej ho tam i za cenu pokuty, jedine co je jiste, ze se opravdu odlisis, tak jak si prejes 8)

..ja bych si to ani v te garazi nevystavil :P
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

Pilsner.Urqel píše:
kony5 píše:já bych se bál že mně ten narazník kousne....

Ty krávo to jsou příspěvky,jak v dětské školce :lol: . to má určitě s tématem hodně společného.

P.
vsak ti rikam spetl sis trochu forum :lol: http://tuzingforum.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; <- tam te budou vsichni obdivovat jak sis oplastoval auto 8) :lol:

ps: kazdy muze udelat preklep ve slovu 8)
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

Pilsner.Urqel

Příspěvek od Pilsner.Urqel »

Dobrman píše:
Pilsner.Urqel píše:
kony5 píše:já bych se bál že mně ten narazník kousne....

Ty krávo to jsou příspěvky,jak v dětské školce :lol: . to má určitě s tématem hodně společného.

P.
vsak ti rikam spetl sis trochu forum :lol: http://tuzingforum.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; <- tam te budou vsichni obdivovat jak sis oplastoval auto 8) :lol:

ps: kazdy muze udelat preklep ve slovu 8)
chlapče moje auto jsi neviděl,tak nehodnoť.ptal se tady na to upe někdo jinej ,a ten tu má foto,tak to bys měl hodnotit.ptal se tady on na názor a ne já. Já bych se tu nikdy na žádnej názor neptl,názory lidí mě nezajímají,dělám si vše sám podle sebe a na lidi seru! :lol:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

JJ a tak to má být. Mě se taky každej směje, ale auto mám podle sebe. Jde o to aby se to líbilo tobě a ne jiným. Tím ale nechci říci že se mi ty vaše extrémy líbí to ani omylem :wink:
" www.autowerks.cz "

Vayne

Příspěvek od Vayne »

:D :D lolci vaše názory mi fakt trhaj žíly... děkuju těm co mi odpověděli na policajty,sem spokojenej ...pakuju se a vy tu můžete ten spoiler pomlouvat třeba další rok jestli vám to udělá dobře :D :D

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Pilsner.Urqel píše:,dělám si vše sám podle sebe a na lidi seru! :lol:
Koukam, ze i Pilsner Urquell pises podle sebe :smich2:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Pilsner.Urqel

nechápu, že tohle tady muže někdo psát,to svěčí o inteligenci tech dotyčných. když se Ti něco nelíbí,tak napiš že se ti to nelíbí na nic jiného se tu nikdo neptal. když píšeš tohle,tak buď ze závisti že to sám nemáš,protože by tě s tím doma tvoje stará hnala :lol: že si debil co strkáš peníze do takovejhle věcí,a nebo na to nemáš prachy. tvůj problém tak s tím neser ostatní lidi ,nikdo se na takovýhle tvůj názor neptal. :kladivo: bych chtěl vidět ty vaše seriovky.

P.

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Tobě někdo ubližuje viď?
KEHO rennsport

Pilsner.Urqel

rallik píše:Tobě někdo ubližuje viď?

no ubližuje, ty vaše blbý keci tady kolem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , jen píšu svůj názor,vypadá to že ubližuje spíše někdo Vám. :mrgreen: :mrgreen:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Na Tvém místě bych ani tak neřešil PČR, jako spíše pohledy kolemjdoucích, kteří si na Tebe budou ukazovat prstem, ale nikoli proto, že se jim to líbí. Však uvidíš sám.

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

hele jak vidim tak to je druhy fasttomas nebo to je primo on :smich:

ps : pripada to jenom me nebo vayne a pilsner je jeden a ten samy ? spek
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

remix

Příspěvek od remix »

Pilsner.Urqel píše:...když píšeš tohle,tak buď ze závisti že to sám nemáš,protože by tě s tím doma tvoje stará hnala :lol: že si debil co strkáš peníze do takovejhle věcí,...
Musim se priznat, moje zena by me s tim opravdu hnala a nejspis mi nadavala i do debilu a hlavne by mi rekla, ze dokud tu hruzu z auta nesundam, tak nemam ani vyjizdet z garaze, kde jsem to montoval 8) a pak by mi jeste jednou zopakovala, ze jsem opravdu debil si tohle dat na auto... :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

puhla

Příspěvek od puhla »

já snad začnu chlastat staropramen :lol:
focus a golf

kony5

Příspěvek od kony5 »

mysli až srazíš chodce tak ten laminát kterej má navíc takhle vyprofilovaný vlny bude dooost ostrej a muže mu něco udělat pak to pojištovna odmitne hradit (nemocnici , odškodne atd) a ty budeš v pytli... Laminátový nárazník beru jako levnou a lehkou náhradu serioveho na auto k tomu určené. když už tak tam vyber podobný design tohle se hodí tak na toyotu supru nebo jiný fast and fjurijus design auta ale ne na usedlýho němce bez výraznější linie jakým 'A4 bezesporu je. mně se některý nárazníky FaF náhodou líbí ale chce to mýt vkus a nekoukat na narazník co se mi líbí ale co se mi na auto hodí k celku. Zduraznuju že ti ho nehananím sám mám na autě taky laminát sice carzone ale pro někoho taky dost "ultimativní" (ma velkej difuzor)--> ale ten je funkční...

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Proč odpovídáte na něco na co se neptal ? :lol: Takové posudky co se na co hodí... nice :D . Ne, fakt je ten nárazník otřesný :lol: no ale jinak když je z laminátu tak si do něj ,,vylep´´ štítek s homologací, nevim kde to teť bylo ale řešilo se to tu před pár dny.

kony5

Příspěvek od kony5 »

tu homologaci muže sundat s narazniku puvodniho. ale jde o to že policista tě požádá o tipový list a beztak muže nahlednout do velkeho TP když maj tu svoji dodávku. policajt chce dávat pokuty a když tě uvidí stím na předku a všimne si tě tak tě okamžitě zastaví...nemusí za to dostat nic. a když narazíš na debila tak ti vezme klidně techničák stačí to takhle teda?.. kámošovi vzali techničák za takové ty prasklinky na kotouči takové ty mikro ... protože má prý prasklý kotouč. a postavili před auto hlidku aby stím nemoh odjet.. :lol: :lol:

Programen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programen »

Bože, lidi, nikdo se vás neptal na váš soukromý názor, tak ho Vaynovi necpěte...

Můj názor na tenhle problém je následující: nemontuj na auto nic bez homologace, pokud s ním budeš jezdit někde jinde než na parkovišti nebo okruhu, pokud to uděláš, musíš čekat problémy.

Toť vše.

PS: Dovoluji si pochybovat o tom, že ti byl tento thread nějak nápomocen, spoiler doporučuju střelit nebo vystavit.
Gallupovo varování: osmdesát procent všech lidí se považuje za nadprůměrné řidiče.

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Me ste se taky smaly za laminaty :lol:

Vayne

Příspěvek od Vayne »

Já už se jen bavím komentářema .. :D :D no jo no uvidím snad to bude ok ... samozřejmě počítám s tím že mě budou stavět a není policajt jako policajt... a někdo tu psal o tom RS4 nárazníku kterej ačkoliv je serijak se mi celkem zamlouvá zaleží na tom jestli bych ho napasoval poznám až mě tenhle bude nudit popřípadně ho budu opravdu nucen sundat,tuším že na A3 sem ho někde zahlídnul na A4 B5 sem ho ještě nikde neviděl ...dík za připomenutí toho nárazníku !...

Koni5 .... 1.ten spoiler opravdu není žiletka,ale beru to že bych na tom mohl být bit.... 2.nevím no ale tak spoilerama to narozdíl od kotouču nebrzdí ..

Dobrman .... prosim tě nejsem debil abych si tady s váma psal z 2 účtů nemám na to náladu ani z toho jednoho když čtu ty zcestný kraviny ;)

jajiN .... jasně když jedna slepice začne kokodákat ostatní se přidaj ....... to mi připomělo tuhle písničku :D http://www.youtube.com/watch?v=ZZMu_YFFdBY" onclick="window.open(this.href);return false;

JAYY-JAYY

Příspěvek od JAYY-JAYY »

je to tvá věc. Ale přijde mi že když si tam dáš takový..dá se říct masivní nárazník tak to bude hodně pěst na oko a policajti právě po tomhle jdou. Kdyby to byl laminát, ale decentní tak neřeknout ani půl slova.. Však uvidíš sám :wink:

kony5

Příspěvek od kony5 »

okej konstruktivní kritika: já už rozbitý laminát viděl a věř že to praskne velice rychle a neni to nikterak pružné. je to laminát a to je skelné vlákno vytvrzené jen lepidlem mezi jednotlivými jemními vlákny..když se to rozbije je to velice ale opravdu velice ostré sám sem to už zažil a věř že se to dokáže pěkně zarasovat do kůže a když to výtáhneš zbytky tam sou a hnisá to :D .. tenhle tvar prostě ty oblouky udělaj takovýhle trny.
a za druhý ten rs narazník si tam dej radši je z abs plastu je pružný, i poškozený když koupíš dá se dobře velice dobře svařit.. (mam audi A6 to je stejný plast- vařil sem držaky mlhovek z puvodniho narazniku na nový ) a je přišroubovaný na výztuze asi 12 šrouby výměna je o dost jednodušší než vymýšlet uchycení laminátu...vypadá to líp, na auto pro normál ježdění...

Ondrero

Příspěvek od Ondrero »

Omlouvám se že sem strkám Octávku,ale když už se to tu řeší...
Ve předu budu mít origo RS plastovej nárazník,pak laminátové prahy (žádnej extrém)
A nakonec převlek na zadním nárazníku.
To by tolik policajty dráždit nemuselo ne?
Navíc ty odrazky budou vypadat dobře.
Origo ze Scouta :-)
Přílohy
020920112586.jpg
020920112586.jpg (132.72 KiB) Zobrazeno 1582 x
020920112587.jpg
020920112587.jpg (125.21 KiB) Zobrazeno 1582 x

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“