kámo máme asik stejnou rasu.... pravej českej vořech..... nedáme jim zašukat? budou krasny štěnátka....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
chtel jsem se zeptat mistnich pejskaru co si mysli ze je nejlepsi proti klistatum. nase mala rotvice si oblibila behani v poli a tak nam nosi dalsi spolubydlici. Za posledni 3 dny 5 klistat. Tak premyslim jestli nejaky obojek nebo kapky... co pouzivate? nevim jak s tema chemickyma prostredkama, je stene tak aby ji to nejak neskodilo.
a jeste jedna vec. kdyz ji vytahnu kliste a kousek ji tam zustane muze se neco stat nebo je to ok?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
my taky frontline- olejicek za krk. vydrzi tak 3 mesice. ucinnost postupne slabne, ale prvni dva mesice po aplikaci kliste ani blecha nema sanci.. mam jezevcika, kterej miluje prodirani ve vysoky trave, behani po lese. vede celkem aktivni zivot.
Frontline Combo pro nase Yorky funguje taktez, muzu doporucit. I kdyz sem tam se nejaky to kliste taky najde, neni to nikdy uplne stoprocentni ochrana.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
my sme kapali taky frontline....ale letos se to nejak nestihlo takze poprvy bez ničeho a celkem asi 3 klistata...a to byl furt venku.....ale asi to je tim že se stihne zdycky vyvalet v nakym hovně nebo v nakym smradu a pak na nej klistata nesly ...jinak na vytahovani mame nejakou specialeni plastovou pinzetu primo na klistata....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
JOE_Cik píše:my sme kapali taky frontline....ale letos se to nejak nestihlo takze poprvy bez ničeho a celkem asi 3 klistata...a to byl furt venku.....ale asi to je tim že se stihne zdycky vyvalet v nakym hovně nebo v nakym smradu a pak na nej klistata nesly ...jinak na vytahovani mame nejakou specialeni plastovou pinzetu primo na klistata....
nam se minule taky vyvlela v nějakem hovně nebo něčem a stačilo doufam že ju přiště uhlídám pač mě ten smrad pěkně natahoval ale jinak dik zkusim teda ten frontline. Obojek je asi už zbytečné kupovat když je konec léta.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
2 Joe- no nevim zdá se mi, že ten tvuj je nějakej vobrovskej, já mam prťavce
No ještě teď koukam, jsi ze Sokolova jo, no já jsem z Chodova, tak to bysme je mohli připustit
vobrovskej jo...má 18 kilo a 50cm v kohoutku.... ale stenatka by byli hezky no...