89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Přijeď na měsíc do Opavy zase, a po šichtě můžem něco postavit u mě v garáži... třeba čorknem pustilovi Céčko, on si toho stejně ani nevšimne
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak ta cena je naprosto luxusni podle toho, co tam je vsechno udelani, ted jeste zalezi jak, ale tak zas nejaky vergl schnilej to nebude a technika se da vzdy dodelat a mnohem lehceji nez kastle, i kdyz jak u kterych motor a modelu, ted mylseno obecne
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Já taky ne ale líbilo se mi to kompletní plastování, to se dneska taky jen tak nevidí už.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Co rikate na Vectru C GTS s timto motorem? http://auto.bazos.cz/inzerat/11625586/O ... najeto.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem se koukal a Vectra C sehnat s nejaky "spolehlivym" motorem nevim, u me by pripadalo dle urcitych zkusenosti 1.8 16V 92KW a nebo 1.9CDTI 74KW, ty naftove verze 2.0DTi a 2.2DTI bych se radeji vyhnul to same benzin 2.2
Vypadá docela slušně, zajímalo by mě, kolik bude mít najeto po připojení na diagnostiku..... tohle by to už možná mohlo umět.
Já už u těch dnešních aut vůbec nevím.... a ani tomu nerozumím. To je samé GTS, GTI, OPC, RS,..... a nakonec zjistíš, že každá jepice může mít look něčeho takového, hlavně aby to mělo nějaký hustýkrutý název. Kdyby kdysi ve Škovce mít "junior" to pojmenovali třeba "GT" tak to bude mít dneska každej tuner Kde jsou ty časy, kdy GSI bylo jen to vrcholné a všechno ostatní mělo jiné značení.
Berry píše:Co rikate na Vectru C GTS s timto motorem? http://auto.bazos.cz/inzerat/11625586/O ... najeto.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem se koukal a Vectra C sehnat s nejaky "spolehlivym" motorem nevim, u me by pripadalo dle urcitych zkusenosti 1.8 16V 92KW a nebo 1.9CDTI 74KW, ty naftove verze 2.0DTi a 2.2DTI bych se radeji vyhnul to same benzin 2.2
A proč nemůžou říct klasicky Vectra C liftback. To je jako nějaký méně hodnotný označení? To už mi pomalu začíná připomínat VW a ty jejich tajemné názvy úplně normální výbavy
Stejně jako 90% dnešního vozového parku... Každej chce diesela s dvouhmotou a turbem a pak se diví... Jsou to dvě věci se kterejma se musí u staršího auta počítat... Jinak Berry, prej je dobrá ta 1,8 ty nafty prej nic moc... Jelikož se o Vece zjímám tak jsem už pár recenzí čet a chtěl jsem 1,9 v naftě a teď teda nevím nevím...
Pepo ja jsem na ni taky ted koukal a taky jsem neco precetl a taky si myslim, ze asi idealni bude 1.8 16V 92KW v manualu, a to co rikas s tim dieslem je naprosta pravda, dvouhmota, turbo, vstriky, cerpadlo, to jsou proste nejvetsi pumelice, a muzes byt pomalu na hodnote auta, berte trosku s nadsazdkou, nechci aby nejaky iniciativni blbec se toho chytnul a rozebiral tady do korunky. zas ta spotreba to dehtu je velmi lakava, ale vse ma stinou a svetlou stranu mince, ja to tak vidim, ze asi budu jeste dele bez auta