žlutá "dvanácettroska" s dežama asi ne, ani banda asijských "spoluobcanu" no asi to bude nejaka dalsi hovadina*madrfaKING víla* píše:Hm, ve většině případů je to žluté a velmi rychlé. Když se zastaví, pořád něco chce a mluví sprostě:D, co je to?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
žlutá "dvanácettroska" s dežama asi ne, ani banda asijských "spoluobcanu" no asi to bude nejaka dalsi hovadina*madrfaKING víla* píše:Hm, ve většině případů je to žluté a velmi rychlé. Když se zastaví, pořád něco chce a mluví sprostě:D, co je to?
Vypadá to takJohny_X píše:a pockej? tosme se jako taky videli ?
V tom případě jsem zklamán, čekal jsem vizáž odpovídající nickuBerry píše:Ze by pan Butcher
bratry Dlouhy asi urcite znas co?Starlet píše:Sezona skončila, je třeba se věnovat i jiným sportům![]()
mas nejakej problem ???rallik píše:Nadruhou stranu, když pak vidíte Markuse v lupu, tak už je možný všechno
Riso snazim se, ted tak se pohybuju mezi 84-86Kg, tak jsem hodil prumerRitchma píše:Tak koukám že butcher je další člověk kterýho jsem si představoval úplně jinak.
Měl jsem představu že bude vysokej a obrovskej a realita je opak![]()
Berry už máš 85kg jo? Pomalu mě doháníš, ale pořád mam pět kilo náskok
JJ, znám, Klona (Martina) už asi 8 let.tragicomix píše:bratry Dlouhy asi urcite znas co?Starlet píše:Sezona skončila, je třeba se věnovat i jiným sportům![]()
Spíš je to dřina, ne?Butcher píše:Naivko...75kg zive vahyVic si nemuzu dovolit...to pak nejede...a prezdivka je jeste z dob, kdy jich bylo sotva 50
hrozna fotka..."Když se zastaví, pořád něco chce a mluví sprostě:D"Kill yourself!
Jj, navíc to dovede prodat a umí být nepříjemnej (na hřišti), ale tak nějak v dobrym, přátelskytragicomix píše:to sedi zrovna ke mepac ja jsem prijmenim Řezníček
teda MiniButcher
Marta je zrovna takovej drobek
biohazard píše:a víla je teď jako nějaká ta TF rozkuřka nebo co?