Protože ho nevlastníš, pokud máš trvalý zaměstnání, tak se zeptej ve svý bance. Tak či tak, pokud nemáš zhruba 80-100tis. nebo nejsi schopnej je během pár měsíců našetřit, pak nechápu, jak můžeš jít do hypotéky?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
crockjindra: třeba v případě krádeže auto zcela patří jim. Takže si většinou spočítali svou cenu, náklady na leasing a pak ti z pojistky vrátili celkem nuznou částku. No už to psal nahoře rudi. Další problém je že veškeré věci co se s autem vědí musí vědět jinak porušíš leasingovou smlouvu. což u úvěru tuším není, protože tam mají sice auto jako záruku, ale je de-facto tvé.
Co když závažně onemocníš, zraníš se, přijdeš o práci, přítulka otěhotní a bude čekat dvojčata navíc kluky..stane se cokoliv dalšího a nejlépe najednou? Nepřeju ti to, ale počítej i s tím nejhorším
Do hypoteky je dobre jit sam, pokud na to clovek ma a vyprd bych se na auto a to si poridil potom a do te doby necim odjezdil, myslim ze bydleni je dulezitejsi nez nejaky skopek.
Jinak urcite bych nesel do leasingu - nejsi majitel vozu atd na netu je toho hodne pohledej nez neco napises,pri nejhorsim jde uver jsi majitelem hned, ale rikam nejidrv pohledej na netu je toho mraky nikdo nic ti neprinese na zlatym podnose.
Jinak ten co posilal Rudi ten vypada zajimave hlavne TDI.
Ale taky uz po zkusenostech, tak auto tak cash
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Tak sup do auta a vyrazit do Otrokovic, jsi tam za 2.5-3hod a pripadne si neco najit cestou tam nebo zpet, kdyby to nahodou nevyslo at se nejede uplne na prazno
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
No nezapomeň taky na to, že hypoteku ti pak nemusí dát. Spočítají ti minimální měsíční příjmy, podívají se do registru dlužníků a když ti to nevyjde, nic nepomůže
No já nevím, ale být tebou, tak se rozhoduju buď pro úvěr nebo pro hypo. Sám budu mít za sebou první rok hypošky a když si vemu že bych do toho měl ještě splácet úvěr ... . Nehledně na to, že ti pak nemusejí dát (jak se zmínil Fáboš).
K autu ... ohledně motoru ti kluci poradili až až, ale vzhledově .... e éééé , ale když se líbí tobě, není co řešit .
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
***montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ***
no lízačka má další průser v tom že se prodražuje o vícenáklady..jako je havarijní připojištění + velký navyšení, plácnu chceš auto na lízačku za 100táců, rozpočítají ti to na 3roky a zaplatíš ve finále skoro 200táců... u spotřebitelskýho ouvěru nemáš navíc to havarijko, ale ani navýšení v průběhu třech let většinou nepřevyšší 30tis.
Ale znovu se musím vrátit k tomu jak jsem psal že se z toho vopícháš... Tak si teď vemeš úvěr...ok....pak se rozhodneš vzít hypo...ok.....dá li ti výplata na to aby ti jí dali..no problemo... koupíte teda byt/dům ten samozřejmě bude chtít opravy a investice....jsou to další výdaje se kterými nemůžeš počítat, protože je neznáš...i to nějak půjde rok...dva... ale pak se tvý přítelkyni zblázní přírodní hodinky a bude chtět baby.... a to budeš F pitši jak finančně, tak volbou vozu...páč do týhlekindrmrtky nedáš kočár......s velkým přemlouváním tak maximálně golfky ale co jsou to tvoje prachy, tvůj život..chceš to...běž do toho Ty se z toho vopícháš..já ne ..........(já už se z toho vopíchávám )
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
me je jen 24,a vim co to je za pikacovinu se takhle zařiznout.vychladni,nauc se hospodařit s penezma a uvidis jak je težky naškudlit 100tacu.počitam s tim že tva vyplata nepřesahuje 20tis.a az to přijde a našetřiš potřebny obnos,zjístis ze je nevyhodis za takovou mrtku jako je 10let starej brouk..
Dejv: ámen Já si na své první auto (octavii RS) naškudlil sám 130tis a 60tis jsem si půjčil..a řeknu ti nekupovala se mi lehce..Páč ty peníze znáš, sám sis je od huby utrhával
crockjindra: počítáš že budeš potřebovat na rozvody? kapaliny, filtry. A to nepočítám nějaké neřesti co jsou na všem ojetém. Třeba spojka se setrvákem není levná sranda..
Tak jinak..poslední argument ode mě kterej je proti.
Takže hodláš si koupit broucka za 100tis, jestli že počítááš se základním sevisem-brzdy,oleje,rozvody čepy. takže si musíš vzít 150. Teď jelikož to je 10let starý auto musíš počítat s tím že může bejt v pitši podvozek-tlumiče,silembloky,čepy,nedejbože praskne dvouhmostní setrvák...tj investice dalších 50tis. Pak potřebuješ gumy, sem tam bude nějakej škrábanec ťukanec, čili další investice do laku,praskne stahovačka oken, po těchto letech klimakompresor,trubky vysoušeč,kondenzátor atd atd....
při celkovém součtu všech nákladů na provoz + přeplatek úvěru+povinné ručení v průběhu třech let se celková cena auta vyšplhá lechce na 250tis. ......
Když zajdeš třeba do škoda salůnu tak zjistíš že za tyhle peníze pořídíš funglovou fobii v tdi s klimou, lízačka na 5let,bez přeplatku, jakékoliv poruchy budeš řešit přez záruku, budeš mít zaplacený povko i havarijko...čili tvá jediná investice do auta bude pouze naftu, servis po 3Otisících,po dvou letech gumy....toť vše...čili by tě to vyšlo celkově na 270..... no je to rozumější???? já si myslím že to je bez debat......prostě nový auto je nový auto....a když se po ukončení lízačky rozhodneš tu fobii prodat tak jí za kilo ještě střelíš..... to brouka za tři roky tak za 50sát a budeš rád.