Potřeboval bych poradit od někoho, kdo zná nebo vlastní tohle auto. Ročník 1997.
Potřeboval bych vyměnit uhlíky v elektromotoru servopumpy, protože se mi začala objevovat závada častá u tohoto auta a to sice vrčení serva, kdy většinou následuje jeho konec a koupě repasovaného za 9 tisíc. Chci proto nejdříve zkusit vyměnit uhlíky, kterými se údajně dá ještě včas vše zachránit, než se zapečou.
Nevíte, kdo by byl schopný na Ostravsku toto provést?
A další věc - nikde nemůžu najít banalitu, jako kolik litrů je kapaliny v chladiči a oleje v motoru

Díky moc.

Je to dost intenzivní zvuk, který zesílí při jakémkoli pohybu volantu. To byl zase nápad pohánět servopumpu malým elektromotorem místo řemenu..  Kapalinu jsem už kontroloval a hladina vypadala OK, ale ještě to jednou prověřím, až to budu dávat dohromady. Auto už 6 měsíců stojí. Zatím jsem servo odpojil, když s tím popojíždím, ale moc se to pak nedá řídit
 Je to dost intenzivní zvuk, který zesílí při jakémkoli pohybu volantu. To byl zase nápad pohánět servopumpu malým elektromotorem místo řemenu..  Kapalinu jsem už kontroloval a hladina vypadala OK, ale ještě to jednou prověřím, až to budu dávat dohromady. Auto už 6 měsíců stojí. Zatím jsem servo odpojil, když s tím popojíždím, ale moc se to pak nedá řídit