OS v mobilech
Moderátor: Rudi
Re: OS v mobilech
Pro zájemce o N9:
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... korun.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... korun.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Já už jí mam předobjednanou s 16gb pamětí za 12tis s dopravou a na slovensku je v předprodeji prý za lehce přes 12tisConscious píše:Pro zájemce o N9:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak to je cena od Nokie,tam na shopu jsou ty mobily dražší. Stejně tak vychází dráž CZ distribuce,určitě se to dá koupit levněji zvenku. Ale láká mě ta 64GB verze,pořád se potýkám s nedostatkem místa u C7,má 8GB a ještě mám 8GB kartu a je to prostě málo. Prázdná tahle karta stačí na 50 minut videa v 720p z toho mobilu. No a to je plný hned. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Já mam v N95ce 8gb a snad jsem v životě nezabral ani polovinu. Nemam v plánu se koukat v mobilu na filmy a skoro nikdy nenatáčim a když už tak třeba dvě minuty max. Většinou jenom hodně fotim. Takže mi určitě bude 16gb stačit navíc jsem koukal a nevim jestli je to pravda, ale že 64ka bude jenom jenom v černý, minimálně na začátku. Já objednal modrou. Akorát mě trošku v eshopu vyděsili, protože jsem dostal email že jí poslali a přitom má být až příští měsíc, tak se mi zdá že omylem poslali něco jinýho 

Function > Form
Function > Form

I tady by měla být dostupná až v říjnu. Alespoň to píšou na nokia stránkách a i na tom eshopu. Poslal jsem jim maila, horší je, že ta zásilka je poslaná kurýrem a ty maj depo kousek od práce kam si nechávám všechno posílat a holky na recepci to převezmou, takže i když by mi ráno napsali, že je to omyl, tak to nemůžu nepřevzít. Nevadí, kdyžtak si pošlou kurýra aby si to vyzved. Spíš zbytečný problémy...
Function > Form
Function > Form
Tak jasný,omyly se stávají,tuhle mi ze sunnysoftu přišly týden po sobě stejný balíčky.
Dodnes tu mám obsah toho druhýho protože objednávka byla na něco hned a něco až to naskladněj. Nooo a poslali mi 2x to samý. 

Takže nakonec vyhrál Android v HTC Wildfire S.Díky za všechny postřehy k tomuto tématu 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek