Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Romů!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Re: Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Ro

Příspěvek od tragicomix »

je to mimo, ale vzhledem k tomu ze Slota je starej znamej harcovnik proti ciganum tak to sem dam .. http://www.youtube.com/watch?v=VMRP8IpV ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; trosku odbocil od temy ale 100% s nim souhlasim :)
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

DOMINIK 23

Příspěvek od DOMINIK 23 »

Lukazkiss píše:
Yurii píše:Máme možná keltský kořeny ale tak submisivní národ jako češi snad na světě neexistuje :( Sem tam sice proběhla nějáká revoluce ale těch bylo docela málo a teď tak 40 let žádnou nečekám :)

Přesně, vždyť i ta poslední byla "sametová". To je opět pokurvenost národního charakteru. Sametová revoluce je blbost, to potom není revoluce. Viníci nikdy nebyli potrestáni, díky sametu si nahrabali ještě víc, než za totality a jediný rozdíl je v tom, že je dnes neoslovujeme SOUDRUHU, ale PANE :savle: Kam to vede?
Přesně jak píšeš,češi jako národ umí nadávat jen v hospodách a mezi sebou,ale že stát rozkrádá vláda v miliardách a sere na lidi, to najevo dát neumíme!!!Já znám i spousty cikánů,kteří jsou slušní,makaj a maj doma čisto.Je důležité posuzovat jednotlivce a né házet je všechny do jednoho pytle.Mezi náma čechama je spousty co nemakaj a jsou socky....jen se to v deseti milionech obyvatel ztratí.
Škoda octávia 1.6 74kw r.v.98 už je fuč
Hyundai coupe 2.0 16v 140PS už je jen ve vzpomínkách
Mitsubishi space star 1.8GDI 122PS

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Nevim jestli to tu už bylo... ale mě to dnes přišlo mejlem a děsně se mi to líbí. :lol: :lol: :lol:
Přílohy
Etnicke_humoresky.jpg
Etnicke_humoresky.jpg (102.67 KiB) Zobrazeno 1773 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

milonovo

Příspěvek od milonovo »

http://www.zvraceny.cz/video/44250-zpravy-tv-oi/" onclick="window.open(this.href);return false;

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

http://ostrava.idnes.cz/brali-davky-ale ... zpravy_sot" onclick="window.open(this.href);return false;

Neměli by spíš dostat nasráno místo stravenek? To, že valili prachy do automatů indikuje, že jich evidentně měli víc než je minimum nutné k přežití.... já makám na třech frontách ale rvát hrachy do automatu bych si dovolit nemohl.... :(
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Kein

Příspěvek od Kein »

http://www.zvraceny.cz/video/44274-prechytreni-cigani/" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Conscious

Příspěvek od Conscious »

:shock: :shock: :shock: :smich: :smich2: tak to je moc :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

DOMINIK 23

http://www.novinky.cz/krimi/245521-za-t ... ovani.html" onclick="window.open(this.href);return false; to je jen jeden z případů,kde se sexuálně obtěžuje...jak může někdo zabít své vlastní dítě?To se děje v česku často a otcové znásilňují vlastní děti!Zeptej te se cikánů jestli by toto udělali?Ty své děti ctí a milují.Cikáni kradou?Jo a co poslanci ve vládě to jsou miliardy co hrabou a nikdo proti tomu nic nedělá!V česku je přibližně 10 000 000 obyvatel a z toho asi necelých 300 000 cikánů ti asi stát nerujnují né?Sociální dávky pobírá i spousty čechů.Je dost slušných cikánů co jsou vystudovaní a pracují jenomže to češi zase obrátí proti nim,že jim berou práci atd.prostě chci říct že inteligentní člověk soudí člověka podle toho jak se chová a jaký je a nesoudí podle většiny a barvy pleti.Já se nezastávám všech jsou i tací co se chovají jak hovada!Jsem čech,ale mám i známé cikány co jsou opravdu v pohodě a proto se musím proti některým názorům vyjádřit. :nono:
Naposledy upravil(a) DOMINIK 23 dne 23 zář 2011 20:43, celkem upraveno 1 x.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Forjů

Obrázek
✠Luftwaffle✠

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

DOMINIK 23 píše:... soudí člověka podle toho jak se chová a jaký je a nesoudí podle většiny a barvy pleti.Já se nezastávám všech jsou i tací co se chovají jak hovada!
Když se 99% nějakýho etnika chová jako šmejd, tak je důvodný podezření že to etnikum prostě šmejd je. A to 1% je statistická chyba.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Hattori:Bingo 8)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

DOMINIK 23 píše:...................
cigáni jsou odpad, i když se chovají před tebou slušně tak v hlavě jim běží něco jiného.. černoši mají mezi sebou i dobré, to jo ale cigáni ne.. to je to stejné co araby, pojebaný národ někde z arabie. Nejsem rasista, ostatní rasy mi nevadí

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Já mu to poslal především proto,že si nejsem úplně jistej jestli je bílej.Tuhle argumentaci už jsem jednou slyšel když mi kamarádky máma která pracovala na sociálce nebo pracáku nebo něčem takovým říkala jak jí nějaká cikánka,t.č. potřetí těhotná během dvou let řekla že oni(myšleno všichni cikáni) mají tolik dětí protože se strašně moc milujou a taky strašně moc milujou svoje děti.My bílý že jsme svině co nemají rádi nikoho a to ani děti.Proto jich nemáme tolik.Navíc jsou to většinou cikáni kdo rozlišuje na "etnickej Čech X cikán" a ne "bílej X černej".
✠Luftwaffle✠

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Taky jich znám pár, co makají, jeden dělá dokonce několikrát týdně 16ky. 8 hod v práci na HPP a 8 hod na brigádě u nás. A co je na tom zajímavé? Nemá tendenci na sebe vztahovat "že je cigán" a kdesi cosi. Maká protože chce, rodinu uživí, chová se slušně, nic by nikdy neukradl. Proč? Protože chce. A že prostě 95% tohoto etnika NECHCE, to nezajímá jeho ani mě. Osobně bych z téhle země vypakoval každýho, kdo se nechce přizpůsobit nějakému standardu jaký tady je a na základě nehož společnost funguje.... hotovo. :mavani:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Myslíte si, že kdybych si v občance nechal změnit národnost na "róm" tak budu mít stejné výhody jako mají oni? Třeba kdyby mi policajti chtěli dát pokutu, tak bych je obvinil z rasismu atp. :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

romko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romko »

delete
Naposledy upravil(a) romko dne 24 bře 2012 18:07, celkem upraveno 1 x.

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

Globus píše:
DOMINIK 23 píše:... soudí člověka podle toho jak se chová a jaký je a nesoudí podle většiny a barvy pleti.Já se nezastávám všech jsou i tací co se chovají jak hovada!
Když se 99% nějakýho etnika chová jako šmejd, tak je důvodný podezření že to etnikum prostě šmejd je. A to 1% je statistická chyba.
muzu si to vypujcit?? nikdo by to totiz asi lepe nenapsal .. 8)
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Klidně. Má to multifunkční využití, většinou to využívám na araby. Dokonce je to fakt z mojí hlavy. :oops:

DOMINIK 23

Globus píše:Klidně. Má to multifunkční využití, většinou to využívám na araby. Dokonce je to fakt z mojí hlavy. :oops:
to se máš čím chlubit :D

DOMINIK 23

hattori_hanzo píše:Já mu to poslal především proto,že si nejsem úplně jistej jestli je bílej.Tuhle argumentaci už jsem jednou slyšel když mi kamarádky máma která pracovala na sociálce nebo pracáku nebo něčem takovým říkala jak jí nějaká cikánka,t.č. potřetí těhotná během dvou let řekla že oni(myšleno všichni cikáni) mají tolik dětí protože se strašně moc milujou a taky strašně moc milujou svoje děti.My bílý že jsme svině co nemají rádi nikoho a to ani děti.Proto jich nemáme tolik.Navíc jsou to většinou cikáni kdo rozlišuje na "etnickej Čech X cikán" a ne "bílej X černej".
To vypovídá co máš v hlavě ty chytráku 8) jo můj táta je čech a máma cikánka a co...máma pochází ze spořádaný rodiny,kde se muselo makat a táta je cepoval k tvrdé práci.Jak jsem psal nebráním tady všechny,ale dost jich je slušných a není to jedno proceto kam na ty statistiky kdo chodí to nevím.Tu čepici si nacpi do zadku tam by ti seděla imbecile :zadek:

DOMINIK 23

kubi píše:Taky jich znám pár, co makají, jeden dělá dokonce několikrát týdně 16ky. 8 hod v práci na HPP a 8 hod na brigádě u nás. A co je na tom zajímavé? Nemá tendenci na sebe vztahovat "že je cigán" a kdesi cosi. Maká protože chce, rodinu uživí, chová se slušně, nic by nikdy neukradl. Proč? Protože chce. A že prostě 95% tohoto etnika NECHCE, to nezajímá jeho ani mě. Osobně bych z téhle země vypakoval každýho, kdo se nechce přizpůsobit nějakému standardu jaký tady je a na základě nehož společnost funguje.... hotovo. :mavani:
Plně souhlasím,kdo by nechěl makat nebo by dělal bordel a nepřízpusobil se tak bych ho vyhostil.Tohle je u mě inteligentní názor co jsi napsal 8)

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Nejprve podotknu že taky znám několik slušných a pracovitých cikánů a i s nimi rád prohodím pár slov,jenže jich je tak málo,že spíš mám pocit že se mi zdají. Takže následující řádky budou o té většině a nebudou vůbec IN.

:lol: Otázka zní vyhostit kam? Dyk je všude znají a NECHTĚJÍ a dělají všechno pro to by k nim nešli!!! Takže jsou cikáni věrnější jak psi,těch se prostě nezbavíme. Hele přítulka dělá už 15 let na sociálce... Denně s nima přichází do styku a těch výhrůžek zabitím apod. slyšela už dost a dost... Zajímavý je,že ANI JEDEN z těch co tam choděj pro dávky není narozen v ČR a ani jeden neumí pořádně ani říct co chce. Odkud sem lezou? Proč nejde je vypakovat hezky odkud přišli? Cikán je kvalifikace pro práci, cikán má přednost při studiu, za cikány platí sociálka úplně všechno - tužkama do školy počínaje a nájmama konče. Za cikána dostává škola od státu 80000 na rok,za bílýho 20000 - bílýmu musejí všechno kupovat rodiče a příbuzný a cikán všechno dostane... tak doprdele kde to žijeme? A ještě jsme bílý svině a rasisti a já nevim co všechno. Jim nikdy nebude nic dost dobrý,chtějí víc víc víc... A oni víc víc a víc dostanou na úkor nás všech. A nakonec dostanou ještě větší důchod než bílej co celej život dřel za minimání mzdu jak debil protože jim ho nemají z čeho spočítat. Teď se budou rušit kojenecký ústavy,pak dětský domovy... Kdo si ty stovky cikáňat vezme domů? Já to vím... cikáni za tučný prachy,budou ty děti mlátit a učit krást a ve finále z nich vyrostou ještě větší hajzlové než kdyby byly do 18ti v domově. Nebo snad stát plánuje že je bude nutit bezdětným párům? Prostě dokud se neřekne dost a neutáhnou se kohoutky tak bude dusno... a bude čímdál větší dusno... Upřímně řečeno si myslím že bylo načase a tu sebranku bychom měli hodně rychle vypráskat zpátky na slovensko a do rumunska. Už mě ten dvojí metr tady v tom kocourkově pěkně sere,tohle prostě není normální. Tečka. :savle: :?: :twisted:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

8) 8) 8) :potlesk: :potlesk: :stavka: :stavka:
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

masterblaster

Příspěvek od masterblaster »

Conscious píše:Upřímně řečeno si myslím že bylo načase a tu sebranku bychom měli hodně rychle vypráskat zpátky na slovensko a do rumunska.
Len si ich tam pekne nechajte, nam tu nechybaju ;) U nas asi nemaju take vyhody, ked sa im tak paci v cechach.
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

wtf :? 25km pěšky?
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ ... trznictvi/" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Conscious

Příspěvek od Conscious »

To nemají určitě,vy se s nima neserete,to vím taky. Měli bychom si z vás vzít příklad. :lol: Všude je něco,ale tady je to fakt už postavený na hlavu jak je normální slušný člověk co dělá,platí daně a snaží se prostě žít jako člověk státem stahován z kůže a tenhle povl tloustne a má čímdál větší nároky a je čímdál víc státem dotován. Všem berou a cikánům to pak dávaj. :roll: Rozhodně být bílým občanem ČR se stálou prací atd. znamená být druhořadým a nedůležitým. Nechápu moc co stát získá podporou zrovna této skupiny protože i kdyby každýmu z nich sral 150000 měsíčně tak stejně budou chodit jako trhani a po nocích budou krást ze zahrad šrot a z aut benzín - ale to je to absolutně nejmenší zlo který můžou dělat.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

jako chlap celkem frajer... lajsnout si zajit do jejich ubytovny.. tak to bych nedal... bych se spis bal vic zabodanejch kudel, nez strepu..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Cikáni...u nich podobný vzory chování člověk celkem čeká, ale co ty ruzný xenofilní pomatenci? Modelová situace: Zjistíte někde na ulici že se vás cikorka snaží vykapsovat, logicky mu to překazíte, začnete se hádat, dojde ke strkanici a najednou zjistíte že se nebráníte jen cikánům, ale i bílejm "humanistům" který pomáhaj chudákovi utlačovanýmu a rasově napadenýmu cikánovi. Nepochopěj to že máte holou hlavu, kapsáče a tváříte se nepříjemě je váš "standartní" vzhled.

JAYY-JAYY

Příspěvek od JAYY-JAYY »

nevím jeslti to tady bylo, kdyžtak smažte..

zde:
http://www.youtube.com/watch?v=X0vZjwgL ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

paca

Příspěvek od paca »

tady to taky žije http://zpravy.idnes.cz/minibus-romskeho ... anicni_cen" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Pokec“