jojo byl sem tam tou mou pomačkanou krabičkou já sem byl u tvé veruny když si tam instaloval lůjvitonové kolo
tady sem ti to zvěčnil
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Piwko píše:btw: aktual u mě..Záchrana jednoho zatracenýho quadrifoglio verde..
vime o tom, kluci se na to byli koukat a moc nadseny nebyli, tak snad to pujde zachranit... Zacal bych tema chromovyma linkama
Kazdopadne se s tema 200PS 12V QV ted nejak roztrh pytel
Lhal bych kdybych řekl že na tom není práce jak na kostele.. Na druhou stranu , všechno se dá udělat a je aspoň na čem dělat =)
Teda až na po totálně posra*ý topení který netopí a musím sundat celou palubku abych se dostal aspoň k ovládání klapky aby vzduch šel přes radiátor =)
Spíš mě mrzí že sem nestihl tu naftu od Tebe :/ takovou sehnat to je celkem unreal
Tragi porad je veruna na prodej, nebo sis to rozmyslel, je to krasavice a ty "Vitonsky" kolesa by tomu sekly paradne
porad se koukam po nejaky nafte, ale uz ne nutne, jak se rika vsechno ma svou cenu takze v pripade solidni nabidky bych ji asi pustil, ale inzeraty neobnovuju a asi ani nebudu, navic koupil jsem novy brzdy kvuli kolum a dalsich spoustu veci sraz byl super, kolo jsem mel v kufru a pak mi kamos rekl at ho dam pred auto a od ty doby narvano presne jak rikal, kdyz ma neco motiv LV tak se zensky muzou zblaznit
jedna holka stala u kol a rika: proc ma vystaveny jen tohle jedno? a jeji pritel ji odpovida: jses blazen, vis kolik ty kola stoji, beztak ma jen jedno jsem se malem potrhal
remix ze ty jsi stal kousek naproti? pasik si hezky polehaval
Prej "stejne ma jen jedno" tak to bych asi smichy sebou plesknul na zem No mas pravdu zensky jsou v tomhle asi trosku uchylny kdyz vidi nekde neco s timhle logem nebo motivem
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Já to říkám pořád, že každý touží po VW, nejlépe Golfu, ale jen o tom neví
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak do mesta a okoli to uplne staci, jsem ani netusil, ze u VW jde k teto vykonove verzi 1.2TSI to DSG, u Skodovky jde pouze k 77Kw verzi Tata si vloni koupil novou Octu s 1.2TSI 77Kw a musim rict, ze spokojenost - spotreba a vykon, je hodne dobry
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange