vaše názory na moje auto
Re: vaše názory na moje auto
občas tě potkám a nevypadá to zle.....vcelku i decentní....
svět dospělých je pro mne záhadou......
pravda, nevleze tam ani 14 kvůli čepu řízení..AR166 píše:nezkousel jsem 14", ale u 13" osmi palcovej disk vic zastrcit nejde kvuli cepu rizeni. tipnul bych, ze i ta 14 jeste pujde do cepu.. predni lem stejnyho tvaru, jakej ma ten zadni, by to kolo schoval.
na čelním folie pochopitelně není, ale na všech ostatních jsou, a jsou s "homologací" zatím nebyl žádnej problém. na fotce to vypadá, ale jinak to není tak moc..masterblaster píše:No mozno sa mi to len zda, ale mas folie na celnom skle, aj prednych bocnych. To sa tusim nemoze? ci?
Palec up
Ty černý nárazníky mi ke zbytku červenýho auta pásnou perfektně, hlavně nelakovat na červeno a nechat hranatý serie jakýkoli kulatý nárazníky tohle auto neskutečně zkazaej!!!
Šup tam tmavý blinkry z feli a hned to bude lepší. Kola sou vcelku pěkný tomu autu sednou i když teda zadní sou zbytečně široký.

Ty černý nárazníky mi ke zbytku červenýho auta pásnou perfektně, hlavně nelakovat na červeno a nechat hranatý serie jakýkoli kulatý nárazníky tohle auto neskutečně zkazaej!!!
Šup tam tmavý blinkry z feli a hned to bude lepší. Kola sou vcelku pěkný tomu autu sednou i když teda zadní sou zbytečně široký.
Pětka f kombajnu
Pěknej docela decent. 

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Pravda, nemám v plánu je lakovat ani náhodou, ikdyž se docela často setkávám s názorama, že to nalakovat mám...Yurii píše:Palec up![]()
pěkná mašinka
no možná akorát tu karoserii bych trošinku upravil

Toyota je bezkonkurenční!