lefi píše:pak,že nejde jezdit centrem když je to složený dokonce i na Staromák a Haštal to zajelo
Je to nějaký flekatý, to bude asi dobrá mrdka, k ničemu
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
lefi píše:jj,kola za desítku,totál obouchaný a každej díl jinou barvu
To mohl koupit jen nějakej blázen...
To jezdí na podvalu ne??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Pokud forum bude za 10let a vydrzi i lide, takove to jadro, tak jsem zvedavy co tady za chvili budeme probirat, prasky na prostatu a na hlavu, misto nejakyho podvozku, samolepek nebo kol
Bio to je skoro stejny rocnik jako ja, ja jsem 86, takze pekne lakuje
PS Jiriku nekdy se zastav v praci
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
si to tak pocitam jak se tu o tom bavite a dosel sem k tomu, ze sem se tady registroval v 18ti a to sem tu tak rok jeste chodil bez registrace a sledoval inzerci
Tak to bych vůbec neřek a dobrý rok sem se tu chodil dívat
A nejmladší generace 19
Aby nebylo zas tak OT, to když se to auto pokakalo na cestě na dovolenou, směr balaton-skončili sme na slovensku
Berry píše:Pokud forum bude za 10let a vydrzi i lide, takove to jadro, tak jsem zvedavy co tady za chvili budeme probirat, prasky na prostatu a na hlavu, misto nejakyho podvozku, samolepek nebo kol
to se my mladší budeme ptát těch starců tady na TFku, co používaj na oživení "motoru"
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Berry píše:Pokud forum bude za 10let a vydrzi i lide, takove to jadro, tak jsem zvedavy co tady za chvili budeme probirat, prasky na prostatu a na hlavu, misto nejakyho podvozku, samolepek nebo kol
to se my mladší budeme ptát těch starců tady na TFku, co používaj na oživení "motoru"
A budete tady sekce Dr. Uzel oziveni spodku motoru nezadrel se vam na klice?? atd.
remix píše:si to tak pocitam jak se tu o tom bavite a dosel sem k tomu, ze sem se tady registroval v 18ti a to sem tu tak rok jeste chodil bez registrace a sledoval inzerci
Remixu tak to mame podobny, ja jsem sem rok (2004) chodil s Ritchmou (studovali jsme spolu) a pak teda jsem se regnul (2005) taky
remix píše:si to tak pocitam jak se tu o tom bavite a dosel sem k tomu, ze sem se tady registroval v 18ti a to sem tu tak rok jeste chodil bez registrace a sledoval inzerci
ja jsem rok chodil s Ritchmou a pak teda jsme se regnuli
ja jsem rok chodil s Ritchmou a pak teda jsme se regnuli
Já si to o vás dvou vždycky myslel
Lefi ty kaji