Pokud si to teda ty, ale ty kola snad jsou jen jedny

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ta už tady bylaVenca Brody píše:Hoď sem tu fotku, jak prodáváš ty kola se slečnouPokud si to teda ty, ale ty kola snad jsou jen jedny

Hezký brzdysadamcx65 píše:jen nevím .. která je hezčí

ne, ještě ne bohuželTrhyy píše:Hezký brzdysadamcx65 píše:jen nevím .. která je hezčí

Mka musím udělat přes zimu, aby se na jaro mohlo pořádně brzdit
 Mka musím udělat přes zimu, aby se na jaro mohlo pořádně brzdit  + další detaily přes zimu
 + další detaily přes zimu  a na jaro bude mít snad ještě brášku v silnější verzi
 a na jaro bude mít snad ještě brášku v silnější verzi  ///M
 ///M 

TouranTakeshi píše:poslední fotka před krešem
ten černý vw je sharan nebo menší touran,nějak se v tom nevyznám
 , to by byla rychta
 , to by byla rychta
to se chlapec trochu pos.... s tou cenouTakeshi píše:tyhle kola na to plesknout, to by byla rychta
http://www.sportovnivozy.cz/19059-skoda ... rs-rumburk" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak se mi strašně líbí jak všici předelávaj RS na Facelift
 jinak se mi strašně líbí jak všici předelávaj RS na Facelift   viz tahle červená
  viz tahle červená Ty kola jsou moc pekny a jestli maji novy kvalitni pneu a kola netknuta bez vady, tak cena by mohla byt o neco nizsi, ale zadna lace to stejne nebude, bavime se tady o 19" a ne o nejakych 15" nebo 16"
 Ty kola jsou moc pekny a jestli maji novy kvalitni pneu a kola netknuta bez vady, tak cena by mohla byt o neco nizsi, ale zadna lace to stejne nebude, bavime se tady o 19" a ne o nejakych 15" nebo 16" 

Tak to jsem rád, že se líbíjohn-n píše:sadamcx65: nemůžu si pomoct, ale tvoje bavko se mi hrozně líbí, mimochodem jak zkončilo to černý?
 černý se prodalo ... tohle je lepší, už to má konečně motor
 černý se prodalo ... tohle je lepší, už to má konečně motor