Taky to máš pár stanic 271 tam a 511 z5, takže neni o čemKroci píše:v elmagicu jsem prochlastal celou strednijinak madona je fakt nejhorsi bar ever, byl jsem tam 2x a tragedie.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Taky to máš pár stanic 271 tam a 511 z5, takže neni o čemKroci píše:v elmagicu jsem prochlastal celou strednijinak madona je fakt nejhorsi bar ever, byl jsem tam 2x a tragedie.
to sice jo, ale jen zazrakem jsem vzdy prijel se vsema vecma a to jsem v ty 511 kolikrat usnul. Kamarada tam okradali pravidelne kazdy mesic aspon jednou ... vrchol byl, kdyz se probudil na konecny v hostiku a zjistil, ze mu vyrizly kapsyStarlet píše:Taky to máš pár stanic 271 tam a 511 z5, takže neni o čemKroci píše:v elmagicu jsem prochlastal celou strednijinak madona je fakt nejhorsi bar ever, byl jsem tam 2x a tragedie.
Domov, sladky domovKroci píše:to sice jo, ale jen zazrakem jsem vzdy prijel se vsema vecma a to jsem v ty 511 kolikrat usnul. Kamarada tam okradali pravidelne kazdy mesic aspon jednou ... vrchol byl, kdyz se probudil na konecny v hostiku a zjistil, ze mu vyrizly kapsyStarlet píše:Taky to máš pár stanic 271 tam a 511 z5, takže neni o čemKroci píše:v elmagicu jsem prochlastal celou strednijinak madona je fakt nejhorsi bar ever, byl jsem tam 2x a tragedie.
Kousek od nádraží, aktuálně o kousek dálKroci píše:No tam jsem mel stredni, chodil jsem na Ajtý na Weilovkukde tam bydlis?
mě je taky řezali, ale jenom na hájíchKroci píše:to sice jo, ale jen zazrakem jsem vzdy prijel se vsema vecma a to jsem v ty 511 kolikrat usnul. Kamarada tam okradali pravidelne kazdy mesic aspon jednou ... vrchol byl, kdyz se probudil na konecny v hostiku a zjistil, ze mu vyrizly kapsyStarlet píše:Taky to máš pár stanic 271 tam a 511 z5, takže neni o čemKroci píše:v elmagicu jsem prochlastal celou strednijinak madona je fakt nejhorsi bar ever, byl jsem tam 2x a tragedie.
crocjirka píše:fabo: mnohem lepsi