A je tu další sourozenec.... Seat se mi líbí trošku víc, ale pořád nic moc.
http://www.novinky.cz/auto/246266-seat- ... halen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(novinka) Nový mini-model od Škody. "Citigo"
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: (novinka) Nový mini-model od Škody. "Citigo"
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jo, Seat nevypada spatne. Libi se mi, ze Seat z tech tri (resp. teda 4 - VW) jde designove jinym smerem, az teda na kopii A4 aka Exeo.
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
+1SubTera píše:Jo, Seat nevypada spatne. Libi se mi, ze Seat z tech tri (resp. teda 4 - VW) jde designove jinym smerem, az teda na kopii A4 aka Exeo.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
A taky se mi libi, ze z verze Fr nedela Seat buh vi co, jak to dela Skoda. Myslim, ze s 155kW TSI v Leonu ma co nabidnout a je celkem skoda, ze na silnicich moc k videni neni.
Subtera: Nechápu co si tu zasevyléváš svou averzi proti Škodě. Taky furt bleju u každé zmínce o jundaji jak ho nemám rád? dle mého Škoda z RS verze dělá to samé co seat z FR. Jen je třeba si uvědomit že marketing pro škodu je důraznější v ČR a marketin pro SEAT zase ve Španělsku
Btw. to že VW furt rve do Seatu technologie a na škodovku sere je jiná kapitola. Ale je to logické. Španělé i s tím nejnovějším co VW nabídl neumí udělat po všech stránkách kvalitní auto. I když..možná právě proto. Škodovka má většinou už prověřenej zastaralej koncept (platformu). Takže sice nemá 155kw ale zase nemá interiér jak když se vyblije pes. To je furt do kola. Leon Cupra má to nej: brzdy, motor, sedačky..a stejně ho octávka převálcuje v prodejích (v GB např.). Zase proč rvát do škodovky takové výbavy když ho koupí i tak. Třeba ibiza cupra stejného roku co má FRS má lepší brzdy, motor, budíky, design exteriéru, výbavu a přesto nemá ty výsledky co FRS
Jinak musím říct že ten seat vypadá jedinej dobře. VW a škoda jsou slabší.
Btw. to že VW furt rve do Seatu technologie a na škodovku sere je jiná kapitola. Ale je to logické. Španělé i s tím nejnovějším co VW nabídl neumí udělat po všech stránkách kvalitní auto. I když..možná právě proto. Škodovka má většinou už prověřenej zastaralej koncept (platformu). Takže sice nemá 155kw ale zase nemá interiér jak když se vyblije pes. To je furt do kola. Leon Cupra má to nej: brzdy, motor, sedačky..a stejně ho octávka převálcuje v prodejích (v GB např.). Zase proč rvát do škodovky takové výbavy když ho koupí i tak. Třeba ibiza cupra stejného roku co má FRS má lepší brzdy, motor, budíky, design exteriéru, výbavu a přesto nemá ty výsledky co FRS
Jinak musím říct že ten seat vypadá jedinej dobře. VW a škoda jsou slabší.
" www.autowerks.cz "
tholis: myslis tu samou Skodovku, co ma jednu palubku pro vsechny modely? Ano, tak ta ma riz!
Vis, co mi na Skodovce tak vadi? Ze je to submisivni loutka, co si akorat necha diktovat (taky tomu rikame "srat na hlavu"), co smi, co nesmi a az na historii (rozumej tradici) uz nic svyho nema. Proc jezdit v kopii, kdyz muzu mit original.
Vis, co mi na Skodovce tak vadi? Ze je to submisivni loutka, co si akorat necha diktovat (taky tomu rikame "srat na hlavu"), co smi, co nesmi a az na historii (rozumej tradici) uz nic svyho nema. Proc jezdit v kopii, kdyz muzu mit original.