Audi - audio blbne elektrika? Prosim moc o pomoc

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
S.RealD

Audi - audio blbne elektrika? Prosim moc o pomoc

Příspěvek od S.RealD »

Zdravíčko
Mám Audi 80 coupe
Přebral sem od příbuzného který jel za hranice makat káru v tuningu. Jelikož je pryč tak jako člověku kterej to auto zná nemuzu ani zavolat.Obracím se proto sem
V čem je problém:
Baterka (údajně nová Varta 74Ah 680 A) odešla, už jezdim jen tak, že mě někdo nahodí kabelama
V servisu mi rekli pred par dny kdyz sem nechal opravit brzy, že takovy zvlastní kabely (ty kabely sou od toho audia) co sou primo na baterii jiskrily pri zapojovani a podle nich vyhodilo baterii tak ze i kdyz ji nabíjely tak stačí na ní naka zatez a zase je prazdna.Tak mi ty kabely izolovaly. Nvm co s tim zda novou baterii vyssich parametru ale nvm zda to neznici neco nebo nechat jen zmerit nebo prohazet kabely.....
Zda akumulator odstřelilo ze sem predtim auto 10x nastarovalo a nikam nejelo,opravoval sem hodne veci tak sem startoval (blbec sem ja vim)

OPRAVDU NVM CO MAM DELAT! :( Zda koupit novou baterii nebo zda mezi Vámi je človek ci mi doporucite neco v Praze aby mi to nekdo premeril a dal do kupy, kolik to tak muze stat nebo proste zda risknout a koupit novou baterii ale jakych parametru, moc Vás prosim o radu,ci cloveka kteryho rozumně zaplatim.nemuzu kvuli tomu jezdit.

Výbava audio
Dva zesíky :jeden 350W (Subwoofer) a druhej 800W (repro) a dále snad asi kapacitátor (takovej válec a nahoře ukazuje nejspis napětí)

Dekuji
Audi 80 B4 coupe - 2.4 E , 5ti válec
http://www.image-share.com/ijpg-872-50.html

All
Kontaktovat uživatele:

Re: Audi - audio blbne elektrika? Prosim moc o pomoc

Příspěvek od All »

Neřekl bych, že audio je primární problém. Pokud je systém správně zapojený nemůže baterii takovým způsobem zničit. Těžko ti ale někdo takhle od stolu řekne něco podstatného. Zkus si najít nějaký slušný aku servis. Oni ti baterku změří a řeknou ti v jakém je stavu.
Než koupíš novou zajeď do dílny, která se audiem v autech živí a nech si zkontrolovat celý systém. Ona ja také možná vada baterie. Ať už výrobní nebo jiná. Začni těmi kontrolami.

S.RealD

Příspěvek od S.RealD »

All píše:Neřekl bych, že audio je primární problém. Pokud je systém správně zapojený nemůže baterii takovým způsobem zničit. Těžko ti ale někdo takhle od stolu řekne něco podstatného. Zkus si najít nějaký slušný aku servis. Oni ti baterku změří a řeknou ti v jakém je stavu.
Než koupíš novou zajeď do dílny, která se audiem v autech živí a nech si zkontrolovat celý systém. Ona ja také možná vada baterie. Ať už výrobní nebo jiná. Začni těmi kontrolami.
Audio je zapojený že bylo v pořádku. Pak prej se auto dalo známému, tam to zase delalo ze neustale bezely vetraky v aute, az pak co se odpojelo audio to prestalo. Auto rok stalo a pak se dostalo ke mne, zkontroloval sem pojistky, prasklý sem vyměnil dodal dalsi podle navodu na auto(jenze jak je to upraveny auto, moh to ten co to tunil ty spoje od pojistkovy skrine ruzne upravit tezko rict) A pak sem zapojil hudbu s radiem. mam tam VW MFD radio.

Dobře nekam zajedu s baterkou at ji projedou. Jinak pripadne nevis kolik stoji to zkontrolovani celyho elektro systemu?

S.RealD

Příspěvek od S.RealD »

Tak teda díky za ochotu......................

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Nebuď nas*aný. Tohle ti nikdo neporadí. Po takové době se mohla kamkoliv dostat vlhkost taky mohl kterýkoliv kabel poškodit hlodavec. Chce to diagnostiku a ne sedět u PC a nasírat se.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“