Spíš je to další Kaluža Znal jsem ho z jednoho fóra a jeho vystupování mi nikdy nepřišlo, jako vhodné jeho osobě. Navíc člověk, který zákony porušoval a zbohatl na něčem, co nemá ani cenu psát. Přijde mi to spíše, jako reklama pro Czech made man a také pro Ranaře- Sám řekl, že chce do 10ti let natočit 20 filmů, tak pak, když vyjde nový film, tak si každý řekne : "Hele, to je film toho Kubíka" a každý bude vědět.
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
Z diskuse pod článkem...film sem osobně neviděl a ani neuvidím...
Pokud je ten film opravdu o panu Kubíkovi, pak je legenda v tom smyslu, že:
- dělal gigola chlapům
- je to feťák, co jede na koksu
- zabil v opilosti chlapa kterej s nim sedel v aute
a někdo takový (zdráhám se ho označit za člověka, pro mě je to feťák a vrah), který zbohatl šmelinou s doménama, chce kázat někomu o morálce?
Pokud je to pravda, tak se k Livií Klausové hodí pěkně na té fotce, co se týče morálky...
Naposledy upravil(a) Sova dne 17 říj 2011 23:16, celkem upraveno 1 x.
Co to znamená ožralej, pokud vim tak nikde se neudává kolik měl v krvi, mohl mít třeba 0,2 promile
A nevim jak moc je film spojenej s realitou, ale ve filmu bylo jasně uvedeno že to nebyla náhoda
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy píše:Co to znamená ožralej, pokud vim tak nikde se neudává kolik měl v krvi, mohl mít třeba 0,2 promile
A nevim jak moc je film spojenej s realitou, ale ve filmu bylo jasně uvedeno že to nebyla náhoda
Přijde ti fér, že někoho zabije a pak si žije ve vězení, jako král? Ve finále ho z toho vězení dostala známost v řadách policie
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
Trhyy píše:Co to znamená ožralej, pokud vim tak nikde se neudává kolik měl v krvi, mohl mít třeba 0,2 promile
ať má peněz kolik chce, je to marný ale z pouhého jednoho článku je vidět že je to hochštapler z horní dolní bez vkusu s image přestarlého rádoby seladona-kolotáčáře
neznám ho...kokain sem s ním nešnupal, v autě nejel a do prdele taky nešukal...
ale pokud mám od pohledu poznat podrazáka, smažku, blbečka tak je to on
asi R-Y-T-M-O 0.6
Jeho rozhořčení docela chápu ale nemyslím si že b zvládnul opravdu něják výrazně poškodit UT vždycky se daj servery v případě nouze přesunout do některý ze sousedních zemí včetně provozovatele a myslím že UT by se to určitě vyplatilo
Film Czech Made Man jsem videl a cekal jsem neco o tom jak se da vydelat na prodeji domen atd, o tom tam bylo tak poslednich 20min, no sice mel film hodku dvacet, ale i tak blbost nehorazna, samej fet, bukvice, herci o nicem, to uz byli lepsi Bastardi sice drsnej film ale aspon hlasky dobry.
Milosh: Taky jsem čekal, že tam toho bude víc, ale asi měl radši, když se tam dlouho jednalo o bukvicích Jinak on nezbohatl na prodeji domén, ale na tom, že si koupil překlepové domény a narval tam PPC, CPM a další krásný systémy na ty stránky
blacky píše:Milosh: Taky jsem čekal, že tam toho bude víc, ale asi měl radši, když se tam dlouho jednalo o bukvicích Jinak on nezbohatl na prodeji domén, ale na tom, že si koupil překlepové domény a narval tam PPC, CPM a další krásný systémy na ty stránky
to jsou takový ty kurvárny co ti otevírají další okna?