Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
pokorneo píše:tak crocjirka kde je kontakt na tu 13náctku![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 6771_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ta na pravo , kontakt do SZ
Hele jeste se to zacne vozit z "reichu" nebo z "italie", protoze se to tady bude stacet neRudi píše:dneska jak nemá v 15 aspoň 50 čůráků najeto, tak je aut
já bych si chtěl udělat výlet k protinožcůmRitchma píše:Na fotky prdim, důležitej je obsah. Kdyby si chtěla udělat výlet k protinožcům, dej vědet
v horečkách na paralenu, a tvrdým čaji, to by bylo, abych neměl šťastnou náladuGlobus píše:Ja myslel ze ty drogy jenom prodavas, ale Ty je ocividne i uzivas![]()
Aby Ti za chvilku nekdo nezatukal na dvere takovym peknym, asi 25 kg tezkym univerzalnim klicem.
Canon 500D a nejake objektivydeywis píše:šikovnábtw, čím fotíš?
Snad byste si tam s Ríšou neleštili kulatinypokorneo píše:já bych si chtěl udělat výlet k protinožcůmRitchma píše:Na fotky prdim, důležitej je obsah. Kdyby si chtěla udělat výlet k protinožcům, dej vědet![]()
pokorneo píše:já bych si chtěl udělat výlet k protinožcůmRitchma píše:Na fotky prdim, důležitej je obsah. Kdyby si chtěla udělat výlet k protinožcům, dej vědet![]()