Jak už napovídá název, sháním klidně i aktivní vnitřní FM anténu do auta... mám teď něco jako tohle: http://www.ebay.com/itm/Windshield-Moun ... 349wt_1187
A příjem signálu i ve městě je docela úděsnej natož někde mimo
Má vůbec někdo najakoukoli vnitřní anténu do auta dobrý reference?
Hmm to je zajímavá možnost Ta anténa co mám prej je aktivní, taky sem jí tak zapojoval ale čert ví jestli to v ní vůbec funguje je to krám za pár korun Zkusím nějákej ten zesilovač... jen mne trochu zaráží, že u nich nikde nepíšou jak moc ten signál zesilujou
No asi by nemuselo... otazka je jestli to ten signal nebude treba nejak mrvit kdyz by ty zesilovace byly treba tri Mam trochu obavy co to udělá když by měla zesilovač mít i ta anténa ale uvidíme... Objednáno z UK za nějákejch 160,- českejm shopům moc nevěřim
Tak zesík dorazil, jen ho namontovat Nevíte někdo jestli se to dá zapojit přímo na ovládání antény jako výstup z rádia nebo to mám napojit na zapalování?
Růžová je teplá a nechci vrtat do střechy abych tam ten klacek dostal... bohužel originální anténu ten kokot co měl auto přede mnou uštípnul na úplně blbým místě a nedá se opravit