Co s tim? Je to pouzitelny? Je to GARRETT ("prej" ze SAABu)... Jsem ho nasel nekde v seniku u me na baraku...

Jakou ma pripadne hodnotu???
Diky...

Moderátor: Idaho
Se neposer ne, taky musím jet někdy nakoupit.Zemi píše:Hernajs dudy...![]()
Chci dat Turbo do Hondy a tady to nikoho nezajima...![]()
leon4x4 píše:Se neposer ne, taky musím jet někdy nakoupit.Zemi píše:Hernajs dudy...![]()
Pokud nesežeteš ten kus housingu tak se to dá použít jako kompresor. Na tu část kam šly vejfukové plyny dej kladku a šup s tím pod klíňák a je vy malováno
Nechapes prdel?Zemi píše:leon4x4 píše:Se neposer ne, taky musím jet někdy nakoupit.Zemi píše:Hernajs dudy...![]()
Pokud nesežeteš ten kus housingu tak se to dá použít jako kompresor. Na tu část kam šly vejfukové plyny dej kladku a šup s tím pod klíňák a je vy malováno![]()
Namaluj mi to...
Tak ted nevim k do ji z nas dvou nechape...Břéťa píše:Nechapes prdel?Zemi píše:leon4x4 píše: Se neposer ne, taky musím jet někdy nakoupit.
Pokud nesežeteš ten kus housingu tak se to dá použít jako kompresor. Na tu část kam šly vejfukové plyny dej kladku a šup s tím pod klíňák a je vy malováno![]()
Namaluj mi to...![]()
![]()
Ritchma píše:Kdyby si čet všechno tak už to dávno víšleon4x4 píše: Touto myšlenkou jsem se zabejval a taky jsem strojař - takže Břéťo utři slinu a už nám řekni co si koupíš po ropákovi.
LOL, kompresor samodomo.leon4x4 píše:Jeeeeee břéťa zase papal nejapnou kaši.
...Touto myšlenkou jsem se zabejval a taky jsem strojař - takže Břéťo utři slinu a už nám řekni co si koupíš po ropákovi.
Hele ty chytráku nedůvěřivejBřéťa píše:Podle me je to cele peknej bastl a nikdy to nebude fungovat tak jak ma... Bud turbo nebo kompresor a ne delat z turba neco co neni...
Nedávno sem, někde čet o nissanu 350 z a do něj amíci montujou podle označení kompresor,ale když sem detailně studoval foto,tak sem došel k závěru,že to je přesně to vo čem mluvíš kompresorová část dmychadla napojená na převodovčičku a poháněná řemenem finální výkon byl 350 PS.Takže asi na tom něco bude....jo a s tlakem tušimže okolo 0,4leon4x4 píše:Hele ty chytráku nedůvěřivejBřéťa píše:Podle me je to cele peknej bastl a nikdy to nebude fungovat tak jak ma... Bud turbo nebo kompresor a ne delat z turba neco co neni...jen tak pro zajímavost i do e46 330i a do Z4 3.0L se dělá přesně takovejhle kit vlastně turbodmychadla ve stylu zapojení kompreysoru jak jsem psal!!!
Já jsem psal, že to je jen úvaha která by fungovat mohla, pookud se to dopočítá a zkonstruuje pořádně. Tím jsem neměl namysli, že si ZEMI najde v kůlně turbo a z toho mu to někdo vyleští za 500Kč.
Je to složtá konstrukční práce a lidi se tím zabejvají léta aby to nějak nakonec fungovalo, ale princip je rozhodně správný. Jestli jsem o tom nepřesvědčil tebe, nevadí, ale funguje to
Kamo prvni tvoje teorie znela tak ze se tam misto turbiny hodi remenice a da se na klinak... Pokud se to cele zprevoduje ze se to turbo bude tocit tak jak ma je teoreticky mozny ze to neco tlacit bude...leon4x4 píše:Hele ty chytráku nedůvěřivejBřéťa píše:Podle me je to cele peknej bastl a nikdy to nebude fungovat tak jak ma... Bud turbo nebo kompresor a ne delat z turba neco co neni...jen tak pro zajímavost i do e46 330i a do Z4 3.0L se dělá přesně takovejhle kit vlastně turbodmychadla ve stylu zapojení kompreysoru jak jsem psal!!!
Já jsem psal, že to je jen úvaha která by fungovat mohla, pookud se to dopočítá a zkonstruuje pořádně. Tím jsem neměl namysli, že si ZEMI najde v kůlně turbo a z toho mu to někdo vyleští za 500Kč.
Je to složtá konstrukční práce a lidi se tím zabejvají léta aby to nějak nakonec fungovalo, ale princip je rozhodně správný. Jestli jsem o tom nepřesvědčil tebe, nevadí, ale funguje to