Dell Latitude 13 nenajde HDD

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
SubTera

Dell Latitude 13 nenajde HDD

Příspěvek od SubTera »

Ahoj, dnes odpoledne jsem normalne surfoval, otevrenych cca 5 oken kdyz najednou zamrzla obrazovka s aktualnim oknem. Tento stav chvili trval, pote se notebook sam restartoval a od te doby anglicky hlasi, ze nenalezl HDD. Ihned mi to nabidlo test, ktery vyhodnotil jako v poradku, ale BIOS disk nevidi - internal HDD (none), eSATA (none). Setkal jste se s tim nekdo porp. vite, jak to resit? Po zadani do googlu na me par techto problemu v anglicitine vyjelo, ale chytrej z toho nejsem a bylo tam spousta terminu, kterym jako uzivatel zrovna nerozumim.
Notebook je 10 mesicu stary, ale asi k nemu nemam doklad, takze zaruka je posledni, na co se muzu spolehnout, kdyz zadna cesta nebude uspesna. Diky.

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: Dell Latitude 13 nenajde HDD

Příspěvek od sotomaior »

hoj, jestli je HDD přístupný tak ho zkus vyndat a napojit jiný... jestli pojede je chyba v HDD jestli ne tak mohl odejit třeba řadič... jinak předpokládám, že s biosem sis asi nehrál...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Pristupny neni, notebook ma hlinikovy jednolity telo, ani baterka nejde vyndat. V BIOSu jsem jen upravoval bootovani, ale to nic neresilo.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Vyreseno na zaruku mobilnim technikem, ktery prijel az do domu. Tak si to predstavuju. Byl vadny radic a "flexi" kabel k disku.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“