Kony5: Pripominka, skoda, ze to je kombik, myslim je dle vkusu, jelikoz kratkych Fabii je upraveno mraky, combi zas tolik ne

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
druhej Bigpapa, jen pro změnu magor do Škodovkytholis píše:Navíc Fabie v combi je jeden z nejkrásnějších kombíků co se dělali
Je to tím co píše tholis,stačí přiříznout ty příčky a jde tam perfektně.Kesam píše:Nebude to tím že je to na seata Leona????
lízátko jsem uprostřed taky seřezával, ale pak jsem to nějak extrémně nezkoumal, tak nevim možná, že by trochu ještě chtělo. Jinak dneska proběhlo zaslepení EGR ventilu a vyčištění. Ve čtvrtek už přijde na řadu servis. Nový čepy na ramena, nový táhla řízení s čepama,geometrie a ještě olej s filtrem 5W30. Po výměně oleje se chystam na nalití ochrany motoru Xeramic, tak jsem zvědavej jak pak bude motůrek šlapat.tholis píše:Navíc Fabie v combi je jeden z nejkrásnějších kombíků co se dělali
Jinak malou poznámku. Spoustu fabií co má lízátko ho má uprostřed vyboulené k silnici. Nemáš tu fotku ze předu, ale zdá se mi, že to máš také tak. Mě se to osobně nelíbí a vyřešil jsem to seříznutím těch prostředních paciček. Pak to vypadá mnohem lépe. doporučují
Právě tím, že je to kombík, je to výjimečnékony5 píše:kráse jen škoda že je to kombík...
Jaký nový zákon? 361/2000 Sb.?jajiN píše:Nebyt tedka ten novy (super) zakon