Přemýšlim že bych si na dlouhý večery koupil nějakou konzoli. Vzhledem k tomu že nejsem v čr, nechce se mi kupovat PC.
Hledal jsem na netu, ale nenašel jsem nic zajímavýho, pořád jenom divný hádky a nesmysly.
Je tu někdo kdo by dokázal porovnat PS3 a xbox 360? V čem je co lepší a jestli je lepší forza 4 nebo gran turismo 5 případně nějaký zajímavý odkazy, protože jsem viděl akorát pár srovnávacích videí, ale z těch přece jenom nepoznám jak se co hraje.
Rady? Nápady? Díky
XBOX 360 vs PS3
Moderátor: Rudi
XBOX 360 vs PS3
Naposledy upravil(a) Ritchma dne 01 zář 2011 03:31, celkem upraveno 1 x.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Re: XBOX 360 vs PS3
Me by zajimalo jaky z techto dvou je lepsi na zavodni hry? Kazda ma tu svoji ale treba me zajima jaky ovladac je lepsi atd?
tak na zavodni hry jedine kvalitni volant jinak je to jak prast a uhod..ja hral forzu a it GT a dle me GT5 je na tom o neco lip co se tyce chovani aut a umele inteligence ale forza to zacina pomalu dohanet nekde je i lepsi,pak treba forza nema dest nebo aspon nemela co jsem ji hral a takove kravinky...zajdi si do obchodu zahrat GT5 a forzu a pak se rozhodni teda aspon tady to de. 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Já jsem nakonec koupil PS3 a GT5. Trošku mě to zklamalo. Hraní jako takový super, to mě baví, ale všechno kolem je slabší než jsem čekal. Např systém nakupování starších aut, upravování starších aut apod. Ale celkově je to dobrý. Akorát zvuky jsou slabší, např. třeba turbo neni slyšet snad u žádnýho auta. Co se týče mě, rozhodně mi vyhovuje víc PS3 ovladač. Jsem na něj zvyklej z PS1 a měl jsem ho i u PC, takže jsem nakonec vybral hlavně podle toho. Ten od XBOXu mi tolik nevyhovoval a volant mi nějak nebaví, nevim čim to je...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form