www.sportracingparts.cz
Moderátor: habitat3
www.sportracingparts.cz
Nový shop pro tuning i racing díly. Vyroba laminátových dílů pro motorsport - blatníky,kapoty,kufry atd
golf II 1.8.T
Re: www.sportracinparts.cz
G, nechybí ti tam G?
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Re: www.sportracinparts.cz
Jo máš pravdu tak oprava http://www.sportracingparts.cz" onclick="window.open(this.href);return false; dík za upozornění
VW golf II GT 1.8Turbo
Re: www.sportracingparts.cz
Není zač, jen se chci zeptat, ty ceny jsou pro koncového zákazníka konečné nebo k nim mám připočítat ještě dph? Mate mě ta věta v závorce, dík.
cena je koncová pro zákazníka včetně dph. Ta věta nejsme pltáci dph je pro firmy co nakupuji s odpočtem dph. To je upozornění aby věděli. Pro ně to je bohužel problém.
VW golf II GT 1.8Turbo
Ok, tím pádem ceny dílů, které mě zajímají celkem "jdou", určitě v budoucnu využiju.
Nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem? Zaujala mě u nich cena pro silikonovu hadici Samco k turbu. Všude jinde je její cena přes 5-6000Kč a zde ji mají za 2700Kč
Edit: Teď koukám, že tatáž hadice Samco u HPP má nápisy po obvodu, ta u SRP má na obvodu jen jeden
Edit: Teď koukám, že tatáž hadice Samco u HPP má nápisy po obvodu, ta u SRP má na obvodu jen jeden
Rád bych doplnil menší info, aby si lidi nemysleli, že SRP prodává kopie. Dneska jsem totiž shodou okolností měl možnost vidět hadici k turbu Samco a taktéž měla jen jedno logo. A známý ji kdysi kupoval u HPP.