Fabosi to mi pripomelo kdyz jsme jednou pred lety byli na pivku s klukama a jeden tam sbalil buchtu, sli ven a kdyz se po 20m vratil rika "Ty vole ta byla uzka"
milosh píše:Fabosi to mi pripomelo kdyz jsme jednou pred lety byli na pivku s klukama a jeden tam sbalil buchtu, sli ven a kdyz se po 20m vratil rika "Ty vole ta byla uzka"
berry dyz ted koukam na ten tvuj avatar, ty delas neco v sapu?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
milosh píše:JJ to je jasny, ale to uz je Fabosi 14 dni stara zalezitost ne? Jsem myslel ze uz mas opraveno, to bude tak pade ne?
jj oprava tak 40-50. nemám, do servisu to jde v pondělí.
Podle mě docela přestřel si naúčtovat za todlecto 40-50 tisíc
Nevim jestli je trefený i něco víc, co na fotce chybí. Ale dveře se daj sehnat za dvojku kus i s tim okýnkem. Lak bude tak 5 za ty dva kusy, to sme dejme tomu na 10ti a nevěřim tomu že lak a klempířská práce, nebo výměna toho zadního blatníku ( nevim jak moc to je zmačkaný/zloměný ) bude stát 30-40tis.
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 03 lis 2011 23:15, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
milosh píše:JJ to je jasny, ale to uz je Fabosi 14 dni stara zalezitost ne? Jsem myslel ze uz mas opraveno, to bude tak pade ne?
Nevim jestli je trefený i něco víc, co na fotce chybí. Ale dveře se daj sehnat za dvojku kus i s tim okýnkem. Lak bude tak 5 za ty dva kusy, to sme dejme tomu na 10ti a nevěřim tomu že lak a klempířská práce, nebo výměna toho zadního blatníku ( nevim jak moc to je zmačkaný/zloměný ) bude stát 30-40tis.
oboje dveře, oba blatníky, zadní nárazník. Nechával jsem to předběžně nacenit ve 3 servisech, všude se to pohybovalo kolem 25-30tis. k tomu připočti díly a jsi na 40 jen to hvízdne. A to mám jedny dveře za litr, druhý za dva, ale třeba jenom pojebaný zrcádko, el. sklopný atd stojí trojku, zadní vnitřní podběh je v hajzlu, dvě kliky atd. + připočti zničený 4*17 disky a proražený 4*pneu.
my by jsme si naúčtovali rozhodně víc a taky to dostali
Jardafox píše:berry dyz ted koukam na ten tvuj avatar, ty delas neco v sapu?
Pokud dotaz ohledne SAPu, tak klidne pres SZ, ale vratny urcite ne
Ano jak bylo receno, da se tam delat hromada veci, tech odvetvi v SAPu je opravdu mraky od Bázové sekce, přes adminsitrativni až pak specializace na ruzne "Moduly" - FI,HR,...
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro