Někdo na Ostravsku a okolí umí dobrou cenu u jakýkoli pojišťovny nebo nějaký tip na sjednání na internetu by byl ?
Díky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
hele je ti doufam víc jak 24 letDavid EVO píše:Tak nakonec jsem "nějakým nedopatřením" do zkušebního formuláře na webu Directu zadal svý telefoní číslo a za chvíli mi volá týpek![]()
sečteno a podtrženo, mám to na obsah 5.4 ročně za 4860kč![]()
jakože napřed jsem myslel že si dělá prdel ale už to mám i vytištěný a částka je tam stejná
MartyCZe píše:hele je ti doufam víc jak 24 letDavid EVO píše:Tak nakonec jsem "nějakým nedopatřením" do zkušebního formuláře na webu Directu zadal svý telefoní číslo a za chvíli mi volá týpek![]()
jakože napřed jsem myslel že si dělá prdel ale už to mám i vytištěný a částka je tam stejná
nic nepodepisuj, Direct ma v plnící smlouvě při jakykoliv nehodě, že pokud auto řidila osoba 24 a mladší. Tak nic nehradí a celá částka jde přímo na tebe jako na soukromou osobuDavid EVO píše:MartyCZe píše:hele je ti doufam víc jak 24 letDavid EVO píše:Tak nakonec jsem "nějakým nedopatřením" do zkušebního formuláře na webu Directu zadal svý telefoní číslo a za chvíli mi volá týpek![]()
18
bohužel ano, když jsem dostával školení ke svemu projektu od znameho, ktery ma zkoušku zpusobilosti od pojišťoven tak mi říkal, že se mám vyhýbat nabídkám directu pro osoby mladší 24 let z tohoto důvodu. Je to jeden z důvodů proč mají v podstatě nejlevnější nabídky na vozidla, hlavně pro mlade a nezkušene lidi. Ono těch pojištoven, ktere maji něco "pod pokličkou" je bohužel víc.blázen píše:to myslíte vážně?
blázen píše:to myslíte vážně?
no tak pokud nemáš nějakou starší pojistku kde to bylo jinak, tak tvoje mladá vlastně jezdí s nepojištěným autem a cokoli s ním způsobí za škodu tak bude platitRoume-n píše:to si děláte prdel ne, s tím directem... Jako mě je 25, ale jezdí s tím přítelkyně 22. To teda jsem z toho špatnej teď. Budu muset zejtra zjistit a kdyžtak to hned ruším..
Schválně sem si dal tu práci a práskl to do vyhledávačů od kolegy z fóra viewtopic.php?f=44&t=104305&hilit=ru%C4%8Den%C3%AD" onclick="window.open(this.href);return false; , možná sem měl zrovna štěstí na akci, což bejvá taky důležitý, ale na to, že sem ještě docela mladej, tak mi to na 2,5litr hodilo částku 6039Kč, což o nějakej litr víc než starší kolega a mám to od ČSOB, což srovnat s Directem a podobnejma opravdu nejde.SubTera píše:Rudi: myslim, ze to je trochu vic, nez petikilo...ja na dve auta platim rocne 21 tisic pojistky (2.0 a 1.4, CP a Uniqa), z toho je povinny asi desitka. Kdyz jsem to zadal do tech srovnavacu, tak mi vyslo, ze pri mym veku, bydlisti a nehodovosti bych usetril 2500Kc jen na povinnym na kazdym aute. Takhle nemusim resit zadny ALE a mam klid.
Tak pokud ti nějaká mrdka neřekne při sjednávání pojistky jejich fígle tak samozřejmě jako každej deš po penězích žeRudi píše:Schválně sem si dal tu práci a práskl to do vyhledávačů od kolegy z fóra viewtopic.php?f=44&t=104305&hilit=ru%C4%8Den%C3%AD" onclick="window.open(this.href);return false; , možná sem měl zrovna štěstí na akci, což bejvá taky důležitý, ale na to, že sem ještě docela mladej, tak mi to na 2,5litr hodilo částku 6039Kč, což o nějakej litr víc než starší kolega a mám to od ČSOB, což srovnat s Directem a podobnejma opravdu nejde.SubTera píše:Rudi: myslim, ze to je trochu vic, nez petikilo...ja na dve auta platim rocne 21 tisic pojistky (2.0 a 1.4, CP a Uniqa), z toho je povinny asi desitka. Kdyz jsem to zadal do tech srovnavacu, tak mi vyslo, ze pri mym veku, bydlisti a nehodovosti bych usetril 2500Kc jen na povinnym na kazdym aute. Takhle nemusim resit zadny ALE a mam klid.Navíc takovej The Timo má taky snad good ceny a máš to Kooperativu.
Jinak ale jasný, že ty cenový rozdíly tam můžou bejt fakt extrémní, ale extrém pak bejvá i to plnění/neplnění apod., proto odsuzuju ty na jednu stranu "levný a dobrý" pojišťovny.
starter píše:tak jsem nakonec pojistil u vašeho oblíbenýho triglavu, celkem i s havarijkou 600kč/rok a 5% spoluúčast,
česká poj. cca 3500 a koopka cca 1500 u obou 10%spoluúčast
proč platit více že?
Hodně velkej vliv na to má věk a bydliště. V tvým případě asi ten věkJon1 píše:no tak teda nevim ja mam lagunu 2.0 benzin rok 95 je mi 21 a platim s oknama 5700kc a kdyz sem mel R 21 nevada 2.2 benzin tak sem platil skoro 7000kc tu sedmicku u ČSOB a tech 5700 u Generaly tak mne reknete kde delam chybu ? je to tim ze sem mladej cucak? sem zkousel na pobocce jestli nedaj nejakou slevu a nic