Windows phone?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
jandist

Windows phone?

Příspěvek od jandist »

Zvažuji koupi telefonu s Win Phone 7, máte někdo s tímhle OS zkušenosti? psaní volání a rychlý přístup k dokumentům či videům atd.., WP7 mi příde celkem jednoduchý OS na běžnou práci s telefonem
VW Passat 3B5 1.9 TDI 85 kW + Chip

blacky

Re: Windows phone?

Příspěvek od blacky »

Já moc nemusím WM :( Radši bych šel do něčeho, co má Android 8)
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ ;)
Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

A tady přichází otázka. Proč? Sám mám teď Android, ale po vyzkoušení bych šel asi do WP7. U mě asi kvůli prostředí, který je prostě u WP7 hezčí a celkově je systém takovej uhlazenej a plynulej. Navíc telefoy s WP7 stojí podstatně míň, než telefony s Androidem :wink:
KEHO rennsport

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Psaní a volání nemá cenu řešit, snad jen integrace sociálních sítí (tu můžou ostatní OS závidět).K dokumentům - předinstalovaný office (automatická záloha na skydrive, taky fotky).Videa si zune převádí do vlastního formátu, nevim jakýho ale normální avi stačí dat kopírovat a on si to přelouská.
Až na blackberry sem měl všechny OS a už bych neměnil :wink: .

blacky:mezi WM a WP je celkom rozdíl :D

jandist

Příspěvek od jandist »

Rallik: s tím prostředím s tebou souhlasím podle ukázek videí atd mi přijde celkově WP rychlejší ale jaký je stav Marketu v WP u nás ? lze už stahovat aplikace a hry?.

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Od aktualizace Mango je i český market > http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;, aplikace se stahují přes zune.

jandist

Příspěvek od jandist »

Díky, prostředí se mi líbí, market je OK, ted zda je tam dost aplikací abych se s tím na nějakou dobu zabavil. Teď mám nokii n900 (na prodej) a co se týče aplikací a her žádná sláva...

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Tak určitě jich není tolik jak u androidu (nadruhou stranu 85% sou blbosti který zapneš jednou)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Tak tak, nebude jich tolik jako na android, ale určitě se najdou i na WP7 lepší kousky, který budeš chtít a potřebovat :wink:
Jak řikám, konkrétně s WP7 moc zkušeností nemam, protože mám sám android, ale prostě se mi ten systém líbí a kdybych si vybíral novej telefon, tak asi s WP7. Každopádně záleží na tobě a dneska asi neuděláš chybu s žádným OS. Androidu, WP7, iOS a možná i novýho Symbianu bych se nebál :wink:
KEHO rennsport

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“