Windows phone?
Moderátor: Rudi
Windows phone?
Zvažuji koupi telefonu s Win Phone 7, máte někdo s tímhle OS zkušenosti? psaní volání a rychlý přístup k dokumentům či videům atd.., WP7 mi příde celkem jednoduchý OS na běžnou práci s telefonem
VW Passat 3B5 1.9 TDI 85 kW + Chip
Re: Windows phone?
Já moc nemusím WM
Radši bych šel do něčeho, co má Android 

Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ
Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ

Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
A tady přichází otázka. Proč? Sám mám teď Android, ale po vyzkoušení bych šel asi do WP7. U mě asi kvůli prostředí, který je prostě u WP7 hezčí a celkově je systém takovej uhlazenej a plynulej. Navíc telefoy s WP7 stojí podstatně míň, než telefony s Androidem 

KEHO rennsport
Psaní a volání nemá cenu řešit, snad jen integrace sociálních sítí (tu můžou ostatní OS závidět).K dokumentům - předinstalovaný office (automatická záloha na skydrive, taky fotky).Videa si zune převádí do vlastního formátu, nevim jakýho ale normální avi stačí dat kopírovat a on si to přelouská.
Až na blackberry sem měl všechny OS a už bych neměnil
.
blacky:mezi WM a WP je celkom rozdíl
Až na blackberry sem měl všechny OS a už bych neměnil

blacky:mezi WM a WP je celkom rozdíl

Rallik: s tím prostředím s tebou souhlasím podle ukázek videí atd mi přijde celkově WP rychlejší ale jaký je stav Marketu v WP u nás ? lze už stahovat aplikace a hry?.
Od aktualizace Mango je i český market > http://www.microsoft.com/windowsphone/c ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;, aplikace se stahují přes zune.
Díky, prostředí se mi líbí, market je OK, ted zda je tam dost aplikací abych se s tím na nějakou dobu zabavil. Teď mám nokii n900 (na prodej) a co se týče aplikací a her žádná sláva...
Tak určitě jich není tolik jak u androidu (nadruhou stranu 85% sou blbosti který zapneš jednou)
Tak tak, nebude jich tolik jako na android, ale určitě se najdou i na WP7 lepší kousky, který budeš chtít a potřebovat
Jak řikám, konkrétně s WP7 moc zkušeností nemam, protože mám sám android, ale prostě se mi ten systém líbí a kdybych si vybíral novej telefon, tak asi s WP7. Každopádně záleží na tobě a dneska asi neuděláš chybu s žádným OS. Androidu, WP7, iOS a možná i novýho Symbianu bych se nebál

Jak řikám, konkrétně s WP7 moc zkušeností nemam, protože mám sám android, ale prostě se mi ten systém líbí a kdybych si vybíral novej telefon, tak asi s WP7. Každopádně záleží na tobě a dneska asi neuděláš chybu s žádným OS. Androidu, WP7, iOS a možná i novýho Symbianu bych se nebál

KEHO rennsport