Zajímavá auta v inzerátech
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: zajímavá auta v inzerátech
No je pravda, ze se tady lide dohaduji nad vecma, ktere z davno nejsou pravda. Jasne nemci delaji "Nej" auta, ale proste proc nepripustit fakt, ze i ty korejci delaji DNES kvalitni auta, do minulosti se nevracejme, berme aktual stav. Oni udelali chytre , ze nabrali evropske designery, techniky, plus do toho ten svuj marketing a proste se jim to vyplaci, nekdo k temto autum bude mit averzi, jiny si ho s oblibou koupi, protoze mu nabidne vice po strance zarucni nebo vybavy. je mnoho lidi, kteri si nepotrebuji honit trikou znackou nebo urcitym modelem, ale proste chteji spolehlive jezdit s rozumnou vybavou a zarucni dobou, to ze si za ni zaplati, to je pak vec jina, ale lidi na to slysi, to je to kouzlo marketingu.
A genesis coupe s tim 3.8 V6 a 300koni je pekne auto a svezeni, co jsem videl, tak asi take stalo za to a za ty penize, co se nabizi, jako novota, tak myslim, ze to da mnoha lidem brouka do hlavy, co budou hledat podobny vuz v podobne cenove relaci.
A genesis coupe s tim 3.8 V6 a 300koni je pekne auto a svezeni, co jsem videl, tak asi take stalo za to a za ty penize, co se nabizi, jako novota, tak myslim, ze to da mnoha lidem brouka do hlavy, co budou hledat podobny vuz v podobne cenove relaci.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Sova
http://www.autoforum.cz/bleskovky/hyund ... -vw-video/
Pan Winterkorn si nejprve seřídí volant, aby následně zavolal své kolegy a řekl: „Das scheppert nichts. Warum kann es der? BMW kann es nicht, wir können es nicht. Kein Scheppern,” na což následně zareaguje neznámý muž po jeho boku slovy: „Wir hatten ja mal eine Lösung gehabt, aber es war zu teuer.”
Pan Winterkorn si nejprve seřídí volant, aby následně zavolal své kolegy a řekl: „Das scheppert nichts. Warum kann es der? BMW kann es nicht, wir können es nicht. Kein Scheppern,” na což následně zareaguje neznámý muž po jeho boku slovy: „Wir hatten ja mal eine Lösung gehabt, aber es war zu teuer.”
Cléon & Fonte
http://auta-veterani.sbazar.cz/bmw-700- ... 27720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Berry: ty kecy o soucasny vetsi spolehlivosti Korejcu vam do hlavy nakdakal kdo? Vzdy vy, co tohle tvrdite, nikdo dlouhodobe zadnyho korejce neuzivate. At vezmu v potaz Hyundai nebo jakoukoliv jinou znacku co se u nas v rodine (dlouhodobe jeste Ford, VW, Mazda) i v okoli, tak cim novejsi auta to jsou, tim se tech garanci resi vic. Projdi si fora, kde lidi resi novy auta, zajimavy je treba forum o Insigniich. Zlaty stary Lantry, Elantry a Getze, zlatej starej Passat B5, Golf nebo Sharan. Vzdyt je to logicke, v kazdym odvetvi se setri na detailech a materialech, ktery clovek pouhym okem nevidi. A tovarnici nestoji o to, aby ti auto slouzilo 20 let a tys nemel duvod ho vymenit za novy. Diky soucasnym porizovacim cenam novych aut si ale muzes dovolit auto staveny na 150tkm/4 roky a pak ho prodat a koupit novy.Berme samozrejme v potaz, ze te auta nejakym zpusobem interesuji a mas tomu umerny prijem.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja to beru ze zkusenosti z okoli, soused mel nekolik Hyundai SantaFe 2.4benzin, ted ma Kia Sorento 2.5CRDI, jiny znamy poridili Kiu Ceed a hyundai I30 a vim, ze ty lide si na nic nestezuji. Tak driv se rikalo, tim nerikam, ze se priklanim k tem nazorum, ale spolehlivost a nejaky punckvality, driv tem korejskym vozum chybel. Ja jsem se tim predchozim prispevkem snazil lehce zastat korejskych vozu z toho titulu, ze by nebylo moudre je hazet do jednoho pytle kvality z čínskými "rádo-auty", ale ze udelali znacny kus prace dopredu oproti drivejsim dobam. Pokud to bylo nejaky spatne pochopeno, ze brojím proti korejskym, tak to sorry 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
http://auto.aukro.cz/chrysler-180-gs-19 ... 63202.html" onclick="window.open(this.href);return false;
luxusák
luxusák

Berry: vubec ne, vim, zes to myslel dobre, proto jsem i odvetil tak, kdo to do vas nahustil
Hyundai driv hlavne absolutne selhaval marketing, zadny reklamy, proste neiformovanost, fungoval pouze princip "jedna baba povidala"...ano, kvalita se da povazovat za vysokou, osobne jsem velmi spokojen, jen jsem treba musel resit "problemky", ktery se 15 let zpet nikdy resit nemusely. S miloshem spravuju forum a takovych nas tam je hodne, co obmenuji za nove typy, ale musime obcas resit neprijemnosti. Driv to nebylo treba, rekneme, ze umerne najetym km se prirozene servisovalo. Takze treba ve 210tkm jsem mel az na brzdy, filtry, oleje (prirozene
), dve loziska a jeden vstrikovac vse puvodni. Na Getzovi ve 130tkm naprosto vse puvodni. To uz se opakovat nebude, at si koupim co si koupim.

Rozdíly značek ve kvalitě to jsou jenom kecy v kleci, dycky bude jedno více poruchové než druhé atd atd.. ale co se týče kvality už dáávno neplatí to co kdysi pánové, čirou náhodou pracuju v hjundaji, a věřte, že to, že auta navrhli korejci ještě neznamená, že použité díly jsou z koreje či dokonce z číny, jsou ze všech koutů světa, příklad tlumiče bilstein, brzdové komponenty trw, něco na převodovkárně jsem viděl se štítkěm velice známe značky co dělá spojky pro velké výkony, nemůžu si teď za boha vzpomenout co to bylo za značku e.... Tím chci jenom říct, že kvalita použitých materiálnů je srovnatelná s jakoukoli jinou značkou automobilů a ke všemu dva majtelé stejného vozu byť s rozdílnm motorem už nemůžou vědět co v autě mají stejného, i ty tlumiče (dělám na nich) sou u každého motoru jiné a dokonce i jiné značky, prostě říct o značce že je blbá, nemůže vůbec ale vůbec nikdo, to nikdo nemůže vědět co v tom autě vlastně má pokud není rovnou vývojář či něco podobného, takže asi tak.
awaj: napsal jsem ti SZ. Jinak k tem znackam - ano, mnoho lidi zije v domneni, ze korejci si nechavaj vyrabet dily buh vi kde. Ale proc to tem chytrakum vysvetlovat, oni se nechteji presvedcit o opaku, ale zit na strome v presvedceni, ze skutecna auta se vyrabi jen u Dederonu. Zatim jsem na aute shledal jen firmy Bosch, Sachs a bridgestone (hadice v motor. prostoru), CRDI maji turba Garett atp.
Já si tu taky nemluvím jen tak z prdele.. řídil jsem za poslední 2 roky půl sta aut a pár jsem jich už taky i měl.. i od známých pozoruju nebo jak třeba dělám na autech co mi tu jezdí na garáž. Bohužel pro vás ale určitě né pro mě.. Zlatý Hyundai.. aspoň ten můj kousek. To co vidím okolo sebe, nestačím se divit.
To, že si to berou lidi do huby je spíš z recese tak jak v US to funguje jako domestic x imports.
Zajímavé, že na Kia, Samsung, LG, Kumho apod. se nějak nenadává typu korejské sračky. To jméno Hyundai si vyloženě prostě říká o rýpání.
Butcher: co to meleš prosimtě? Ty mi snad zakazuješ abych tady psal? Jsi tady pán?? Jestli se ti nelíbí co píšu tak si toho nevšímej a jeď dál.
To, že si to berou lidi do huby je spíš z recese tak jak v US to funguje jako domestic x imports.
Zajímavé, že na Kia, Samsung, LG, Kumho apod. se nějak nenadává typu korejské sračky. To jméno Hyundai si vyloženě prostě říká o rýpání.
Butcher: co to meleš prosimtě? Ty mi snad zakazuješ abych tady psal? Jsi tady pán?? Jestli se ti nelíbí co píšu tak si toho nevšímej a jeď dál.
muj nazor je treba takovy,ze je moc pekne jak je to vsechno kvalitni a jak to ma teda dlouhou zaruku a tak.....ale me se ty auta nelibi,tod vse....strejda si koupil novy i30,ma uz nejakej ten vek a tak si poridil novy auto za prijatelnou cenu....tak sem se s tim svezl a proste se mi to nelibilo,to auto me vubec nebavilo,vubec mi nesedlo do ruky a pripadal sem si v nem divne...tak jako treba v Toyotě,Fordu,Renaultu nebo peugeotu.....nevim proste me ten styl nebavi...
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Ja bych si v Tigre taky pripadal divne. Proto prece mame na vyber a koupime si co chceme.
presne tak....jinak serie tigra je neco v cem bych normalne uz dneska ani nejezdil.....moje tigra je malinko o necem jinym,vlastne uz s tigrou jako takovou ma pramalo spolecnyho tak mozna proto.....jezdim ted nejcastej v A5 a ta mi proste do ruky sedla.... mam treba konkretne s tim i30 velkej problem v tom interieru....je to prome takovy jakoby neutulny,nevim proc....jako kdyz si do obyvaku koupis edacku tak taky dlouho vybiras,na jedne se Ti sedi dobre a na druhe vubec....
- Sova
si tady nepřihřívej polífčičku že tvoje tigra je uplně o něčem jiným 

Cléon & Fonte
no pokud by to bylo do detailu,tak sem napsal "malinko" o něčem jiným....kazdopádně peace2U....a uzij si pocit degradace sopla
já ho mám rád......word

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Kez bych mohlStanley píše:Butcher: co to meleš prosimtě? Ty mi snad zakazuješ abych tady psal? Jsi tady pán?? Jestli se ti nelíbí co píšu tak si toho nevšímej a jeď dál.

KEHO rennsport
No myslím že becková tigra už je velikej kus cesty od "tigry".
To je jako by jsi porovnával socilálku golfa IV 1.4 a GTI.
To je jako by jsi porovnával socilálku golfa IV 1.4 a GTI.
Leon TOP SPORT 1.9TDI sold
Opel Tigra 1.4 sold
Opel Tigra 1.4 sold
- xander..cage
- Kontaktovat uživatele:
Cirou nahodou delam jiz ve druhe subdodavatelske korejske firme, ktera dodava HMMC,awaj12 píše:Rozdíly značek ve kvalitě to jsou jenom kecy v kleci, dycky bude jedno více poruchové než druhé atd atd.. ale co se týče kvality už dáávno neplatí to co kdysi pánové, čirou náhodou pracuju v hjundaji, a věřte, že to, že auta navrhli korejci ještě neznamená, že použité díly jsou z koreje či dokonce z číny, . . .
v 1. jenz dodava podvozkove dily (ramena naprav, ramy pod motor aj.) a palivove nadrze, je vse z koreje, snad jen plyn na svarovani je Linde

v 2. kde vyrabime sedacky, je taktez dobrych 80% korea, plasty valna cast korea, zbytek CIE plast (ValMez) a Wexler (rokycany), samozrejmne ty korejske te "nejvyssi" mozne kvality. Ramy Deascheang seat korea, svarovany a montovany u nas v CR. Potahy Trimsol Dual, site v polsku a rumunsku, verte ze neni kuze jako "kuze"

A co se tyce kvality a bezpectnosti, to jsem radsi ani psat nebudu . . . jakym zpusobem se treba vyrabi sedacky co jdou na crash testy . . .
Takze jeste jednou za me NE, neb do toho vidim az moc

Nerikam, ze jinde to nebude obdobne, urcite v dnesni dobe snizovani nakladu ano, ale osobni zkusenost s tim nemam, tak muzu dal zit aspon v predstave ze snad ano

BMW e46 Touring Dieselmaschine 
OLDA // Français //

OLDA // Français //

http://auta.yauto.cz/lotus-super-seven- ... 89458.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Replika Lotusu 7 za 145k? To by mě dost...

Live free, or die!
Upřímně můj názor je ten, že automobilky se postupně snaží z aut udělat jakési "spotřební" zboží, které je jen na krátkodobé použití a za 2-3 roky hop do noveho, podobně jako třeba s oblekem. Skvělým přikladem jsou třeba Felicie a další auta co i přes své skoro 20 lete stáří, dále vesele jezdí. Dneska je zázrak když auto drží pohromadě 10 let s tím že je skoro cele sežrane. Samozřejmě že se najdou i některé značky, které se snaží stále vyvíjet auto jako dlouhodobý produkt, ale těch je podle mě pramálo... možná subaru, ale to už asi taky ne.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

Marty: Sdilim stejny nazor.
Xander: proto jsem rad, ze mam korejskou verzi, kde napriklad i ta kuze a latka (ne ta posrana 3D sitovina) je jina nez v Noso (pro predstavu kuzi jsem na predchozim korejcovi mel ve 210tkm v TOP stavu a s minimalni, rekneme nutnou, udrzbou). V koncernu po 150tkm (nestocenym) jsem takovej stav jeste nevidel. Ale od toho tu mame dost fandu na renovace za rozumny penize.
Xander: proto jsem rad, ze mam korejskou verzi, kde napriklad i ta kuze a latka (ne ta posrana 3D sitovina) je jina nez v Noso (pro predstavu kuzi jsem na predchozim korejcovi mel ve 210tkm v TOP stavu a s minimalni, rekneme nutnou, udrzbou). V koncernu po 150tkm (nestocenym) jsem takovej stav jeste nevidel. Ale od toho tu mame dost fandu na renovace za rozumny penize.
- Sova
Co ti na tom přijde divné?bricktop píše:http://auta.yauto.cz/lotus-super-seven- ... 89458.html
Cléon & Fonte
- F.l.a.n.e.l.
řekl bych, že to je "jen" kastle" . káru si musí člověk dodat sám
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://auto.aukro.cz/scirocco-i1924262323.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- F.l.a.n.e.l.
podle těch cen a keců bych to dal spíš do perliček

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

proč ne??? spočti si na kolik peněz výjde třeba Catano od Riegra 
http://www.heureka.cz/?h" onclick="window.open(this.href);return false;[fraze]=Catano

http://www.heureka.cz/?h" onclick="window.open(this.href);return false;[fraze]=Catano
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- F.l.a.n.e.l.
bigpapa: jestli to bylo na mě, tak nové at to stojí kolik chce. ale abych prodával 3 x lepený a po smrti bodykit za pade... 

Flanel: ne to nebylo na tebe
asi jsem to pochopil tak, že popisuje co kolik stálo a teď to má v aukci 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....