článeček: http://www.topdrive.cz/clanky/americky- ... osah-ruky/" onclick="window.open(this.href);return false;

DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
Bůůůůůůůů !m.artty píše:Kdybych si měl vybrat mezi těmi dvěma vozy, tak Camaro.... Mustangů už je nějak moc....
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
+1m.artty píše:Kdybych si měl vybrat mezi těmi dvěma vozy, tak Camaro.... Mustangů už je nějak moc....
->Quide píše:Tak nevím jak v Praze, ale já jsem v Budějkách neviděl Mustanga za poslední rok ani jednou.
A jaky? Já když nějakyho potkam tak ustim je projižděj. Posledni mnou viděnej usteckej mustang byl ten v cabrio verzi (šeda metaliza a 2 zlaty pruhy přes střed), u tohohle jsem měl jistotu že je fakt z ustíTomasUL píše:V Ústi n/L vím o třech Fordech
Souhlasím, to auto vídám docela často, ale Camaro moc nem.artty píše:Mustangů už je nějak moc....
tak se asi malo divasQuide píše:Tak nevím jak v Praze, ale já jsem v Budějkách neviděl Mustanga za poslední rok ani jednou.
trychlik píše:tak se asi malo divasQuide píše:Tak nevím jak v Praze, ale já jsem v Budějkách neviděl Mustanga za poslední rok ani jednou., za ten mesic co ho mam jsem projel nadrzi nepocitane
..