Poradi nekdo-leasing a jine financovani
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Poradi nekdo-leasing a jine financovani
Zdravim,
chtel jsem se zeptat na jednu vec ohledne leasingu,kdysi davno jsem slysel,ze pokud clovek slozi 70% a vice akontaci v hotovosti,tak neni potreba doklad potvrzeni o prijmu,nevite nekdo jestli to jeste funguje ? Jde mi o to , ze bych chtel do konce roku poridit auto,jenze ted se objevilo jedno za slusne prachy v dobre vybave,a myslim si ze do konce roku tam tezko vydrzi.Pro priblizeni mam cca 260 000kc a vuz stoji 319 000kc.Nevite nekdo,jak by se to dalo udelat ? btw. jsem nezamestnan , ale prijem mam .......
EDIT: popripade kdyby to slo nejak udelat,zda-li by se dalo potom tech cca 60 000kc doplatit jednorazove do cca 2mesicu
chtel jsem se zeptat na jednu vec ohledne leasingu,kdysi davno jsem slysel,ze pokud clovek slozi 70% a vice akontaci v hotovosti,tak neni potreba doklad potvrzeni o prijmu,nevite nekdo jestli to jeste funguje ? Jde mi o to , ze bych chtel do konce roku poridit auto,jenze ted se objevilo jedno za slusne prachy v dobre vybave,a myslim si ze do konce roku tam tezko vydrzi.Pro priblizeni mam cca 260 000kc a vuz stoji 319 000kc.Nevite nekdo,jak by se to dalo udelat ? btw. jsem nezamestnan , ale prijem mam .......
EDIT: popripade kdyby to slo nejak udelat,zda-li by se dalo potom tech cca 60 000kc doplatit jednorazove do cca 2mesicu
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
Re: Poradi nekdo-leasing a jine financovani
rychlá půjčka? 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
nikdo nevi?
100 lidi , 100 chuti
Uprimne na Leasing zapomen
Smlouva na sebe nabaluje mraky produktu ktere vlastne ani nechces a at je akontace jakakoliv tak preplatis stejne
Spis se obrat na svuj Bankovni ustav
Ja mam treba ucet v Mbance a uver je otazka 3x kliknout a dojit podepsat papir na prvni pobocku a nez sednas zpatky do auta tak mas penize na ucte...
rozhodne se vyhybej Home credit a Provident a podobne jsou to regulerni lichvari to same nebankovni spolecnosti kde musis prvne slozit penize
v dnesni dobe bych si radeji tech 60 usetril a 2 mesice pockal
Ber to jako radu do zivota.... vetsina tech smluv nejde rozvazat
Naprikald Home Credit a jejich 50 000kc za 999kc mesicne
Volal jsme tam ze chci pujcit 100K
vsechny podminky jsem splnil ale jelikoz a protoze picoviny kolem
- Muzeme Vam nabidnout 50 000 za 2200 mesicne na 6let
- Vy si myslite ze jsem asi uplne tupej, kdyby na 3 roky tak s emuzeme bavit ale na 6
za 22 mesicu mam splacenou pujci a dalsich 110000 jsou uroky....??? to vam nekdo podepise??? Tak to musi bejt uplnej kokot
- Vic pro Vas nemuzu udelat
- Ale muzete-
- A co??
- Rozbehnete se se svym teamleaderem a dejte si kopacky na prsa nazvajem

Smlouva na sebe nabaluje mraky produktu ktere vlastne ani nechces a at je akontace jakakoliv tak preplatis stejne
Spis se obrat na svuj Bankovni ustav
Ja mam treba ucet v Mbance a uver je otazka 3x kliknout a dojit podepsat papir na prvni pobocku a nez sednas zpatky do auta tak mas penize na ucte...
rozhodne se vyhybej Home credit a Provident a podobne jsou to regulerni lichvari to same nebankovni spolecnosti kde musis prvne slozit penize
v dnesni dobe bych si radeji tech 60 usetril a 2 mesice pockal
Ber to jako radu do zivota.... vetsina tech smluv nejde rozvazat
Naprikald Home Credit a jejich 50 000kc za 999kc mesicne
Volal jsme tam ze chci pujcit 100K
vsechny podminky jsem splnil ale jelikoz a protoze picoviny kolem
- Muzeme Vam nabidnout 50 000 za 2200 mesicne na 6let
- Vy si myslite ze jsem asi uplne tupej, kdyby na 3 roky tak s emuzeme bavit ale na 6
za 22 mesicu mam splacenou pujci a dalsich 110000 jsou uroky....??? to vam nekdo podepise??? Tak to musi bejt uplnej kokot
- Vic pro Vas nemuzu udelat
- Ale muzete-
- A co??
- Rozbehnete se se svym teamleaderem a dejte si kopacky na prsa nazvajem

žádná auta prosím , pouze Mercedes BENZ
Diky za radu,samozrejme radsi bych si taky pockal ten mesic nebo dva,jen me stve ze mi utece za krasny prachy v te vybave to co bych chtel
( http://www.tipcars.com/bmw-rada_3/320m- ... 80242.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) radsi ale vydrzim , bude to lepsi mit to za hotove a nemit nikde dluhy 

100 lidi , 100 chuti
zkus u svý banky úvěr na cokoliv.. možná dá
a co to má spešl? jenom to m-packet? já že v rajchu jsou za úplně stejný ceny a pomalu o rok mladší, tak proč si neskočit tam za měsíc-dva?setik píše:Diky za radu,samozrejme radsi bych si taky pockal ten mesic nebo dva,jen me stve ze mi utece za krasny prachy v te vybave to co bych chtel( http://www.tipcars.com/bmw-rada_3/320m- ... 80242.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) radsi ale vydrzim , bude to lepsi mit to za hotove a nemit nikde dluhy
VW - Very Wonderful
nevim kam koukat na inzeraty v rajchu a ani nikoho neznam kdo tam o necem vi,jedine se muzu koukat na nemecke mobile.de , jinak bych to chtel v m-paketu s profi navigaci a nejlepe i kdyby tam byly anatomicke sedacky
100 lidi , 100 chuti
bez skrytých poplatků?Rudi píše:rychlá půjčka?

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206