Jo ještě, není někde na netu nějaká možnost si složit činský znak podle svyho citátu? Překladač v googlu docela zklamal a znamej říkal že jeden znak může obsahovat pry až 5 slov či co. Diky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
naprostej souhlas, potkat nekoho ve meste kdo by mel na sobe neco stejnyho jako ja, tak si snad tu ruku uriznuTead píše:
ten vlastní návrh je ideální, taky mám podle vlastní čmáranice a jsem s tím spokojenej, nedokázal bych žít s pocitem, že to co mám na sobě do konce života má na sobě xy dalších lidí![]()
O to víc pak jde o to nechat si vytetovat něco, co dává smysl a ne hvězdičky nebo čínský nápis "Ponoški za čicetdva"milonovo píše:Si Čech,vykalši se na čínský znaky.Taky o tom nějakou dobu uvažuju,ale trochu mě od toho odrazuje ta masovost,když jsem měl ve 13ti náušnici,bojoval jsem vždycky s mistrovou,jestli jí můžu mít na praxi,pak jí najednou měl každej druhej,stejně je to teď s těma kerkama,má jí kdejakej šampon.
Ty vole néééé, další tragická kérka na cestě...MartyCZe píše:Hojec, potřeboval bych pár podrobností o tom jak to vůbec probíhá a popř. jestli neznáte někoho z ústeckýho kraje (nejlíp rovnou UL) kdo za dobrej peníz dělá kérky. Že je celkový zákrok bolestivý s tím počítám, spíš mě zajímá jak se potom musí o kérku starat. Pry se s tím nesmí cca dva tydny ani pod sprchu a musí se to mazat. Máte s tím někdo nějaky zkušenosti nebo doporučení?
Jo ještě, není někde na netu nějaká možnost si složit činský znak podle svyho citátu? Překladač v googlu docela zklamal a znamej říkal že jeden znak může obsahovat pry až 5 slov či co. Diky
Our future tattoo?Mory píše:setkal jsem se s pristupem kdy kamaradovy ve vyhlasenym salonu v Brne tater rekl at si sedne na prdel, rekl mu kde ma sanony s motivama a tim s nim skoncil... takze se kamarad otocil a sel do haje.