Tattoo

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

MartyCZe

Tattoo

Příspěvek od MartyCZe »

Hojec, potřeboval bych pár podrobností o tom jak to vůbec probíhá a popř. jestli neznáte někoho z ústeckýho kraje (nejlíp rovnou UL) kdo za dobrej peníz dělá kérky. Že je celkový zákrok bolestivý s tím počítám, spíš mě zajímá jak se potom musí o kérku starat. Pry se s tím nesmí cca dva tydny ani pod sprchu a musí se to mazat :?: . Máte s tím někdo nějaky zkušenosti nebo doporučení?
Jo ještě, není někde na netu nějaká možnost si složit činský znak podle svyho citátu? Překladač v googlu docela zklamal a znamej říkal že jeden znak může obsahovat pry až 5 slov či co. Diky :?:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Tead

Re: Tattoo

Příspěvek od Tead »

Bolest záleží na místě, mě to rozhodně nepřišlo bolestivý ;) jen to prostě není uplně příjemný 8) mám za sebou teda jen jedno, ale doporučuju ti si opravdu pořádně rozmyslet co chceš, a aby ti to pak nebylo líto třeba 8) přece jen sundat to už moc lehce nejde..péče je důležitá, to né že..14 dní až 3 tejdny to musíš mazat něčím na regenaraci kůže..tetování je v podstatě poranění a cca tejden se z toho loupe strup dokud se to nezloupe tak ideálně to nevystavovat moc vodě ;) tzn. sprchovat se z ohledem na to...jinak asi žádný úskalí...
ale ještě jednou zdůrazňuju, uvědom si jak moc to tetování chceš a co má pro tebe znamenat..pokud jen, že to je hezký a in tak ti dám přátelskou radu a vyser se na to protože po dvou letech se ti to pravděpodobně okouká ;)
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

toho že se tím "označkuju" si plně uvědomuju. Mám svůj vlastní návrh a pujde to nejspíš na rameno. Takovej klasickej rozměr, ne moc přehnanej a hlavně to beru tak že to co tam budu mít mě bude jistým smyslem "prezentovat". Teď jen sehnat tatera co to děla za dobrej peníz no 8)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

kamarád dělá velmi dobře 8) http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 307&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Mory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mory »

Vzhledem k tomu, ze mam potetovany obe cely ruce, tak nejaka zkusenost tam je :). Vetsinou ma kazdej tater svoji vlastni metodu leceni kterou lidem radi, ale v zasade je to vsude podobny, akorat se to lisi detailama, ktery, jak sem sam zjistil, muzou byt rozhodujici pro finalni podobu zahojene kerky. Z me vlastni zkusenosti lecba probiha nasledovne:

1) po tetovani ti tater cersvou kerku obali do pruhledne folie (strečky). Tu folii na tetovani nechat cca 24 hodin. Tim jak je kerka zakryta tak se z pod kuze lip "vyplavi" voda ktera tam nema co delat a ohromne to usnadnuje nnasledny leceni. Plus zamezis pozkozeni co by se mohlo stat prez noc, kdy se nemuzes kontrolovat a kerku hlidat.

2) po odstraneni folie je potreba kerku dukladne umit vlaznou vodou ( nepouzivat mydla a podobne, vysusuji kuzi a to my nechceme :D ), osusit suchym a cistym rucnikem (nedrhnout) a nechat byt tak jak to je a stejnym zpusobem umyjeme i vecer, nebo pokud kerka prijde nekde do styku se znecistenym prostredim (stul v kavarne, v kanclu apod.)

3) dalsi den opakujeme omyvani s tim, ze po uschnuti kerky namazeme jemnou vrstvou masticky (Doporucuju Bepanthen Plus - maji ho v kazde lekarne, cena asi 130kč). Timto postupem lecime tyden az 14 dni (zalezi na danym pripadu) nez nam zmizi vsechny stroupky (pokud se vubec udelaji)

4) po zahojeni muzes mazat kremem nejlip s obsahem panthenolu pro zachovani barev a "svezesti" kerky

Co se tyce koupani, tak prvni dva dny urcite nedoporucuju kerku vystavovat vode ve sprse nebo ve vane, a kdyz uz, tak jen rychlovka. 14 dni je blbost, 14 dni je minimalni doba kdy by si kerku nemel vystavovat chlorovane vode a hlavne primymu slunci (sam vim jaky to je lecit ruku na predlokti kdyz jsou venku 35 stupnovy vedra.

Tot asi vse, jestli mas jeste nejakej dotaz tak staci napsat :)

PS: jestli muzu vedet, tak proc chces cinsky znaky, u kterych si nejses nikdy jistej co znamenaji, pokud sam ten jazyk neumis? JEstli to pro tebe ma nejakej osobni vyznam, tak bych to jeste bral, ale kdyz to prezenu, nechat si vytetovat 3 cinsky znaky jen na machrovani je pro me blbost :)
Past: Škoda 120
Present: Mazda 323
Future: Nissan Primera GT

Tead

Příspěvek od Tead »

Rameno mám já a je to v klidu co se týká tej bolesti, fakt žádná hrůza 8) schovám to pod triko nebo košili s klasickým rukávem, to je podle mě rozumný ;) hlavně se nenech zmást pocitem, po tom samotným vytetování co mám já zkušenost a vím od lidí co nějaký mají, tak se často dostavuje pocit, že prostě potřebuješ další - nevím čím to je, ale prostě to tak je 8) tak na to bych si dal ještě pozor - já naštěstí v tej době na to nechtěl dát další peníze a pak mě další pustilo :lol:
ten vlastní návrh je ideální, taky mám podle vlastní čmáranice a jsem s tím spokojenej, nedokázal bych žít s pocitem, že to co mám na sobě do konce života má na sobě xy dalších lidí 8)
s tm výběrem tatéra v ustí ti nepomužu, jen se rozhodně nerozhoduj podle peněz ;) na tomhle nic neušetříš, já bych si to svý uměl nechat jinde udělat za dvě třetiny toho co jsem dal, ale tatér mi poradil řekl mi jasně co mi čeká co od toho mám čekat a co ne, dotáhnul po měsíci linky co nevyšli a nechytli se, neojebal to, tetování mám přes 3 roky a vypadá pořád uplně stejně 8) těch peněz navíc nelituju
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

Mory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mory »

Tead píše:
ten vlastní návrh je ideální, taky mám podle vlastní čmáranice a jsem s tím spokojenej, nedokázal bych žít s pocitem, že to co mám na sobě do konce života má na sobě xy dalších lidí 8)
naprostej souhlas, potkat nekoho ve meste kdo by mel na sobe neco stejnyho jako ja, tak si snad tu ruku uriznu :D :D

A jak pise Tead, ja jsem prave z te druhe strany, zacalo to jednou a prozatim to skoncilo obema rukama sjetyma od ramene po zapesti a navrhem na hrudnik :) takova mala lehka droga :D

Tead

Příspěvek od Tead »

Mory já ti to neberu za zlý, sám to znám a kdybych se řídil opravdu jen tím pocitem, tak už jsem taky počmáranej jak to jen jde :lol: ale vzhledem k tomu, že nevím kam mě život dotáhne tak naneštěstí jsme pořád v době kdy to některý lidi berou jako výraz něčeho nesprávnýho a tak zatím zustanu jen u toho kousku co se dá dobře schovat..
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

Mory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mory »

Vsak ja te taky nijak neosocuju, jen pridavam nazor cloveka z druhe strany, a potvrzuju ze se na tom da vypestovat urcitej zpusob zavislosti :).

Toho, ze muzu mit problemy pripadne sehnat solidni zamestnani a podobne, jsem si vedom a sel sem s tim do toho, ale zase si rikam, pokud je clovek rozumnej, tak s tim ze je nekdo potetovanej problem mit nebude, porad je to jenom jinak zbarvena kuze, to je jak kdyby ti na pohovoru rekli, ze te nevemou, ze se jim nelibi tvoje obleceni. Takto to beru ja, ale jsem si vedom, ze nase spolecnost to bohuzel nechape a za kazdym potetovanym vidi cloveka co musel sedet minimalne za vrazdu. Ale ja sel vzdycky proti proudu :D :D

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

No chtěl jsem právě někde sehnat překlad abych věděl jaky znaky vubec. Že bych si nechal nějaky znaky co ani nevím co znamenaji to nee. S tou závislostí to hodně lidí říká :-D přesně jak si psal. No cenu, třeba v ústí je vyhlášenej tribal tattoo kam chodí hodně lidí, ale ceny jsou tam podle mě špatně nastaveny cca 700kč za připravu a pak litr za hodinu práce ve výsledku v jinych studiich se stejnou kvalitou o polovinu levnějc. Jinde maji podle rozměru tak proto se ptám.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Mory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mory »

osobne bych na tetovani nejak extra nesetril, prece jenom to budes mit naporad a ne vzdy se to da opravit. Pokud nemas reference na nejakej salon od tvych znamych co tetovani maji, tak bych si prosel mesto, zjistil co tam za salony je a sel do toho kde by mi to sedlo nejvic, at uz prostredim, tak hlavne ochotou personalu, setkal jsem se s pristupem kdy kamaradovy ve vyhlasenym salonu v Brne tater rekl at si sedne na prdel, rekl mu kde ma sanony s motivama a tim s nim skoncil... takze se kamarad otocil a sel do haje.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Si Čech,vykalši se na čínský znaky.Taky o tom nějakou dobu uvažuju,ale trochu mě od toho odrazuje ta masovost,když jsem měl ve 13ti náušnici,bojoval jsem vždycky s mistrovou,jestli jí můžu mít na praxi,pak jí najednou měl každej druhej,stejně je to teď s těma kerkama,má jí kdejakej šampon.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

viz: http://youtu.be/-ykBCbJ-Lz8" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Mory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mory »

milonovo: Pokud to pro tebe ma urcitej vyznam, tak bych se vykaslal na to ze to ma kazdej druhej, porad se budes odlisovat od tech jak rikas samponku, kteri si daji vytetovat tribal nebo podobnou masovou kravinu, jenom aby byli cool.

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

milonovo píše:Si Čech,vykalši se na čínský znaky.Taky o tom nějakou dobu uvažuju,ale trochu mě od toho odrazuje ta masovost,když jsem měl ve 13ti náušnici,bojoval jsem vždycky s mistrovou,jestli jí můžu mít na praxi,pak jí najednou měl každej druhej,stejně je to teď s těma kerkama,má jí kdejakej šampon.
O to víc pak jde o to nechat si vytetovat něco, co dává smysl a ne hvězdičky nebo čínský nápis "Ponoški za čicetdva" :lol: já bych do toho taky šel ale vzhledem k tomu, že jsem co do počtu znamínek vlastně napůl negr tak nemůžu :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

MartyCZe píše:Hojec, potřeboval bych pár podrobností o tom jak to vůbec probíhá a popř. jestli neznáte někoho z ústeckýho kraje (nejlíp rovnou UL) kdo za dobrej peníz dělá kérky. Že je celkový zákrok bolestivý s tím počítám, spíš mě zajímá jak se potom musí o kérku starat. Pry se s tím nesmí cca dva tydny ani pod sprchu a musí se to mazat :?: . Máte s tím někdo nějaky zkušenosti nebo doporučení?
Jo ještě, není někde na netu nějaká možnost si složit činský znak podle svyho citátu? Překladač v googlu docela zklamal a znamej říkal že jeden znak může obsahovat pry až 5 slov či co. Diky :?:
Ty vole néééé, další tragická kérka na cestě...
Nevkusný, bez nápadu, BTW, jakej citát?? Čínskej?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Ovarlord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ovarlord »

Tak taky vám něco přispěju , jak se tady už klluci zminovali na tetování nešetři nemá to cenu možná budeš ve výsledku zklamanej tady u nás je tatérů dost ale málo kdo má zpracovaný detaili a další věci který to tetování dělaj propracovaný a tak dál pokud můžu poradit jdi a vybírej času je na to dost neutečeti to hledej a hledej a ptej se a určitě najdeš toho pravýho tatéra 8)
Animalize-Team
BMW E36
Kymco Maxxer

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Chtěl jsem vlastní citát ale přeloženej do činštiny :-D ale vzhledem k tomu že bych dopadl jak tu píšete s nápisem "čimvicpruhu timlipadidas" tak ho asi vynecham. Vlastni návrh už mám až budu po zakroku kdyžtak ukážu a můžete mě ukamenovat :-D
jak říkám, teď už jen najít tatera :)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

*madrfaKING víla*

Příspěvek od *madrfaKING víla* »

a co se týče bolesti, podle mě moc nezáleží na místech, ale na délce zákroku, od 40-ti min nahoru už to člověk cejtí. A taky rozsah, první obrysy přes celý záda fakt jak nožem. Ale malý místo, malá plocha, do tý půl hodinky čistý práce...to akorát zabrní, maximálně se Ti trochu postaví z pomyšlení nad tím, jak jsi děsně hustej :lol:
Out of order.

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

jj na kerce se nema šetřit...znam lidi co maj kerku za 500,- a po roce toe kekel nejvetsi.... :) ja zacal pred 4 rokama na achilovce cca 10 cm velky tribal podle svyho navrhu a ted pred roekm sem to nechal protahnout pres cely lytko..... osetroval sem to BEpanthenem kazdy vecer pretrel vlhkym bavlnenym kapesnikem ...strup ani jeden a za 3 tydny sem mel uplne klid... :)

kucí nahodtě nejaky fotky svejch obrazku na tele... :)
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Mory píše:setkal jsem se s pristupem kdy kamaradovy ve vyhlasenym salonu v Brne tater rekl at si sedne na prdel, rekl mu kde ma sanony s motivama a tim s nim skoncil... takze se kamarad otocil a sel do haje.
Our future tattoo? ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Tead

Příspěvek od Tead »

U mě nějak takhle dva měsíce po zákroku
Naposledy upravil(a) Tead dne 14 pro 2011 14:15, celkem upraveno 1 x.
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

tyvole :D Martin Harych :smich2:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Tead

Příspěvek od Tead »

:lol: taky jsem rád, že je to 3 roky zpět tahle vizáž :lol: ale na tej ruce to zůstalo 8) :lol:
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

pajiki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajiki »

TEAD: co ta kérka vyjadřuje? (jen ze zvědavosti) :wink:
GIV VRT ALH

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

dle vzhledu to bude podlě mě nějaky druh biosteamu :)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Tead

Příspěvek od Tead »

ten motiv stroje uvnitř mě mi připomíná určitý období, kterým jsem si prošel a nebylo mi zrovna hej a je to s tím výrazně spjato 8) je to celkem osobní na to abych to chtěl tady rozebíral 8)
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

tak to sem obrazek moji nohy davat ani nebudu pac to nema zadnej vyznam nebo duvod....proste se m si namaloval obrazek a nechal si ho natepovat do nohy... :-D :-D a zase az s emi bude chtit tak k tomu neco pridam... :-D :-D :-D

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

To je jasný...Ta trubka uprostřed představuje Teadovo prdel,okolo se ovíjí slizkej jazyk úchylnýho faráře od nich z vesnice a ty cáry kolem jsou jsou rozedraná dětská duše. :D
✠Luftwaffle✠

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

HH : dobre ty uchyle.... :lol: :lol: :lol:

Odpovědět