která se vám osvědčila ? značka, model...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A nejlíp kydž o tom neví...MartyCZe píše:Na nokii jsem taky jezdil dřiv jezdil, co se mi v ty jejich navigaci hodně líbí je ta možnost synchra s otatnima autama, kdy je potom možno vidět polohu svých známých třeba když jedete někam na dálku. Tohle bych uvital ve všech navigacích
asi je to model od modelu, měl jsem v ruce taky dva TomTomy, jeden XL a potom jeden starší kousek u ktereho si nepamatuju označení, víceméně při pokusu sehnat do XL nove mapy jsem taky ztroskotal a musel jsem tam nahrat mapy od uplně jinud s nějakym šilenym brickem (novy mapy staly 1.5 táců a i tak nešly). S tím starším jsem byl naopak docela překvapenbiohazard píše:to je neuvěřitelný jak si tu vychvalujete TomToma ... já bych ho nejradši vyhodil z okna ... do teď jsem na jejich stránkách nenašel aktuální mapy,který by fungovaly všude.Naposled když jsem si z jejich stránek stáhnul mapy,tak se po nahrání celá navigace zbláznila nemluvě o tom,že když jí přes noc zapomenu v autě,tak je ráno zamrzlá klidně na půl hodiny a pomůže max tvrdej restart ... zlatej Garmin
Já to takhle mám v Garminu a mam pocit, že to dokonce dneska už víc navigací nabízí. V podstatě jde jen o detailnější mapyGooder píše:Mám navigaci GoClever Navio 405, kupoval jsem ji už s nahranými mapami iGo Primo Truck, které jsou aktuální. Ale k tomu co bych potřeboval. Je možné do navigace dostat dva navigační programy? Líbilo by se mi v tom mít i turistické mapy. Vím, že do telefonů to není problém dostat, ale v té navigaci jsem se nehrabal, abych náhodou ještě nesmazal iGo a to bych nerad
Navigon a Google Mapy v telefonu nikdy nezklamaly.DOEMIXXX píše:Navigon, vzdy me dovedl naprosto presne. Lze dat i do Iphone
Aha, tak v tom případě nevím. U Androidu je právě ta střelka, kterou se přepíná ten pohled na sever/podle cesty.SubTera píše:Hato: mam N700 a v aplikaci neni prakticky zadn mozny nastaveni, zadna kompasova strelka, v nastaveni muzu akorat zmenit typ pripojeni, pouziti Moje poloha, pouziti GPS, reset a jazyk vyhledavani.
My se sice bavíme o Google navigaci, ale to nevadí. Spinkej dál.LiberaleMiguel píše:Nechapu co chce u Nokia map nastavovat ? Proste napisu do vyhledavani adresu aji s cislem popisnym a ono mi ji to najde. Kdyz kliknes na strelku kompasu, tak tim aktivujes kompas...
Proc ?LiberaleMiguel píše:To mu je na Nokii hodne platne