Ukradeno 1DIN dvd EONON Praha - nalezeno...

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
killman
Kontaktovat uživatele:

Ukradeno 1DIN dvd EONON Praha - nalezeno...

Příspěvek od killman »

Ahoj pánové, vím, je to asi zbytečný sem dávat ale v noci z pátku na sobotu mně opět vybouchli okno a ukradli mi jednodinové DVD eonon s vyjížděcím displayem, model 1303
Rádio jsem měl v autě asi 4 dny, protože mi před týdnem ukradli origo navi, tak sem si to tam dal, aby mi tam něco hrálo...
to rádio má speciální znamení, přední sundavací panel je ulomený a přilepený a je zpravo zespod toho panelu zastrčený takový malý kousíček bílého plastu, je to vidět i na fotce ten plastík, tlačítka jdou hůř mačkat, jinak dálkovej ovladač mi zůstal, ten sem měl schovanej
a ukradli mi k němu ještě spešl redukci z konektoru koncernových vozů na ISO.. viz druhá fotografie.. Měl jsem to v Octavii 2...
Stalo se to na Praze 4, konkrétně hodkovičky.. v noci

Kdyby to rádio někdo někde viděl, tak prosím volejte, 739 753 265

Obrázek

Obrázek

nevim, co mě sere víc, po týdnu, co jsem si přivezl octavii, mě ukradli navigaci columbus.. týden sem jezdil bez rádia, pak sem si sehnal tu redukci na iso konektory, dal sem si tam toho eonona a pár dní na to zase okno bouchlý a rádio pryč..
Naposledy upravil(a) killman dne 01 pro 2011 09:07, celkem upraveno 1 x.
:D

xciba

Re: Ukradeno 1DIN dvd EONON Praha

Příspěvek od xciba »

hele v Praze mit koncern s navi je uplne zbytecny....kamosovi to behem 3 mesicu 3 krat vzali...nastesti to mel pojisteny...jednou u alberta jednou u nej na zahrade jednou pred bankou vse za bileho dne..
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

killman
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukradeno 1DIN dvd EONON Praha

Příspěvek od killman »

tu navi mi vzali v sedm večer, dva kluci a třetí čekal o kus dál v nastartovanym autě.. využili toho, jak byla ta mlha, sousedka je viděla, řvala ale jediný co viděla je, jak mi utíká navigace...
já bohužel měl pojistku až den po tomto.. ale navi sem už překousl, spíš ten eonon mě sere, dostal sem ho jako dárek..

killman
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukradeno 1DIN dvd EONON Praha - nalezeno...

Příspěvek od killman »

rádio nalezeno, včera bylo v inzerátu na Bazoši, byl sem se na něj osobně podívat, bylo to to mé rádio..poznal sem ho hned, protože sem předělával jednu ze dvou pojistek na kabeláži + ten urvaný a přilepený panel, nehledě na to, že k tomu nebyl konektor na USB a dálka, které mám doma..
výrobní číslo z toho bohužel ztrhli ty zloději.. já byl jen u překupníka.. a ze strachu o svý auto, který mi stojí na ulici a ty čorky ví, že tu stojí, sem raději nic nepodnikal a přemýšlím, co dělat..

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

nemá náhodou ten dálkáč svoji vlastní frekvenci pro to radio? Popř jdi na policii udej kupce že má tvoje kradene radio a at se prokáže účtem a krabicí od toho radia.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

killman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killman »

to bych sice rád ale nemám, kam dát auto, stojí mi před barákem a bojim se, že se pak někdo bude mstít na něm..

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“