Tiskárna

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
LS1
Kontaktovat uživatele:

Tiskárna

Příspěvek od LS1 »

Uctivá poklona. Jelikož mi doma dosloužila tiskárna a nějak se v tom neorientuji, tak bych potřeboval poradit jakou novou? Stačí tiskárna, scanner využiji u té staré, ale zase bych chtěl aby ta tiskárna byla kvalitní, klidně z vyšší pořizovací cenou a nižšíma nákladama, samozřejmě tiskárna barevná, ale nevím jestli je lepší inkoust nebo laser, aby to občas zvládlo vyplivnout i něco jako fotku. Předem děkuji za rady a odkazy na konkrétní typy.

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tiskárna

Příspěvek od iwi »

Doporučil bych inkoustovku od HP, řada OfficeJet nejnižší model co bych vzal tak 6500, dělají se v několika variantách co se výbavy týče (USB, LAN, Wif, duplex), dělené náplně, v provedení náplní XL jsou fakt dost nízké náklady na tisk, je to multifunkce i s faxem, dělají i holé tiskačky (OfficeJet 6000)
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

blacky

Příspěvek od blacky »

Jaký máš rozpočet?
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ ;)
Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Ja mam DeskeJet3050 kvuli wifi, protoze pouzivam nekolik pocitacu, tak aby slo tisknout z kazdyho. Cartridge 301 nebo 301XL jsou cenove prijatelny. Predtim jsem mel radu All-in-one na cartidge 56 a 57 a to byl pekelne drahej provoz. Kdyby nekdo umel 56 a 57 za fakt dobry prachy, tak bych ji klidne jeste vzkrisil, mel bych pro ni vyuziti.

skodik

Příspěvek od skodik »

já jsem koupil HP OJ 4500 a už bych ji nekoupil, nepříjde mi , že bych tiskl moc, ale už jsem dvakrát kupoval cartrige 901. Dneska bych koupil nějaký laser. Ted počkám až umře a pak ji vyměním za laser.
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....

blacky

Příspěvek od blacky »

Třeba já mam Canon MP140 a naprostá spokojenost. Dřív jsem měl HPčko, ale to mi zklamalo, protože bylo furt rozbitý :(
Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ ;)
Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

Cenovy rozpocet by mohl byt kolem 8-10000 s DPH, staci orapvdu jen barevna tiskarna bez scaneru a kopirky, ale tisk kvalitni, ani nepotrebuji wifi, nic takoveho

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“