dobry darky....
mama segra tchyne naky ty pecovinky z avonu tatíkovi soudek pivka + pullitr s vypiskovanym jmenem, tchoanovi metaxu a mlady naky hadry botky pecovinky a zeetra mi pplko priveze i nejakou tu hračku pro dospely (aspon me necha si odpocinout) ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tatikovi a dedovi sem poridil neco z http://www.autar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
myslim ze celkem originalni darek
behem dvou dnu to bylo doma .
L.A.M.A. píše:Quide: nevim ja bych moc neutracel vzdyt ste spolu 14 dni
No jak se to vezme Dá se v podstatě říct, že dva měsíce.... Každopádně nevim, proč bych jí doprdele nemohl koupit pěknej dárek To nic nemění na tom, že je to konečně normální slečna po dloooouhé době.
ale vubec tmu nerozumim, prvne jsem chtel nikon coolpix, hlavne kvuli designu, ale po zkoumani na netu jsem od toho upustil, kvuli negativnim reakcim na tyhle levny kompakty od nikonu
Vzhledove by se ji urcite nejvic libil ten sony cyber-shot
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
biohazard píše:nechcete někdo pro svojí mladou origo mikinu od Pumy?Černá s kapucou ještě origo zabalená.Jednu už jsem udal u svojí mladý takže druhá přebejvá
s druhou to nevyšlo?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
otec: set na fondue + nějakej dobrej sýr k tomu
máti: nějaký doplnky do baráku (aka "ségra, řekni co mám koupit")
sestra: "co chceš k Vánocům?" -> "tohle" -> "nějak drahý ne?" -> "tak mi teda kup tohle" -> "takže ten první dárek"
sobě: nic, zlobil jsem
biohazard píše:nechcete někdo pro svojí mladou origo mikinu od Pumy?Černá s kapucou ještě origo zabalená.Jednu už jsem udal u svojí mladý takže druhá přebejvá
s druhou to nevyšlo?
druhou jsem kopnul do zadku protože neumí dělat čaj