Kde sehnat laminát?
Moderátor: Idaho
Kde sehnat laminát?
Jsem ze severních čech a chci se postit do laminování ale sháním nejakou prodejnu kde to vše koupim. http://www.havel-composites.cz tahle prodejna je až v ostravě a obědnávat se mi to nechce(nevim kolik toho a tak) Tak jesli nekdo znáte nějakou prodejnu klidně i u pPrahy tak poradte.Díky. 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
V každé slušnější prodejně Barvy-Laky a nebo v potřebách pro modeláře bez problémů koupíš skelnou tkaninu a pryskyřici. V OBI většinou prodávají jen opravářskou laminovací soupravu a tam je sice všechno co potřebuješ, ale je tam toho málo
Jestli chceš dělat třeba menší nárazník tak počítej aspoň 4 vrstvy tkaniny a tak 2-3 kg pryskyřice.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
laminát
Záleží na tom co chceš dělat.Podle toho musíš koupit látku a lepidlo.Drogerka a spol.je drahá avětšina firem co tyhle věci prodávaj se specializuje na něco jinýho avětšinou jsou taky drahý.Havel composit je asi nejlepší řešení,ale musíš vědět co chceš apošlou ti to nadobírku.Pokud budeš chtít vědět něco konkrétního,ochotně poradím.Počítej ,ale stím že napoprvé se to většinou moc nepovede.Mě se občas nezadaří ani po deseti letech praxe.
Re: laminát
Omlouvám se nebyl jsem přihlášenej.MartasAnonymous píše:Záleží na tom co chceš dělat.Podle toho musíš koupit látku a lepidlo.Drogerka a spol.je drahá avětšina firem co tyhle věci prodávaj se specializuje na něco jinýho avětšinou jsou taky drahý.Havel composit je asi nejlepší řešení,ale musíš vědět co chceš apošlou ti to nadobírku.Pokud budeš chtít vědět něco konkrétního,ochotně poradím.Počítej ,ale stím že napoprvé se to většinou moc nepovede.Mě se občas nezadaří ani po deseti letech praxe.
BMW 318 IS coupe
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat laminát?
EE havel-composites ma sidlo v praze na libenaku,sam sem tam nakupovalcollar píše:Jsem ze severních čech a chci se postit do laminování ale sháním nejakou prodejnu kde to vše koupim. http://www.havel-composites.cz tahle prodejna je až v ostravě a obědnávat se mi to nechce(nevim kolik toho a tak) Tak jesli nekdo znáte nějakou prodejnu klidně i u pPrahy tak poradte.Díky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: laminat
ajo,sakra...to sorryMartas píše:To neni Havel,ale Skolil a jsou o dost dražší.

- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele: