jaky wideband controller spolu s budikem ?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jaky wideband controller spolu s budikem ?

Příspěvek od Tom_ »

Viz nadpis,premyslim bud o LM od Innovate Motorsports nebo NGK a nebo uplne nejaky takovy,kdo mi doporuci.Chtel bych aby byl user friendly,nestal majlant a svou funkci plnil svedomite.Aby to melo veskere veci na datalog a nejlip i s budikem AFR a mohlo by snat byt i EGT,do budoucna se bude hodit.Popriklade jake mate zkusenosti ? Diky
Audi Coupe Quattro

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky wideband controller spolu s budikem ?

Příspěvek od Alfoun »

Pokud zrovna nepotrebujes LM coz je docela draha zalezitost. Tak by ti mohla stacit LC1,kterou pouzivam uz 3 roky a absolutne bez problemu. Pouziva Bosch O2 sensor.
Muzes si k tomu koupit budik a nebo logovat data na laptop. Ale s tim moc zkusenosti nemam,protoze jsem vzdycky pouzival standalone ecu.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Standalone jeste nemam,do budoucna je v planu.Taky premyslim o PLX DM-6 Multi Gauge and Wideband Air Fuel Ratio Sensor Module Combo . Psal jsem liborovi a cekam na odezvu.
Audi Coupe Quattro

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

máš sz. Osobně bych šel do té lc1 co nabízí OmartinO. Levněji to nejde.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

nechci kazit martinovi kseft, ale lm-1.de maj zastoupeni innovate pro nemecko a mam s nima (respektive s ni, sefka je ingrid) velice dobry zkusenosti. vyborna komunikace a resili sme s ni i reklamaci MTX-L kitu kdy prestal fungovat (pravdepodobne moji vinou) a nakonec byla oprava v zaruce. dvakrat! akorat se to posilalo do zakladny do US, tak to trvalo, ale cekal sem ze budu ty dva budiky platit a nakonec to slo vse pres zaruku.

to MTX-Lo je "jen" lambda s budikem, kabelem a softem pro datalog a v zakladu je za 190€, coz je bez dane necely 4.000 CZK a mas to doma do tydne.

minuly tyden jsme upgradovali na LM-2 AFR single channel, ale ten sem este ani nevybalil, domluvili sme se s ni vymenou za to MTX-Lo, pac za jizdy stejne na budik nekoukas, na to neni cas.
dulezitej je datalog a to MTX-Lo loguje "jen" AFRko, ale nevim RPM, MAP a dalsi hodnoty, ktery dostanu az z LM-2ky nebo SA CPU.

moje doporuceni je jit do Innovate, ja sem s nim spokojenej, i s tim jejich datalog softem se mi dobre dela.
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Nakonec pujdu nejspis do PLX viz .Cena je super,dle ohlasu tak vesmes pozitivni,s montazi zkusenosti nemam absolutne zadny,ale verim,ze to nebude nic strasneho,nejvic se obavam asi zapojovani ci pajeni,ale to by taky melo jit.

http://tunertools.com/proddetail.asp?pr ... DM6-SMAFR2" onclick="window.open(this.href);return false;

Myslim,ze za tu cenu je to bezkonkurencni.Nespecham na to nejak,takze jestli mi to prijde za mesic (snad to od otce znamy doveze) tak budu spokojen.

fokr_jr : a jak je to s narocnosti montaze,verim,ze to bude da se rict "skoro" stejne at uz u PLX tak u Innovate.
Audi Coupe Quattro

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

ja som celkom prijemne prekvapeny z toho budiku od Deporacing...
lenze to je ten na olej.. jaky by bol ten na AFR... netusim...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

pet007

Příspěvek od pet007 »

Opel AstraF 2.0t - 270kW

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

jaky pajeni? lambda jde stekrem do budiku, jen do budiku musis nekde vzit napajeni a pripadne podsviceni, takze vsehovsudy 3 kabely, ktery ti da ISO od radia... ten MTX-L kit nema zadnou jednotku, tam to ridi ten budik a vsechno vede do nej resp. z nej (datalog, napajeni, lambda, pripadbe vetev na dalsi innovate komponenty)

a to LM-2 co mame ted je napajeny ze zapalovace, takze vubec zadny zasahy do auta... spis naopak budem do zavodnich aut ty zapalovace vracet ted :roll:
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Jasne,ja to nemel nikdy v ruce,takze jsem netusil co a jak, ale Libor mi to osvetlil,takze pujdu do PLX DM6 Gauge & SM AFR2 Sensor Kit Combo . Treba pomalu zacit sbirat dily :D
Audi Coupe Quattro

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

este tak mat neco na EGT....
by mi bodlo.. na ladenie..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

OnO

Příspěvek od OnO »

Tome, ak nepotrebujes ziadny "multigauge", ze Ti ide cisto iba o A/F ratio s budikom, tak toto je cenovo podobne..http://www.race-shop.sk/shop/10-interie ... racing-kita pouziva to novsiu LSU 4.9 Bosch lambdu miesto starsej 4.2ky.
JRD> ak to spravne chapem, tak si staci dokupit k tomu budiku potom senzor EGT s "tou krabickou" http://tunertools.com/proddetail.asp?prod=PLX-SM-EGT a napojis to do toho isteho budiku a mas v jednom budiku vsetky info prepinatelne medzi sebou a kludne az 16 udajov. Ono dohromady to vyjde 250€ bez dopravy a mas EGT, A/F ratio plus budik predpripraveny na dalsie....co neni vobec zle. Prave zhanam dovoz z US, ale zatial marne. PRetoze pisu, ze shipping nad 150 USD je v ramci US zdarma, co by bolo fakt super, keby to mal kto doviezt.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a jak to je s kvalitou zn depa?Zatim jsem nekoupil zadny merak,jelikoz jsem musel koupit novy notas a ten stal docela hafec.
Audi Coupe Quattro

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

nebudu hodnotit značku,ale porovnej cenu komponent motoru s ušetřeným rozdílem depo a plx. ;)
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

to je pravda,rozdil 15USD je fakt zanedbatelny
Audi Coupe Quattro

OnO

Příspěvek od OnO »

to je blbost...ved ide hlavne o ten senzor a vsetci maju Bosch a ta od Depa ma dokonca najnovsi typ WD O2, cize lepsi jak PLX...a ide o cas, dopravu a pripadnu reklamaciu z US a SVK. Tie hodnoty A/F nebudu nijak nepresne. Cize tam ide iba bud o skladacku senzorov do jedneho budiku, co je vyhoda PLX, alebo ked ide iba o A/F ratio, ja by som nevahal. No mna laka aj ta kombinacia s EGT. A za dalsie ladit iba podla A/F ratia nie je bohvieco.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“