Nové plánované parkovací zóny v Praze
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Nové plánované parkovací zóny v Praze
Jako mor se rozšířily zóny zákazu parkování pro nerezidenty z Prahy 1 na P2 (Vinohrady, Nové Město) a P7 (Holešovice, Letná...) a koukám, že P9 má ambice, jak levně řešit problém s parkováním (a ještě na tom vydělávat) - nyní nově od března 2012 zavádí parkovací zóny v časti P9 - ve Vysočanech.
Ve Vysočanech už jedna zóna delšíí dobu je a to vedle Sazky arény (stejně jako třeba v Letňanech okolo výstaviště). Nově to bude patrně všude ve Vysočanech. Bude klasické dělení na ultra zakázané zóny (modré) a placené zóny (oranžové, zelené).
Blíže viz. prosincový plátek radnice Prahy 9 - "Devítka"
http://praha9.cz/m%C4%9Bs%C3%AD%C4%8Dn% ... ADtka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Špatná zpráva je, že v článku se píše, že i další městské časti připravují další zóny...
Ve Vysočanech už jedna zóna delšíí dobu je a to vedle Sazky arény (stejně jako třeba v Letňanech okolo výstaviště). Nově to bude patrně všude ve Vysočanech. Bude klasické dělení na ultra zakázané zóny (modré) a placené zóny (oranžové, zelené).
Blíže viz. prosincový plátek radnice Prahy 9 - "Devítka"
http://praha9.cz/m%C4%9Bs%C3%AD%C4%8Dn% ... ADtka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Špatná zpráva je, že v článku se píše, že i další městské časti připravují další zóny...
Naposledy upravil(a) MSG dne 09 pro 2011 14:05, celkem upraveno 1 x.
MSG
Re: Nové plánované parkovací zóny v Praze
Tak dneska jsem četl v deníku "Metro", že budou i na P5 a to celý Smíchov a Košíře...
MSG
no tak to je snad jasný ne? zdržoval to Jančík, každý asi ví proč.....MSG píše:Tak dneska jsem četl v deníku "Metro", že budou i na P5 a to celý Smíchov a Košíře...
jinak je to blízko centra chválihodná akce, náplava musí pryč
odtah od 7kč/km 731810210
Já jsem zvědavý, kdy to zavedou i na čtyřce.
at jdou do prdele s tema zonama
http://www.facebook.com/djdoemixx
U nás na dvojce je to už dlouho ale nic mne na tom bydlení tolik nesere jako to, že musim platit ročně 700,- za parkovani před barákem. Navíc kdybych si chtěl od někoho půjčit auto tak sem v háji protože ta karta je nepřenosná
Když střídám zimní a letní auto tak na to kašlu, prostě jí přelepím, naštěstí obě SPZ začínají stejně a asi máme taky rozumný měšťáky co z toho nědělaj kovbojku takže mi to zatím prochází ale vadí mi, že kdybych to chtěl udělat legálně, musím zajít na úřad a vypláznout další stovku aby mi udělali novou kartičku která zase bude jenom na jedno z aut, prostě k posrání.

Když střídám zimní a letní auto tak na to kašlu, prostě jí přelepím, naštěstí obě SPZ začínají stejně a asi máme taky rozumný měšťáky co z toho nědělaj kovbojku takže mi to zatím prochází ale vadí mi, že kdybych to chtěl udělat legálně, musím zajít na úřad a vypláznout další stovku aby mi udělali novou kartičku která zase bude jenom na jedno z aut, prostě k posrání.
Pětka f kombajnu
Kam musí náplava pryč? Leda do místa, kde to ještě není. A tam zavedou zónu za rok... tohle je jak mor. Nakonec budeme a.) všinchi platit za možnost si zaparkvat před barákem a to i když tam bylo místo & b.) nebudeme moct jet autem nikam jinam než do nákupního centra, protože jinde nezaparkuješ (a to nejde o peníze, ale prostě že míst volnýho ale placenýho stání je jak šafránu)starter píše:no tak to je snad jasný ne? zdržoval to Jančík, každý asi ví proč.....MSG píše:Tak dneska jsem četl v deníku "Metro", že budou i na P5 a to celý Smíchov a Košíře...
jinak je to blízko centra chválihodná akce, náplava musí pryč
MSG
on to myslel asi spíš tak,aby z Prahy odtáhli mimopražský 

To je sice dobrá myšlenka
, ale asi stejně neodtáhnou a na druhou stranu já jako pražák, taky jezdím někam mimo.

MSG
tjn aspon udelat to ze kdyz tam clovek bydli aby si to nemusel platit 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Osobně nemám vyhraněný názor. Bydlím na hranici P2 a P4 a když porovnám zaplněnost ulice na P4 (není zóna) a P2 (je zóna), tak bych snad těch 700/rok chtěl platit.MSG píše:Kam musí náplava pryč? Leda do místa, kde to ještě není. A tam zavedou zónu za rok...
Jinak je to samozřejmě do nebe volající hovadina, abych nemohl parkovat o 2 ulice dál, nebo ve vedlejší čtvrti, protože už to není P4, ale P2.
Navíc jak už tu zaznělo, zaparkovat pak někde, kde jsou placený zóny je za trest, a ani někdo nemusí bejt náplava, stačí aby bydlel někde trochu víc na kraji Prahy a pak potřeboval někam trochu víc do "centra" 

KEHO rennsport