Půjčení Porsche Cayman - co Vy na to ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Půjčení Porsche Cayman - co Vy na to ?
http://www.hyperslevy.cz/cela-Cr/12-12- ... -1-hodinu/
Přijde mi to docela lákavá nabídka, co Vy na to ?
Přijde mi to docela lákavá nabídka, co Vy na to ?
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Re: Půjčení Porsche Cayman - co Vy na to ?
Pokud ti za 450kc na hodinu nekdo chce pujcit totok auto, i kdyz nic extra, tak do toho jdi. To je jasny a kdyby to tak bylo, tak si to auto na vikendy na blbnuti rado pujci tretina mladejch Varaku.
Jen dodam, ze jsem necetl zadne podminky, jen ten hlavni kratkej letacek....
Jen dodam, ze jsem necetl zadne podminky, jen ten hlavni kratkej letacek....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Tak já to nechci a nepotřebuju, navíc Cayman je nuda a nic moc, ale chtěl jsem to spíš pro mlaďasku k Vánocům 

Podmínky:
Vůz se vrací s plnou nádrží.
Podmínkou je bezhotovostní kauce formou směnky ve výši 50 tisíc Kč (5% spoluúčast při pojistném plnění).
Minimální věk řidiče je 21 let + platnost řidičského průkazu alespoň 2 roky.
Podmínkou je bezhotovostní kauce formou směnky ve výši 50 tisíc Kč (5% spoluúčast při pojistném plnění).
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
- F.l.a.n.e.l.
Spíš se divím, že ti to půjčí samotnému, bez instruktora a "do města". Co jsem viděl všechny vouchery, tak most autodrom a debil vedle tebe + školení jak se v autě sedí.
Kdyby tam nebyl žáný zádrhel, tak si myslím velice krásná nabídka. A ten benál si klidně zaplatím, určitě si s tím obyč člověk (který je zvyklý na nižší střední třídu)
užije hodně zábavy a pocitů
Ikdyž v nabídce by mohli mít nějakou klasik 911 , Ferrari či Lambo. Ten cayman se mi dvakrát nelíbí. Ale nabídka za
Kdyby tam nebyl žáný zádrhel, tak si myslím velice krásná nabídka. A ten benál si klidně zaplatím, určitě si s tím obyč člověk (který je zvyklý na nižší střední třídu)
užije hodně zábavy a pocitů

Ikdyž v nabídce by mohli mít nějakou klasik 911 , Ferrari či Lambo. Ten cayman se mi dvakrát nelíbí. Ale nabídka za

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Tak ta směnka mi přijde normální a předpokládám, že s plnou nádrží to i přistaví, páč je to klasická autopůjčovna...Brian píše:Podmínky:
klasický levnější auto, půjčej ti ho klidně volně, navíc je to jenom na hodinuF.l.a.n.e.l. píše:Spíš se divím, že ti to půjčí samotnému, bez instruktora a "do města". Co jsem viděl všechny vouchery, tak most autodrom a debil vedle tebe + školení jak se v autě sedí.
užije hodně zábavy a pocitů![]()

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
kdyby jich měli víc tak by jsme to mohli dát místo motokár třeba na 2-3 hodky race po PrazeRudi píše:klasický levnější auto, půjčej ti ho klidně volně, navíc je to jenom na hodinuF.l.a.n.e.l. píše:Spíš se divím, že ti to půjčí samotnému, bez instruktora a "do města". Co jsem viděl všechny vouchery, tak most autodrom a debil vedle tebe + školení jak se v autě sedí.
užije hodně zábavy a pocitů![]()

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na takovou mrtvolku by se i moje zena vykakala.
Bych ji spis nasral... 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Ono je pravda, že to není žádnej rychlík
))

se zastávkou ve stromě ... zlatympokorneo píše:kdyby jich měli víc tak by jsme to mohli dát místo motokár třeba na 2-3 hodky race po Praze![]()

Cayman nic moc, ale co takhle zkusit toto: http://www.jizdavsupersportu.cz/index.php?page=main" onclick="window.open(this.href);return false; Navíc jsou to Varáci a Ferrari je prostě Ferrari (i když to tedy není 360 Modena) 

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Jenze je to v arealu a se spolujezdcem 

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi viděl, že někdo půjčuje auto na okruh? A za toho debila děkuju.F.l.a.n.e.l. píše:Spíš se divím, že ti to půjčí samotnému, bez instruktora a "do města". Co jsem viděl všechny vouchery, tak most autodrom a debil vedle tebe + školení jak se v autě sedí.

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- F.l.a.n.e.l.
Brute, nebylo to myšleno nijak konkrétně na žádnou osobu ani na tebe.Brutus píše:Kde jsi viděl, že někdo půjčuje auto na okruh? A za toho debila děkuju.F.l.a.n.e.l. píše:Spíš se divím, že ti to půjčí samotnému, bez instruktora a "do města". Co jsem viděl všechny vouchery, tak most autodrom a debil vedle tebe + školení jak se v autě sedí.

Brute, myslel jsem nabídky tohoto typu a podobné http://tip.seznam.cz/tip-dne?id=954" onclick="window.open(this.href);return false; . A byť uznávám, že i tohle bude větší zážitek, než jezdit
se svým autem po městě, tak prostě sen je si takové auto půjčit, nabrat přítulku a projíždět se kde se mi zlíbí. (směna , plná nádrž a další jsou v pořádku o tom žáná)
PS: Opravdu to nebylo myšleno nějak na tebe. Hele vem to optimisticky, na mě tu přímo udělaná sekce, jaký jsem kokot

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě šlo spíš o to, že jsem fakt nikoho neviděl půjčovat takovýhle auta na okruh. Leda to, že tě svezou. Všichni jezdí rovně po letišti a nebo normálně v provozu.
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Tak třeba tady máš za příplatek možnost jet na okruh do Mostu nebo v Hradci...Brutus píše:Mě šlo spíš o to, že jsem fakt nikoho neviděl půjčovat takovýhle auta na okruh. Leda to, že tě svezou. Všichni jezdí rovně po letišti a nebo normálně v provozu.

http://www.nejlevnejsisupersport.cz/m5.php" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Dělali jsme pro ně reklamu a nevím o tom, že by to půjčoval jen v areálu..Prostě sedneš a jedeš do prdele.jajiN píše:Jenze je to v arealu a se spolujezdcem
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS
no dobře. když už bych podstoupil martýrium se směnkami, nedej bože s využitím nějakého slevomrdu, cestu na místo půjčení a pak ještě poslouchal sáhodlouhé instruktáže, nedej bože by vedle mě posadili někoho jiného, než mou slečnu, tak by to muselo být snad jen F Enzo, F-40, nebo B Veyron. Nic jiného by mi za tohle asi nestálo...
Nafta & benzín
djchrpa píše:no dobře. když už bych podstoupil martýrium se směnkami, nedej bože s využitím nějakého slevomrdu, cestu na místo půjčení a pak ještě poslouchal sáhodlouhé instruktáže, nedej bože by vedle mě posadili někoho jiného, než mou slečnu, tak by to muselo být snad jen F Enzo, F-40, nebo B Veyron. Nic jiného by mi za tohle asi nestálo...
no jistě, protože nic jinýho než jsi tu vyjmenoval za to nestojí, a tak si budeš dál drandit ve svým Oplu
štyrykrátštyry tédéí
Jistě že ano, budu si drandit ve svým Oplu, protože je můj, protože žere 6 litrů, na dálnici vyvine 200, v obci 80. Okruh nenavštěvuji. Na vyblbnutí jsme jezdili pár let s otcem hoby rallycross a rodeocross. Chlapče, věř, že až budu potřebovat jezdit s větrem o závod, 300tis na jetou Imprezu a 20tis měsičně na její provoz si bez problémů najdu. Momentálně jsou však jiné priority a přijde mi hloupé řešit tento mezičas brouzdáním po slevomatech a půlhodinovou jízdou ve zmršeném Porsche (protože pokud máš rád auta, víš, že 911 je to pravé číslo).FOG píše:djchrpa píše:no dobře. když už bych podstoupil martýrium se směnkami, nedej bože s využitím nějakého slevomrdu, cestu na místo půjčení a pak ještě poslouchal sáhodlouhé instruktáže, nedej bože by vedle mě posadili někoho jiného, než mou slečnu, tak by to muselo být snad jen F Enzo, F-40, nebo B Veyron. Nic jiného by mi za tohle asi nestálo...
no jistě, protože nic jinýho než jsi tu vyjmenoval za to nestojí, a tak si budeš dál drandit ve svým Oplu
Nafta & benzín
Nevím proč mi říkáš chlapče... je spousta lidí, kteří na to ty peníze nemaj a mít nebudou, tak nevidím jedinej důvod proč by se v tom nemohli svézt, i za cenu, že nebudou moct machrovat na nějaký bábovky... a to že tvůj opl vyvine 80 v obci? respekt...djchrpa píše:Jistě že ano, budu si drandit ve svým Oplu, protože je můj, protože žere 6 litrů, na dálnici vyvine 200, v obci 80. Okruh nenavštěvuji. Na vyblbnutí jsme jezdili pár let s otcem hoby rallycross a rodeocross. Chlapče, věř, že až budu potřebovat jezdit s větrem o závod, 300tis na jetou Imprezu a 20tis měsičně na její provoz si bez problémů najdu. Momentálně jsou však jiné priority a přijde mi hloupé řešit tento mezičas brouzdáním po slevomatech a půlhodinovou jízdou ve zmršeném Porsche (protože pokud máš rád auta, víš, že 911 je to pravé číslo).FOG píše:djchrpa píše:no dobře. když už bych podstoupil martýrium se směnkami, nedej bože s využitím nějakého slevomrdu, cestu na místo půjčení a pak ještě poslouchal sáhodlouhé instruktáže, nedej bože by vedle mě posadili někoho jiného, než mou slečnu, tak by to muselo být snad jen F Enzo, F-40, nebo B Veyron. Nic jiného by mi za tohle asi nestálo...

štyrykrátštyry tédéí
[/quote]Nevím proč mi říkáš chlapče... je spousta lidí, kteří na to ty peníze nemaj a mít nebudou, tak nevidím jedinej důvod proč by se v tom nemohli svézt, i za cenu, že nebudou moct machrovat na nějaký bábovky... a to že tvůj opl vyvine 80 v obci? respekt...
[/quote][/quote]
Když jsem to psal, tak jsem čekal, že se 80ky chytneš, proto jsem rád, že jsi nezklamal
. Jinak je to o samozřejmě o konkrétních lidech a jak se říká, tisíc lidi, tisíc chutí a názorů
. Když někdo musí nutně sedět pár minut v Caymanu, ať si v něm sedí a kroutí volantem na letišti (jasně, rekace - na letišti toho moc nenakroutíš - ale ono se to tak říká), ideálně vč. fota na Facebooku 

Když jsem to psal, tak jsem čekal, že se 80ky chytneš, proto jsem rád, že jsi nezklamal

Nafta & benzín
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ale taky jsme jediní, kdo to nabízí.Majky.n píše:Tak třeba tady máš za příplatek možnost jet na okruh do Mostu nebo v Hradci...Brutus píše:Mě šlo spíš o to, že jsem fakt nikoho neviděl půjčovat takovýhle auta na okruh. Leda to, že tě svezou. Všichni jezdí rovně po letišti a nebo normálně v provozu.![]()
http://www.nejlevnejsisupersport.cz/m5.php" onclick="window.open(this.href);return false;
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Brutus píše:No ale taky jsme jediní, kdo to nabízí.Majky.n píše:Tak třeba tady máš za příplatek možnost jet na okruh do Mostu nebo v Hradci...Brutus píše:Mě šlo spíš o to, že jsem fakt nikoho neviděl půjčovat takovýhle auta na okruh. Leda to, že tě svezou. Všichni jezdí rovně po letišti a nebo normálně v provozu.![]()
Jo to patří k tobě? Tak to pardon, to jsem netušila

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Tak Ferro teď stálo o víkendu v Globusu v KV
1490,- Kč zimní akce už je docela dobrá cena, ale co bylo taky dobrý byla limuzína v Interspáru v KV aneb http://www.limuzinatransport.cz 

Jo jo, to je pravda, kluci s limuzínou teď o víkendu měli taky akci a prodávali za dobrý ceny vánoční poukazy... 

BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Tak takMajky.n píše:Jo jo, to je pravda, kluci s limuzínou teď o víkendu měli taky akci a prodávali za dobrý ceny vánoční poukazy...

a co tohle, nezkoušel jste někdo?
http://www.gryffman.cz/cz/nakup/30-min- ... html#popis" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gryffman.cz/cz/nakup/30-min- ... html#popis" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
A co když nebude sníh ?Jardafox píše:a co tohle, nezkoušel jste někdo?