rychly dotaz - prihlaseni auta

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
setik
Kontaktovat uživatele:

rychly dotaz - prihlaseni auta

Příspěvek od setik »

Ahoj,
chtel jsem se zeptat,v patek jsem byl koupit auto,puvodni majitel na to udelal technickou,emise a udelal mi i evidencku na me jmeno,auto je jiz odhlasene,takze jsem jel na te prevozni znacce,takova ta zelena na celnim skle :P No a ted ten muj dotaz,kdyz mam tedy papiry od stk a emisi,tak kdyz si auto prihlasim na sebe dostanu SPZ uz i temi nalepkami od STK a emisi ? nebo musim zajet na STK aby mi je tam dodaly?

EDIT: prikladam fotku te zelene znacky na ktere jsem jel
Přílohy
SAM_6702.JPG
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: rychly dotaz - prihlaseni auta

Příspěvek od SPEEDY »

Předpokládám, že auto už má čistopis, takže všechno vyřídíš na magistrátu ;) Dostaneš nový čísla a hned Ti tam nalepí známky ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

matt

Příspěvek od matt »

Také jsem si pořídil nové auto... Avšak auto si na sebe přihlásím sám.... Doma mám staré spz.. Co mi tedy čeká ?
Zajedu na evidenčku a poté na magistrát pro SPZ ? Ale když si zaplatím od 20. pojištění mohu auto chvíli (cca pět dní) používat na starých číslech ?
Jinak auto nejelo po ose ale na odtahovce.....

Děkuju moc za odpověď :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

SPEEDY píše:Předpokládám, že auto už má čistopis, takže všechno vyřídíš na magistrátu ;) Dostaneš nový čísla a hned Ti tam nalepí známky ;)

diky moc za odpoved
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

matt píše:Také jsem si pořídil nové auto... Avšak auto si na sebe přihlásím sám.... Doma mám staré spz.. Co mi tedy čeká ?
Zajedu na evidenčku a poté na magistrát pro SPZ ? Ale když si zaplatím od 20. pojištění mohu auto chvíli (cca pět dní) používat na starých číslech ?
Jinak auto nejelo po ose ale na odtahovce.....

Děkuju moc za odpověď :wink:
Když bude zaplacená pojistka, není důvod auto neprovozovat. Hádám, že jsi v odhlášce, tak není co řešit, správně bys ho měl do dvou týdnů přihlásit. K přihlášení je třeba evidenčka na Tvý jméno, platká TK, pojištění a peníze na přihlášení. Ve stejném kraji není potřeba RZ měnit, pokud nechceš, nebo nejsou poškozené.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

matt

Příspěvek od matt »

Díky moc 8)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Honza

Příspěvek od Honza »

matt píše:Díky moc 8)
jestli máš dost peněz tak klidně ale za použití starých čísel na jiném autě stojí až 50000,-Kč
Volvo V70 D5, 2003

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Co to meleš?

Honza

Příspěvek od Honza »

SPEEDY píše:Co to meleš?
Já ni jen jsem se splet v tý pokutě ta je jen 10000.-Kč ale je k to mu 6-12 měsíců zákazu činosti
Cituji zák 200_1990 Sb
§ 22

Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo, které1. je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích 3d) , tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích,
2. není registrováno v registru silničních vozidel, přičemž této registraci podle zvláštního právního předpisu 3e) podléhá,
3. užívá jinou registrační značku, než která byla vozidlu přidělena,

(7) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10 a 11.
Volvo V70 D5, 2003

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Člověče, ty už to nepij ani ředěný...

Jestli chápu dobře, tak on má RZ k autu, který koupil a ty RZ jsou registrovaný na jméno předchozího majitele, resp. bude v TP odhláška na matta, takže jaký užívání jiných RZ, než které byly přiděleny?

Honza

Příspěvek od Honza »

SPEEDY píše:Člověče, ty už to nepij ani ředěný...

Jestli chápu dobře, tak on má RZ k autu, který koupil a ty RZ jsou registrovaný na jméno předchozího majitele, resp. bude v TP odhláška na matta, takže jaký užívání jiných RZ, než které byly přiděleny?
Z tohoto "Doma mám staré spz." nevyplývá z kterýho auta to jsou značky. Pokud z toho co koupil tak máš pravdu, pokud ze svího starýho tak mám pradu já. Tředa se vyjádří. Každý to holt pochopil jinak. :pifko:
Volvo V70 D5, 2003

matt

Příspěvek od matt »

Honza
Měl jsem na mysli SPZ z toho nového auta které jsem koupil ale nejsou psané na mě ale na předchozího majitele od kterého jsem auto koupil :wink: .. Myslel jsem to tak jestli na nich mohu jezdit (samozřejmě se zaplacenou pojistkou) dokud nevyřeším evidenčku a nevyzvednu si nové (moje) SPZ :wink:
Ptám se pouze z toho důvodu že bych potřeboval s autem popojíždět mezi svátky a nevím jestli budou mít na STK a potom na úřadě otevřeno :wink:
Plzeň 775115675

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Bez problémů ;)

matt

Příspěvek od matt »

Díky 8)...
Plzeň 775115675

Honza

Příspěvek od Honza »

Jo . OK
Volvo V70 D5, 2003

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Je tu někdo, kdo se vyzná, případně zaměstnanec registru vozidel? Potřebuju dohlásit jedno auto, ale v dokladech je trošku bordel a nějak nemám tušení, co všechno budu k tomu dohlášení potřebovat (smlouvy/plné moci). Pokud si někdo myslí, že mi dokáže poradit, tak SZ s mailem a pošlu sken dokladů. Nechci je dávat veřejně přístupné.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Marty pisni mi do SZ problem, mozna poradim, v tom odhlasovani, dohlasovani, uz mam trosku zkusenosti. Jinak muzu tenhle topic zamknout pripadne smazat, prvotni otazka je zodpovezena. Jinak ja mel tu samou situaci, zelene znacky, cistopis, dojdes na magistrat s papirama z STK a EM a prihlasis a dostanes novy znamky, jen udelas evidencku a tradaa jedes 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Odpovědět

Zpět na „Pokec“