Progresss píše:To zlatý je ale VT že ? Včera jsem koukal na FB stránky kde je "před" a "po" tím stylem že jsou vždy 2naprosto stejný fotky s změnou barvy a zrovna u té zlaté je nejvíc vidět že je ta fotka celkově špatně upravená (barva trávy je uplně jiná než na origu..)
Ano je to VT ale to auto jsme skutecne lepily do zlate folie
doprdele, na podruhé už to fakt nejde... to lepily nějaký holky nebo co? naučte se česky sakra... ještěže už tu není lepyly jako o stránku zpět...
Progresss píše:To zlatý je ale VT že ? Včera jsem koukal na FB stránky kde je "před" a "po" tím stylem že jsou vždy 2naprosto stejný fotky s změnou barvy a zrovna u té zlaté je nejvíc vidět že je ta fotka celkově špatně upravená (barva trávy je uplně jiná než na origu..)
Ano je to VT ale to auto jsme skutecne lepily do zlate folie
doprdele, na podruhé už to fakt nejde... to lepily nějaký holky nebo co? naučte se česky sakra... ještěže už tu není lepyly jako o stránku zpět...
Skim píše:Ano je to VT ale to auto jsme skutecne lepily do zlate folie
jinak dobrá neskrytá reklama, VT už horší
ješteže -dohromady come onnnnnnnnnnn ,man
nechceš se se mnou hádat o pravidlech pravopisu ne?
Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost z r. 1994 a Trávníčkův Slovník jazyka českého z r. 1952 uvádí jako správné oba dva tvary - "ještě že" i "ještěže".
Pernick píše:Díky=) Interiér mi nějak nevadí, zvykl jsem si a abych řekl pravdu, je mi v něm pohodlněji jak v jedničkové oktávce
k tomu Leonu, nechápu? zamazal RZ?
Je to otázka zvyku, já se v Meganu taky najezdil pár stovek kilometrů, byl to teda předfacelifotvý, ale interiér stejný. Mě všeobecně nesedí francouzské sedačky, mám raději tvrdé, než měkké.
na te fotce to proste nevynikne, ono v realu je to fakt hodne tady se to zda ze skoro nic, ale kdyz vedle toho stojis tak ti to prijde az moc ... ono se na fotce to lehke probrouseni v te derne ztraci a dela to ostry prechod, ale v realu to tak neni a je to vic videt...
Renault Megane RS 225
H&R / HKS SSQV / GTG Catback
K-Tec / Forge IC / GREEN /
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly