Takže Renault Megane Break 1.9DTi 72kW/200Nm, nechť flame může začít

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Skim píše:ješteže -dohromady come onnnnnnnnnnn ,manFOG píše:doprdele, na podruhé už to fakt nejde... to lepily nějaký holky nebo co? naučte se česky sakra... ještěže už tu není lepyly jako o stránku zpět...Skim píše:Ano je to VT ale to auto jsme skutecne lepily do zlate folie
jinak dobrá neskrytá reklama, VT už horší
Je to otázka zvyku, já se v Meganu taky najezdil pár stovek kilometrů, byl to teda předfacelifotvý, ale interiér stejný. Mě všeobecně nesedí francouzské sedačky, mám raději tvrdé, než měkké.Pernick píše:Díky=) Interiér mi nějak nevadí, zvykl jsem si a abych řekl pravdu, je mi v něm pohodlněji jak v jedničkové oktávce![]()
k tomu Leonu, nechápu? zamazal RZ?
na jedné fotce je žlutý a na druhý ještě žlutějšíPernick píše:k tomu Leonu, nechápu? zamazal RZ?

No jooo, ale jak to neni na oplu tak to ma stylBIGPAPA píše:hezké, ale jak tu někdo píše originální tak jednou už podobné Detlef dělal
http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00128.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sem si jen rejpnul a cekam reakce.... lupo stoji v dilne, jezdim druhym autemm.artty píše:A jéje, to zas bude hádka na 3 stránky o tom, jak je Opel dobrejDlouho tu nebylo Lupo, Markusi.
cuprový kola, to je v pořádkulukk píše:Kamoš si trošku pohrál s photoshoopem.
Ted se jezdi "běloušem" s Lupem jenom pro šunku a rohlíkmaRkus píše:ja sem si jen rejpnul a cekam reakce.... lupo stoji v dilne, jezdim druhym autemm.artty píše:A jéje, to zas bude hádka na 3 stránky o tom, jak je Opel dobrejDlouho tu nebylo Lupo, Markusi.
lupo ceka na dily