Mohla tohle udělat wapka?
- Sova
Mohla tohle udělat wapka?
Umýval sem auto wapkou a objevil sem tohle na střeše, nejsem si jistý, jestli tam to už bylo dříve, protože auto mám krátce...
Co si myslíte?
http://imageshack.us/photo/my-images/163/hpim3454.jpg/
Co si myslíte?
http://imageshack.us/photo/my-images/163/hpim3454.jpg/
Cléon & Fonte
Re: Mohla tohle udělat wapka?
urcite ne...viz SZ
leda by si mel popraskanej kryci cirej lak a ten tlak vody potrhal, ale pokud si to nemel, tak urcite ne...
leda by si mel popraskanej kryci cirej lak a ten tlak vody potrhal, ale pokud si to nemel, tak urcite ne...
http://www.facebook.com/djdoemixx
- Sova
Ještě jednou díky za odbornou radu.DOEMIXXX píše:urcite ne...viz SZ
Zas kdyby to bylo tou popraskanou čirou vrstvou laku, tak mě přijde divny že by to bylo zrovna v takových třech tenkych půlkruzích...
Asi to tam už bylo akorát sem o tom nevěděl.
Cléon & Fonte
Sorry za OT - mám od kamínků na kaponě nějaký trhliny v tom čirém krycím laku... Nedoporučíte někdo nějaký přípravek na opravu? Nebo tak něco?
můžu vědět, proč by to ta wapka nemohla udělat? viděl jsem od wapky už dost různějch poškození, všetně laku na půl dveřích pryč apod.. o předku ani nemluvim. stačí nějaký poškození laku a když člověk nechápe smysl wapky a pere to do toho zblízka, tak je to hned.. kámoš si wapkou i rozřízl prst..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Sova
zas já to vyloženě zblízka nepral...třeba z pěti deseti centimetrů, to ne 

Cléon & Fonte
- phaeton_esc
já šel jednou wapkou krapet blíž než asi bylo záhodno a kus laku ze spodku dveří byl pryč...takže si myslím že to klidně wapka udělat mohla
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- Sova
zas strčit před wapku prst a mít rovnou větší plochu rovnoměrně naneseného laku je určitě rozdíl...
Cléon & Fonte
Pokud si to odrel tou trubici a ne vodou pak to urcite mozny je 

- Sova
trubicí ani hadicí sem se karoserie vůbec nedotkl právě, respektive hadicí možná jo, ale né na střeše (je to na střeše) a ta hadice je stejně z gumy.milosh píše:Pokud si to odrel tou trubici a ne vodou pak to urcite mozny je
Cléon & Fonte
a pouzival jsi nejaky nastavce na tu vapku? nebo nejakou specialni trysku ? my mame v praci trysku rikame ji kladivo asi proto ze to fakt meje , ma to tocici exekt a u tyhletrysky bych veril tomu ze by to udelat mohla ale divil bych se ze by nekdo sel na osobak s timhle kladivem
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
No u nas v Usti kam jezdim na wapku prave je ten konec ty pistole kovovej a taky uz jsem si tuknul do strechySova píše:trubicí ani hadicí sem se karoserie vůbec nedotkl právě, respektive hadicí možná jo, ale né na střeše (je to na střeše) a ta hadice je stejně z gumy.milosh píše:Pokud si to odrel tou trubici a ne vodou pak to urcite mozny je

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S wapkou to chce si dávat pozor, repektive já už auta raději wapkou nemyju. Minule jsem s tím sloupal lak, kterej by trošku načatej od kamínků. Potom jsem s tím myl kola, která vypadala celkem slušně a taky jsem z nich smyl dost laku
Takže s wapkou umeju tak beton před garáží nebo podvozek....
Takže k věci, pokud lak byl nějak poškozený, tak asi asi klidně udělat mohla.

Takže k věci, pokud lak byl nějak poškozený, tak asi asi klidně udělat mohla.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
My máme v práci hodně silnou wapku, ale kromě toho že jsem s ní na férovku sundal skoro všechen lak z kol z vw caddy jsem s tim žádnou škodu nenadělal. Tohle mi fakt nepříjde že by mohla udělat wapka...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
je rozdíl vapka a vapka na benzince asi dost težko jestly je to v práci na kamiony nebo na bagry tak to sundává aji lak ale je tam většínou nastavení na jak moc.
Používejte někdy čárky, kolikrát něco přelouskat je nadlidskej úkol 

KEHO rennsport
já jenom vim, jak vypadaly asi 3 auta po pár umytích wapkou a prostě můžu říct, že wapkou se dá zkurvit lak hodně lehce. proto mě zajímalo, na základě čeho si doemix dovoluje tak razantně tvrdit, že "určitě ne".. ale odpověď žádná... 

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
příjde mi dost divné, že by wapka udělala 3 pruhy rozdílného odstínu modré 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tak třeba já mam wapku v ruce téměř denně a umyl jsem stovky, spíš tisíce aut a nikdy jsem nic podobnýho neviděl. V práci máme hodně silný wapky, vyndá to z nárazníku různý záslepky apod. Myl jsem všechno od audi po volvo. Takže jestli ta wapka nebyla nějaká naprostá šílenost, nemyslim si že je tohle možný wapkou udělat. Navíc si neumim představit vadu laku, po který by se po umytí wapkou udělalo na střeše tohle. Co konkrétně se zničilo při mytí wapkou?bóďa píše:já jenom vim, jak vypadaly asi 3 auta po pár umytích wapkou a prostě můžu říct, že wapkou se dá zkurvit lak hodně lehce. proto mě zajímalo, na základě čeho si doemix dovoluje tak razantně tvrdit, že "určitě ne".. ale odpověď žádná...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form