ale s to XE z toho neudělá raketu
  ale s to XE z toho neudělá raketu   každopádně to DTM má už v názdu Deutsche Tourenwagen-Meisterschaf, že jde o cestovní vůz
 každopádně to DTM má už v názdu Deutsche Tourenwagen-Meisterschaf, že jde o cestovní vůz  

ale s to XE z toho neudělá raketu
  ale s to XE z toho neudělá raketu   každopádně to DTM má už v názdu Deutsche Tourenwagen-Meisterschaf, že jde o cestovní vůz
 každopádně to DTM má už v názdu Deutsche Tourenwagen-Meisterschaf, že jde o cestovní vůz  
 prvne na dily, pak 30 a ted 55
  prvne na dily, pak 30 a ted 55  

jen opřední sedačky musí ještě k čalouníkovi
 jen opřední sedačky musí ještě k čalouníkovi  
 http://www.club-opel.com/inzerat/dobry- ... dan-1-5053" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.club-opel.com/inzerat/dobry- ... dan-1-5053" onclick="window.open(this.href);return false; ale ja schanim blok a hlavu z astry G
 ale ja schanim blok a hlavu z astry G   ty už tolik netrpí naovalitu jak tyhle první 1,6
 ty už tolik netrpí naovalitu jak tyhle první 1,6   

tak tak na krátkejch trasách ty X16XEL hodně trpí, nezahřejou se a pak to jde do kytek
  tak tak na krátkejch trasách ty X16XEL hodně trpí, nezahřejou se a pak to jde do kytekPo mě je nikdy naházeli, mám špatnýho opla ?kubi píše:Kurde, já poslední řádky nikdy nečtu, tam už se většinou jen chválí, že to jede jak ďas a děfky po tobě házej vlhké kalhotky když jedeš kolem dízy...... čet sem GO hlavy a že fakčí 4x4

Každopádně to nic nemění na tom, že je pěknej.... i cena docela přijatelná. U nás nejspíš nebude ani jeden
  Každopádně to nic nemění na tom, že je pěknej.... i cena docela přijatelná. U nás nejspíš nebude ani jeden  

no jo no vectra B
 no jo no vectra B   
   to chci
 to chci  

awaj12 píše:145 kw a letí to třista neasito chci
To bude asi tim sanim z imprezy a vypnutým abs
tady někdo nepobral ironiiBIGPAPA píše:Awaj nejdřív se zeptej pana qpc jak jede i500 se 143kW a pak tu blej pičoviny

jo sorry,mysleli jsme stejnej model,jen ja si popletl pismenkam.artty píše:To je ale Déčko paneKaždopádně to nic nemění na tom, že je pěknej.... i cena docela přijatelná. U nás nejspíš nebude ani jeden

netrap Marttyho