¨Sova píše:mimo to, že Záporožec je ukrajinskej, tak by mě zajímalo co je na tom hnusnýho...nevidím markantní designový rozdíl mezi ZAZ 968 a třeba BMW 700 nebo NSU TT...nebo ty jsou taky hnusný?
Asi tak, Záporožec mazec

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
¨Sova píše:mimo to, že Záporožec je ukrajinskej, tak by mě zajímalo co je na tom hnusnýho...nevidím markantní designový rozdíl mezi ZAZ 968 a třeba BMW 700 nebo NSU TT...nebo ty jsou taky hnusný?
Hondzik píše:Y Lancie se mi líbí a to dost
Avantime je pecka
Espace mám
Thesis má svý kouzlo
Scorpio jsem měl....
C6 se mi líbí....
Zřejmě jsem retardovaný hovado bez vkusu. Nebo naopak chci auto který nestojí s 15cti stejnýma na parkovišti.
Příčí se mi ruská produkce ( poslední co se mi líbí je 2105), Dacii jsem na chuť nikdy nepřišel, korejcům taky ne- zmiňovaný Coupe je výsměch, škodky ( především v social verzích) mi taky nijak neoslovujou, nelíbí se mi malý sedany vzniklý přivařením kufru na hatch.
Pokud za mě jedno auto- mazda 121 "klobouk"
Dobře, tak ukrajinský, nebo taky sovětský.... a jen tak btw. nepřijde ti, že ganz celý tento topic je tak trochu o subjektivitě? Někdo tu tvrdí, že se mu nelíbí Avatime, mě se líbí....Starlet píše:¨Sova píše:mimo to, že Záporožec je ukrajinskej, tak by mě zajímalo co je na tom hnusnýho...nevidím markantní designový rozdíl mezi ZAZ 968 a třeba BMW 700 nebo NSU TT...nebo ty jsou taky hnusný?
Asi tak, Záporožec mazec
Máš pravdu, hnusný je jak ZAZ tak NSU, protože jsou to 2 stejný auta.Sova píše:mimo to, že Záporožec je ukrajinskej, tak by mě zajímalo co je na tom hnusnýho...nevidím markantní designový rozdíl mezi ZAZ 968 a třeba BMW 700 nebo NSU TT...nebo ty jsou taky hnusný?
Já sem nezdůrazňoval že je ZAZ spíš ukrajinskej než ruskej, nebo sovětskej abych tahal za slovíčka, ale proto, že někdo třeba řekne, že je to hnusný, protože je to sovětskýkubi píše:Dobře, tak ukrajinský, nebo taky sovětský.... a jen tak btw. nepřijde ti, že ganz celý tento topic je tak trochu o subjektivitě? Někdo tu tvrdí, že se mu nelíbí Avatime, mě se líbí....Starlet píše:¨Sova píše:mimo to, že Záporožec je ukrajinskej, tak by mě zajímalo co je na tom hnusnýho...nevidím markantní designový rozdíl mezi ZAZ 968 a třeba BMW 700 nebo NSU TT...nebo ty jsou taky hnusný?
Asi tak, Záporožec mazec
A myslíš jaký?Yurii píše:Sice to neni nejhnusnější auto ale podle některejch asi nejhezčí![]()
ty to nechápeš...ty zřejmě nepamatuješ dobu, kdy dělat takový kýčovitý pseudodesign byl hřích...respektive to ty lidi nenapadlo na ty výkresy páchat, protože ta doba nebyla tak vyčpělá a vyčerpaná jako dnes...jajiN píše:Neznaboh je ten, kdo sem da RR a Mini
Butcher píše:Lock, delete a vetsine ban
omg tohle je bombaBIGPAPA píše:tohle je hrozný