Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No jooo, ale jak to neni na oplu tak to ma stylBIGPAPA píše:hezké, ale jak tu někdo píše originální tak jednou už podobné Detlef dělal
http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00128.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sem si jen rejpnul a cekam reakce.... lupo stoji v dilne, jezdim druhym autemm.artty píše:A jéje, to zas bude hádka na 3 stránky o tom, jak je Opel dobrejDlouho tu nebylo Lupo, Markusi.
cuprový kola, to je v pořádkulukk píše:Kamoš si trošku pohrál s photoshoopem.
Ted se jezdi "běloušem" s Lupem jenom pro šunku a rohlíkmaRkus píše:ja sem si jen rejpnul a cekam reakce.... lupo stoji v dilne, jezdim druhym autemm.artty píše:A jéje, to zas bude hádka na 3 stránky o tom, jak je Opel dobrejDlouho tu nebylo Lupo, Markusi.
lupo ceka na dily
překopat se dá všechno. Já měl v omeze B místo MV6 zastěvěnej 3,0 R6, a taky to jelo. A kámoš má teď v monze motor z MV6 a eletriku z R6 24V. Prostě a si jediná MV6 v čr s rozdělovačem místo zapalovací kostky.xciba píše:tjk: MV6tkou ktera jede na elektrice z 2.5 dual ramu //tohle se mi nejak nezda uz jen 2.6byl dual a R6 vs V6
nevím kde co nelicuje sedí to pěkně, nebyl tet ani stříkaný. Kola si myslím nejsou špatn na to že to jsou zimáky aspon nejezdí na plechuSubTera píše:Ten blatnik trochu krici...neslo by to slicovat lip?
A ty kola mi k tobe vubec nejdou, vzdycky vyberes takovy hitovky a ted nuda
Opel je nejlepším.artty píše:A jéje, to zas bude hádka na 3 stránky o tom, jak je Opel dobrejDlouho tu nebylo Lupo, Markusi.
ta novější el. má nevýhodu v ekologii, imobilizéru a hlavně na starý el. máme načipovaný počítače že teď mu ta MV6 točí místo 6,5 až 8 tis. Akorát dva motory to už nevydrželixciba píše:kenys: tak jestli je to tak tak tim padem je ele z dual ramu lepci jak ta novejsi...
4x100 7x15 et 28, 15mm podlozky vč šroubů, 165/50/15, nebo budu mit 4x100 7x15 et 45, a 4x100 7x15 et 32 pneu porad stejnym.artty píše:Markus: Rozměry prosímstále hledám někoho se stejným rozměrem kol na odzkoušení
kvůli pneu.
zatim obě odešli na pístech, propálenýxciba píše:prave to sem myslel:D no ono taky tu V6 ktera se rada potkava tocit 8:DDD
No supr, když by vypodložkuje ET28 tou položkou, tak jsme na ET13 a já potřebuju ozkoušet ET15 při stejném rozměru. Takže až bude počasí a budu mít značky z depa venku, vezmu kabrio do Prahy a ozkoušímemaRkus píše:4x100 7x15 et 28, 15mm podlozky vč šroubů, 165/50/15, nebo budu mit 4x100 7x15 et 45, a 4x100 7x15 et 32 pneu porad stejny