Vypadá to tak... asi nějakej větší motorm.artty píše:Teď koukám na tu Tatru a to je snad stará kabina z 815 a je k tomu připláclý jen ten předek ne?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Vypadá to tak... asi nějakej větší motorm.artty píše:Teď koukám na tu Tatru a to je snad stará kabina z 815 a je k tomu připláclý jen ten předek ne?
čuměl sem po vobrázkách hlavněSubTera píše:Tak to spatne ctes.Jardafox píše:čekám kdo přijde s Pandou a vono nic:D
ne neznamená...a hnusný auta tu jsou snad jen tři...maRkus píše:nudne znamena hnusne ?????
důvod píšu na předchozí straněMSG píše:Vypadá to tak... asi nějakej větší motorm.artty píše:Teď koukám na tu Tatru a to je snad stará kabina z 815 a je k tomu připláclý jen ten předek ne?)
neříkám, že Vectra je nějaká krasaviceBL4zer píše:No rozhodně raději tigru než vectru. tigra má rozhodně hezčí tvary než vectry
kooookotiny, kooookotinyBL4zer píše:No rozhodně raději tigru než vectru. tigra má rozhodně hezčí tvary než vectry
Jo...neříkám, že je to škaredý...ok je to vcelku pěkný stejně jak třeba to Mini nebo RR, ale mám prostě odpor k těmto retro...prostě kýčům...SubTera píše:To je eRko?
To by se mi docela libilo
I tyhle nápady tu byly...m.artty píše:Já nechápu, proč když chtějí dělat něco "retro" tak nevezmou vzhled toho původního auta a jen ho nedoplní moderní technikou. To by třeba pro mě bylo daleko zajímavější, než nějakej rádoby odkaz na kdysi slavné auto.