Takže pokračujem:
Hyundai Elantra - Designový jazyk Hyundai se mi sice poslední dobou začíná líbit (obzvlášť Genesis poFL a nová i30), ale tohle je nějaký nepovedený vtip, ne?
Hyundai ix35 - tohle malé SUV mi připadá jako nafouklý utopenec
Honda Civic - podobný případ jako Focus. Shluk neladících, nenavazujících tvarů a linií. Pro mě hrůza. Přitom minulá UFO generace se mi líbí.
Chrysler 200 - aneb uhlazená verze tragického Sebringu. Auto zoufalé stejně jako současná krize
Lancia Delta - Tady se mnou asi opět spousta z vás nebude souhlasit. Je to prostě extravagantní auto pojaté "jiným" způsobem. Ale já tvrdím, že naprostou hloupým. Okázalá maska vůbec nesedí k moderním tvarům auta, celková mohutnost nesedí k minimalistickým prvkům (třeba zadní světla), podivný tvar a odulost. Ne, tohle fakt ne..
Nissan Juke - Juke mi na první pohled zas tolik nevadí, je prostě jiný a ulítlý. Ale když si člověk v šeru uvědomí, že hlavní světla nejsou ty čárky na kapotě, ale ty dva velké kulaté beďary, najednou dostává Juke strašně směšný výraz... takže joke..
Peugeot 3008 - ani nevím, co k němu napsat, prostě škaredý crossover
Renault Fluence - reklama "do klubu Alfréde" mi v souvislosti s touhle nafouklou lepenkovou krabicí přijde fakt velmi směšná
Subaru Legacy - vždycky když vidím tohle a vzpomenu si na minulou "ostříží" generaci s krásným dynamickým designem, řezal bych ruce.
A to je asi všechno