Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To me se libi nejvic.Sova píše:Chybí mi zde ta stvůra 7er co stvořil Bangle když přišel do BMW...
Co ty máš za problém chlape ?biohazard píše:SUPRA ,porsche
co tobě je do toho ženo?Bohuš píše:Co ty máš za problém chlape ?biohazard píše:SUPRA ,porsche
Nehadejte se tu mimina.biohazard píše:co tobě je do toho ženo?Bohuš píše:Co ty máš za problém chlape ?biohazard píše:SUPRA ,porsche
Chlape,to kupe za Scorpiem je co?Nissan? Ma to hezkou prdel....milonovo píše:Jak jsem tam zahlídnul to opelichaný Scorpio,tak jsem prohrabal archiv.Na rovinu,když to vyjelo nový,taky se mi to nelíbilo,ale časem...Prostě není Scorpio jako Scorpio,tohle jsem měl v roce 2006,tenkrát 8let starý a stálo cca 80000,- skoro v plný,kdybych ho v tomhle stavu našel teď,tak asi neváhám a jdu do něj.Super kára s minimálníma nákladama na provoz.
kubi píše:Taky si myslím, že takhle lepit dohromady několik rozdílných kategorií aut nemá cenu..... to je jak když má člověk zároveň chuť na guláš, ovocné tvarohové knedlíky a tatarák tak to taky nenasype do jednoho hrnce... to by byl řádný eintopf
Ale Panamera ani Rapide nemají se sporťáky nic společného (Aston jako značka skoro kompletně). Obě auta jsou čistokrevné luxusní limuzíny, i když vzadu nemají tolik místa jako prodloužená S-klasse...Gooder píše:Nebo Lamborhini Estoque, ale to se s tím Astonem dá překousnout, mi nepřijdou nějak extra ošklivé. Ale ta Panamera se mi fakt nelíbí![]()
Ale jak říkáš, radši koupit sporťák a zvlášť rodinné. K tomuhle 2v1 se ani neumím vyjádřit