Dobrý den,chtěl bych se zeptat na jednu věc,nějakou dobu se již o tuning zajímám,první auto což byla má práce už je prodané,koupil jsem přes známého nové,trojkového golfa,a je tu taková věc.
Má totiž zavařené i přední kliky,a otvírání je na dálku,poháněné baterií auta,zmáčknete tlačítko,dveře se otevřou.
Jenže sem nějak nezjistil,co by se stalo,kdyby baterka byla vybitá,nebo kdyby se objevil jakýkoliv jiný problém,jak se do auta dostat?Ten kdo toto auto dělal přece nad takovou věcí musel přemýšlet,bohužel kontakt na něj nemám tak to zkouším tady..
A druhá věc:Některé spoilery pomaličku začínají odlízat,na jaře mám v plánu je nějak připevnit/dolepit,nemáte nějaký tip jakým přípravkem,nebo lepidlem by se to dalo udělat? Předem díky za jakékoliv rady..
Foto auta dodávám v souboru.
VW GOLF 3
Moderátor: Idaho
Re: VW GOLF 3
ahoj jednou jsem si chtel koupit upravenou 3jku golfa s VR6 a take mela zavarene kliky auto jsem nastartoval a majitel omylem zabouchl dvere a klicky v zapalovani
, tak jsme to vyresili tak ze jsme mezi ramem dveri a jakoby strechou prostrcili kus dratu a otevrel to normalne za klicku ale byla takova prace dost na prd
, co jsem slysel tak se dava jakoby tajny vypinac pod blatnik (kdyby se ti vybila baterka na klicence) ale jak se to dela kdyz ti dojde v baterka v aute tak to nevim vim ze se prez zimu nebo kdyz auto dlouho stoji tak se necha pootevrena kapota 
jinak stim lepenim spojleru atd... ja sem vsecho delal lepidlem na okna tuba stoji asi 150 v kelly

jinak stim lepenim spojleru atd... ja sem vsecho delal lepidlem na okna tuba stoji asi 150 v kelly
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky 
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V

VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
Re: VW GOLF 3
když odejde baterka v autě, tak se většinou lehne pod auto a startovacím kabelem přivede + např. na startér, když v ovladači, tak se to řeší konektorem na 9V baterku v podběhu a spínač v podběhu, nebo jiným "tajným" místě 
Prostě je to celý na piču a auto bez klik nebrat

Prostě je to celý na piču a auto bez klik nebrat

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206