s těmihle to motory to určitě není špatné auto, ve verzi Initiale luxusek a určitě velmi příjemná cena

ale je mi jasný že to nechceš asi

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
caddyho tu měl nismo.power, chodí i na autohificlub, auto ti rád bude chválit, ostatně jako většina amerikářů( eiffel) či majitelů větších limuzín, kteří si následně sehnali něco malýho na lítání bo ta spotřeba je prostě znát a ten provoz taky.Dejv píše:tak děkuji že jste mi o koncernu pověděli to co již dávno znám a z vlastních zkušeností znám.
Speciálně pro tebe Pufko....za svých 25let co jsem na světě tu u mě kde žiju,kde se pohybuju byla 4x4 potřeba jen jeden jediný den a to před 2rokama.... takže proto AWD na silnici nepotřebuju.(nehledě na to že by to byl nějakej skoro 4x4 přez lamelovou spojku, či visko spojku, navíc problémy s kardankou a diferákem navícprostě pítšovina....
Teď když se vrátím z5 k problému. Mondeo ačkoliv je to dobrý auto se kterým mám jen ty nejlepší zkušenosti musím říct co mi MKIII přinese víc než MKII? jiný design? to mi připadá strašně málo na to že za to auto dám o 70-90tis víc oproti poslední 12ctý MKII co teď dojíždím.... TO samé se bojím u Pasatu...že mi nepřinese krom slušné 1.9tdi vůbec nic....takže by radost z toho auta byla taková..no....týdení. pak bych byl zase nasranej že mám pořád stejnej krám. jen sem za něj vyhoil víc peněz....
a když se osvobodím od naftových motorů a půjdu do BA tak mě na můj žebříček vyskočil právě Cadillac. Protože je to úplně jiné auto a má svůj charakter.
RUDI: dík za konkrétní odpověd, jen bych se rád poštoural v tom automatu...kdo a za co dal 50táců a kde? mšl jsi s tím přímo ty zkušenost? za 50koliků se musel měnit i měnič a je to včetně demontáže a montáže z vozidla a potom mi to nepřipadá jako hrozná částka.... Pokud-li budu brát výměnu spojkové sady na mondeu s V6 jsem u téměř stejné částky...páč sada stojí 25koliků,k tomu bude f prdeli pracovní a pomocný spojkový válec v čoudu, to jsou cca 3tisice, k tomu se rovnou dá za 500 i hadička, a práce s motnáží a demontáží bude minimálně 6táců... no a mám jen vyměněnou spojku... né generálku převodovky.... Jinak nevím proč se dělala generálka u toho caddyho, páč co jsem četl bývá jen problém ve snimači rychlosti co je přímo v převodovce. A opravná sada do převodovky neebude stát více než 13tis kč... aby to zase nebylo jako s generálkama převodovek do voyagerů...někde jsou ochotný si za to říct taky 50koliků....přitom sada do tý převodovky stojí necelých 9tis kč. a je to práce pro cvičený vopice![]()
![]()
k těsnění pod hlavou: věřím tomu že to je spíše servisní závada nežli konstrukční vada....jelikož má vozidlo dvě vodní pumpy je možný že jedna z nich je v kelu a proto se začne přehřívat jedna půlka a proto foukne, nebo stojej za hovno šrouby hlavy a praskají.
ty taky umíš poradit, nejdřív mu tady nutíš přepálenýho Saaba aspoň o 50litrů z Polska bo kterej jinej šílenec by mohl za krachující automobilku zaplatit 150tis. při ročníku 2002, to musí bejt min. 07+Sova píše:třeba...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
je to z Polska...ale na druhou stranu nevidím rozdíl, když koupím auto u nás nebo v polsku...
a ty mu chceš poradit nebo mu uškodit? Sovo Sovo, radit problémovou Lagunu, která má 3 648 394 různejch senzorů, který ti ani v originále neuměj objednat bo každej měsíc probíhala inovace, to už je sílaSova píše:pak ještě Laguna II Grandtour 3.0 V6 nebo 2.0T
s těmihle to motory to určitě není špatné auto, ve verzi Initiale luxusek a určitě velmi příjemná cena![]()
ale je mi jasný že to nechceš asi![]()
Možná bys měl taky poznamenat, jak dobře má Subaru postavený motory. Pokud nemá z výroby LPG, tak přestavbou odděláš motor bo vnitřek má dost slabej a právě motory z výroby s LPG ho měli zesílenej, ale chápu, že je lehčí hanit ostatní vozy a přitom blbě poraditpufko píše:Subaru Legacy 05 , predná náprava má primitívne trojuholníkové ramena na ktorých sa menia samotné čapy po pár €€€, spotreba medzi 9-10l LPG neriešim, kradne sa podstatne menej ako koncern, dá sa to napichnúť obyčajným káblom KKL za 5€... Cena ND porovnatelná a ak je človek šikovný tak z US si to objedná ešte lacnejšie...
Já osobně bych si v tom připadal, jak cikánskej baron v mercedesuRudi píše:mě se třeba upřímně tendle Town Car moc líbí
http://auto.bazos.cz/inzerat/13037076/L ... re-LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Byl na prodej už tušim i min. rok jen někde jinde a pokud tomu nic zásadního není, tak si myslim, že super.
krásně si to napsal, jakžtakž, takže občas to jakžtakž pojede. Koupit za 80 rok 2007 a narvat tam 200litrů a bejt furt nepojízdnej, to běž radši zkusit automatySova píše:Ten Saab...viděl sem tam nápis Záruka...sem myslel že to je v záruce...motor nebo tak![]()
Laguna...jo tak jasně...ale zas případný průsery ti vyváží to že je to levný jak prdel.
a beztak od určitýho ročníku to měli vychytaný jakžtakž...a elektroniku máš všude
VelSatis...ten se mě líbí
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
čoveče, třeba já netrpím tím, že bych si auto vybíral dle vzhledu.Mám rád trošku ošklivější a punkový kháry, ale ty vole, X5 a všecky od BMW považuju za ty nejošklivější auta vůbec....Quide píše:A co si trochu přišetřit a koupit BMW X5 4.4i LPG ?![]()