Dejv se snaží něco vymyšlet....vymyšlel str3

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Sova

Re: Dejv se snaží něco vymyšlet....

Příspěvek od Sova »

pak ještě Laguna II Grandtour 3.0 V6 nebo 2.0T
s těmihle to motory to určitě není špatné auto, ve verzi Initiale luxusek a určitě velmi příjemná cena :wink:

ale je mi jasný že to nechceš asi :D
Cléon & Fonte

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

ne :lol: ani nezničitelný francouzský V6 jsem zničil...a né jeden.....již nikdy....děkuji. kdybych neměl tak špatný zkušeností z fr autama ttak vybýrám asi jenom z nich....ale bohužel....páč tam je víc vozidel který by mě sedli...C5 do města Grand Espase IV na cestování a něco sortovního by se taky našlo :lol: ale holt si to u mě frantící posrali....a nehodlám jim to odpustit... :pifko:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Sova

Příspěvek od Sova »

jen sem to nadhodil, napadlo mě to :wink:
a co ten Saab?
Cléon & Fonte

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

mno já nevím..ani volvo...ani sááába jsem neměl a ani mě to nijak neetáhne...výkoný motory....mno to jo..ale....saab končí, super..kde brát díly a co budou stát? pokud se nemejlím saab používá konstrukci motoru s převodovkou v kuse..je tak? to mi nepřipadá moc dobrý....Volvo? tam snad i ventilek stojí litr... bych se z jejich cenový politiky posral :shock: V70 je ta hranatá cihla že? tak to nééééé :nono:
a ani jako zamšstnanec volva jsem neměl zaměstnaneckou slevu ani na ten posranej ventilek :-)

Sova

Příspěvek od Sova »

Cléon & Fonte

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

no tak to mi úplně uniklo že tyhle 6tky jsou už na stejný cenový jako mondeo 8) to není zlý auto....startou asi ne, ale tuhle novější.....mno...to je slušná náhražka mondea. (oni jsou vlastně na stejný platformě) jen to vypadá líp :) fobrý, tak to můžu zařadit do programu, s tím souhlasím spek

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Tahle se mi líbí 8) a při tom nájezdu km, by mohla být i po GO motoru 8) Ty 2.3 sporty docela trpěj na spodek
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/6/9557159" onclick="window.open(this.href);return false;

Další neduh 6ek je nulová antikorozní ochrana - bohužel není pozink a lemy jdou do sraček za chvíli, pokud to není už nějak ošetřeno.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

antikorozní úprava? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sry...dnes už všechny auta nemají antikoro....po 03 vesele hnijí téměř všechny auta co znám 8) jinak že 2.3 je náchylná na spodek je jasný že zrovnaa do toho nepůjdu... na to seru....a ještě po go :smich: nikdy....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Dejv píše:tak děkuji že jste mi o koncernu pověděli to co již dávno znám a z vlastních zkušeností znám.
Speciálně pro tebe Pufko....za svých 25let co jsem na světě tu u mě kde žiju,kde se pohybuju byla 4x4 potřeba jen jeden jediný den a to před 2rokama.... takže proto AWD na silnici nepotřebuju.(nehledě na to že by to byl nějakej skoro 4x4 přez lamelovou spojku, či visko spojku, navíc problémy s kardankou a diferákem navíc :roll: prostě pítšovina....

Teď když se vrátím z5 k problému. Mondeo ačkoliv je to dobrý auto se kterým mám jen ty nejlepší zkušenosti musím říct co mi MKIII přinese víc než MKII? jiný design? to mi připadá strašně málo na to že za to auto dám o 70-90tis víc oproti poslední 12ctý MKII co teď dojíždím.... TO samé se bojím u Pasatu...že mi nepřinese krom slušné 1.9tdi vůbec nic....takže by radost z toho auta byla taková..no....týdení. pak bych byl zase nasranej že mám pořád stejnej krám. jen sem za něj vyhoil víc peněz....
a když se osvobodím od naftových motorů a půjdu do BA tak mě na můj žebříček vyskočil právě Cadillac. Protože je to úplně jiné auto a má svůj charakter.
RUDI: dík za konkrétní odpověd, jen bych se rád poštoural v tom automatu...kdo a za co dal 50táců a kde? mšl jsi s tím přímo ty zkušenost? za 50koliků se musel měnit i měnič a je to včetně demontáže a montáže z vozidla a potom mi to nepřipadá jako hrozná částka.... Pokud-li budu brát výměnu spojkové sady na mondeu s V6 jsem u téměř stejné částky...páč sada stojí 25koliků,k tomu bude f prdeli pracovní a pomocný spojkový válec v čoudu, to jsou cca 3tisice, k tomu se rovnou dá za 500 i hadička, a práce s motnáží a demontáží bude minimálně 6táců... no a mám jen vyměněnou spojku... né generálku převodovky.... Jinak nevím proč se dělala generálka u toho caddyho, páč co jsem četl bývá jen problém ve snimači rychlosti co je přímo v převodovce. A opravná sada do převodovky neebude stát více než 13tis kč... aby to zase nebylo jako s generálkama převodovek do voyagerů...někde jsou ochotný si za to říct taky 50koliků....přitom sada do tý převodovky stojí necelých 9tis kč. a je to práce pro cvičený vopice :wink: :roll:

k těsnění pod hlavou: věřím tomu že to je spíše servisní závada nežli konstrukční vada....jelikož má vozidlo dvě vodní pumpy je možný že jedna z nich je v kelu a proto se začne přehřívat jedna půlka a proto foukne, nebo stojej za hovno šrouby hlavy a praskají.
caddyho tu měl nismo.power, chodí i na autohificlub, auto ti rád bude chválit, ostatně jako většina amerikářů( eiffel) či majitelů větších limuzín, kteří si následně sehnali něco malýho na lítání bo ta spotřeba je prostě znát a ten provoz taky.
Jinak nismo tušim automat upálil na dálnici, nemá dochlazování, přehrál se mu olej a automat udělal pápá. Pak mu to tam fouklo tísko pod hlavou a to už znamenalo definitivní konec motoru bo rozebráním motoru se to snad zkurví úplně, todle, že prej konstrukčně pořádně nemaj vyřešený, ale jinak byl spokojenej a jezdil s tím docela dlouho. Teď snad ještě jeden zbyl jeho tátovi. Oprava automatu ho vyšla na 50litrů přes nějakýho profíka v Kladně tušim, ale co přesně se dělalo, to ti fakt nepovim, je to už pár let zpátky.
Jinak koupit auto 8-10let starý max. je tak dneska ideál, novější stojej už za hoven a nic to pořádně nevydrží, kor ty nafety díky různejm vstřikům, filtrům apod.

Já bejt tebou, tak beru buď to Volvo S80, kámoš to má sice v benzínu 2,4, ale překvapilo mě, jak to docela jelo, ikdyž by ten výkon tomu neměl moc odpovídat a díly, co říkal, tak nebyly nějak extrémně drahý nebo tu 70ku.

Ta 6ka je sice hezká, ale krutě trpí na korozi. Dobrej byl i Nissan Primera 103kW do r.01, to byl japonskej držák, kterej jsme měli 2 roky a táta na něj nedá dopustit 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Sova píše:třeba...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

je to z Polska...ale na druhou stranu nevidím rozdíl, když koupím auto u nás nebo v polsku...
ty taky umíš poradit, nejdřív mu tady nutíš přepálenýho Saaba aspoň o 50litrů z Polska bo kterej jinej šílenec by mohl za krachující automobilku zaplatit 150tis. při ročníku 2002, to musí bejt min. 07+
Sova píše:pak ještě Laguna II Grandtour 3.0 V6 nebo 2.0T
s těmihle to motory to určitě není špatné auto, ve verzi Initiale luxusek a určitě velmi příjemná cena :wink:

ale je mi jasný že to nechceš asi :D
a ty mu chceš poradit nebo mu uškodit? Sovo Sovo, radit problémovou Lagunu, která má 3 648 394 různejch senzorů, který ti ani v originále neuměj objednat bo každej měsíc probíhala inovace, to už je síla 8) Ještě mu poraď Vel Satise a nepřekvapíš mě 8)
pufko píše:Subaru Legacy 05 , predná náprava má primitívne trojuholníkové ramena na ktorých sa menia samotné čapy po pár €€€, spotreba medzi 9-10l LPG neriešim, kradne sa podstatne menej ako koncern, dá sa to napichnúť obyčajným káblom KKL za 5€... Cena ND porovnatelná a ak je človek šikovný tak z US si to objedná ešte lacnejšie...
Možná bys měl taky poznamenat, jak dobře má Subaru postavený motory. Pokud nemá z výroby LPG, tak přestavbou odděláš motor bo vnitřek má dost slabej a právě motory z výroby s LPG ho měli zesílenej, ale chápu, že je lehčí hanit ostatní vozy a přitom blbě poradit :lol:
VW - Very Wonderful

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

mě nemusíš říkat že auta od 03 už nejsou nic jinýho než kasičky....jedu v tom od narození, dost zkušeností sem pobral v autorizovaným volvo, něco z normální autodílny a zbytek z opravny specilaizovaný na elektro...všechny ty sráče tam jezdili s řídícima jednotkama motoru, schnilejma kabelama, vyhořelejma palubovkama....atd....jinak jsme tma opravovali i ten caddyho speciální budík...a úspěšně...bylo to chvíli programování,ale podařilo se to znovu zprovoznit.

já koukal po americe jen kuli spolehlivosti...bratr má voycla udělala se go převodovky, vyměnila vodní pumpa a to auto už má nahrkáno 400tkm a nemá jediný problém...a ani se nechystá mít nějaký problém..prostě přijdeš....otočíš klíčkem a jedeš, další jeho vlastnost kterou jsem u jiného evropského vozu nepoznal je unava z jízdy...po celým dnu za volantem sem z toho vylezl jako bych s mondeem dojel do prahy(100km) tak si myslím že všechny usa auta jsou stejný....
jo a já měl několik zjebů....a ty trpěli jen kuli terénu..jinak motor i automaty bezproblémový. a kdyby se zesrali do 10Tis opravitelný.!!

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

mě se třeba upřímně tendle Town Car moc líbí 8)
http://auto.bazos.cz/inzerat/13037076/L ... re-LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Byl na prodej už tušim i min. rok jen někde jinde a pokud tomu nic zásadního není, tak si myslim, že super. 8)
VW - Very Wonderful

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

jo to možná bude rozumější co se týče ND, caddy je i v americe poněkud dražší auto a né tolik rozšířený Enemže co v tom lincolnu je za GM žebráka? 4.6(jako cady) ale jen 149Kw? to zase bude žrát jako tank....velkej objem musí mít výkon...jinak to je polaban

Sova

Příspěvek od Sova »

Ten Saab...viděl sem tam nápis Záruka...sem myslel že to je v záruce...motor nebo tak :D

Laguna...jo tak jasně...ale zas případný průsery ti vyváží to že je to levný jak prdel.
a beztak od určitýho ročníku to měli vychytaný jakžtakž...a elektroniku máš všude

VelSatis...ten se mě líbí :lol:
Cléon & Fonte

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

i mě...ale logické myšlení ví co to je zač....proto si to nekoupím :lol:

Sova

Příspěvek od Sova »

Rudi píše:mě se třeba upřímně tendle Town Car moc líbí 8)
http://auto.bazos.cz/inzerat/13037076/L ... re-LPG.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Byl na prodej už tušim i min. rok jen někde jinde a pokud tomu nic zásadního není, tak si myslim, že super. 8)
Já osobně bych si v tom připadal, jak cikánskej baron v mercedesu :lol:

pro Obamu dobrý, jinak ne :D
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

VS s motorem z 350Z nemusí být moc velkej průser :D
a ty sedačky...žůžo :D
Cléon & Fonte

kony5

Příspěvek od kony5 »

tu A6tku bych zas tak nehanil.. sám mám tu 2,5tdi .. přední náprava 4 000 Kč... německá sada ramen .(díly na koncern za pakatel) a je to rychleji vyměněné než rozdělávat kde jaký mcpherson a lisovat tam silentbloky a vybíjet starý čepy... výdrž záleží dost na tom jaký máš kola.
VP44 je prostě spotřební věc ale jen z důvodu špatné náfty která má nizké mazací schopnosti protože norma nafty na mazivost je starší než system rotačniho čerpadla od bosche (norma je stejná tuším od 97 do teď ) takže se nemužem divit když do toho lijem sra*ky že to nevydrží - bohužel kvalitní nafta v čr je problém to je prostě fakt. Vačky mám při 200 000 km jako nové - možná sou měněné nevím sám se divím. Ty vačky jsou prostě problem kvuli uzkým mazacím kanálům, je třeba měnit olej častěji a dávat kvalitní. ale když vidím jak to někdo v zimě -5 nastartuje a hned šláp a jede tak se ani nedivím. Na druhou stranu je fakt že na ten ročník jsou ty auta dost drahý a spotřeba TDI neni nijak oslnující (R18,Tiptronic,guattro)v zimě de dost nahoru... Ale oproti ostatním autum tohodle ročníku je ten komfort až překvapivý..Servis VW je kapitola sama pro sebe tam se musí rozdělat pulka motoru aby ses dostal k druhý půlce. VW zrovná rád nemám ale A6 mi celkem sedla.. k pohonu awd bych za mně řekl že awd v kombinaci s ESP je docela dobrá věc každé snížení rizika rozbití auta za 100tacu je prostě plus.

k ostatním autum se nevyjadřuju ty jsem neměl ...

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

v poho...o A6 vím své..to auto je skvělí..bohužel 2.5tdi nenažraná a benzín mě vůbec neoslnil...ani 4.2 V8 v A8. bohužel :( takže za mě ne....pokud by nestála 25táců...pk bych o ní přemýšlel...jinak pc, plus investice do servisu= holý nesmysl pro né fandu.

kony5

Příspěvek od kony5 »

o te 4,2 V8 konkretně v A8 D3 uvažuju.. říkáš ten motor nic moc jo?? A8 bych chtěl v létě za A6 vyměnit ale nikde semnenašel žádné info o A8 co se týče provozuschopnosti u mně...všude jen samé "manažerské reference a názory "

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Sova píše:Ten Saab...viděl sem tam nápis Záruka...sem myslel že to je v záruce...motor nebo tak :D

Laguna...jo tak jasně...ale zas případný průsery ti vyváží to že je to levný jak prdel.
a beztak od určitýho ročníku to měli vychytaný jakžtakž...a elektroniku máš všude

VelSatis...ten se mě líbí :lol:
krásně si to napsal, jakžtakž, takže občas to jakžtakž pojede. Koupit za 80 rok 2007 a narvat tam 200litrů a bejt furt nepojízdnej, to běž radši zkusit automaty :lol:

do A6 jedině 4,2 V8, nebo passata 4,0 W8 :lol:
VW - Very Wonderful

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

jezdil jsem v A8 rv 99, výbava..co já vím..mělo to tramvaj,velux, křesla vepř atd... a byla v lpg. dovoz z taliánska. Motor bylo to co mě původně uhranulo..ale po najetí 1tkm sem zjistil že to vlstně není nic extra... auto se chovalo tak strašně sterilně,nezajímavě....nuuuudááááá. místo překrásného dunění V8 si slyšel přesně německy uříznute brrrrr brrrr....spotřeba nebyla nijak hrůzná...12L lpg... to bylo v poho.... pak přišel na řadu servis....a to už tam lítali desítky...sada rozvodů 25.(Jen kuli nápisu A8) náprava přední, ramena, tyče řízení, stabilizátoru tlumiče, uložení tllumiče 70pětek f prdeli. a pak se vysralo nivo a ulítlo dalších 35. po té co vozidlo dosáhlo 300tkm přestal řadit jinak perfektní tiptronic(vyřešeno výměným fondem v pl za 23Tis (o5jen kuli nápisu A8) jestli si jí chceš pořídit kupuj ty nejlevnější a připrav si peníze. Když si zahraju na namachrovanýho blbečka, řekl bych že vozidlo audi A8 je více než zbytečné...nenabízí krom drahého servisu absolutně nic....žádné emoce...žádný požitek z jízdy...a když to člověk platí..ani pocit špičkového vozidla. Radši něco horšího..ale s duší. Promin jestli sem ti zkazil iluzi o A8 ale já to tak cítím, nemám rád sterilní ''zábavu'', To když se budeme bavit o srovnání ke cadillacu tak ten aspon umí kurva zařvat a vystřelit jako z praku...a když přijedeš kamkoliv každý se otočí...na A8 se podívají a řeknou zas nějakej zazobanec :D :mrgreen:

kony5

Příspěvek od kony5 »

Aha já právě chci tu D3 po faceliftu s širokou maskou rok 2005 a výš.. taky je dost předražený ale chtěl sem kouknout v zahraničí po nějakým pěkným kousku třeba odřeném jen na blatník tam už je ta cena "mírnější" .ty 99 jsou takový :D "zastaralý" aspon mně se to tak zdálo ale nejel jsem vní jen seděl takže nevim jak to jede.. Nějaký velký závody stím autem neplánuju s limuzinou prostě jezdím pomalu (taky na velkých kolech při našich cestách s těžkým autem to jinak nejde - neminím furt rovnat kola ) . Mé bodové konto také neni oslnivé na nějaké dalniční rekordy takže to auto chci jen kvuli pocitu když příjdu na dílnu rožnu a než se mi rozesvítí světlo kochat se tou siluetou audi v "přítmí" :D spotřební věci seženu za hubičku ale z nějaké vylitané potvory mám strach jak se začne kazit je konec...Titronic jak říkáš perfektní věc 8) fofr klacek do těhle aut nepatří ..ale ten servis je horší no....Hold sem viděl Kurýra :D takže to auto prostě musím koupit jinak nepřestanu po A8-mičkách v provozu točit krk a ještě někde nabourám....být tebou zajel bych kouknout na auto do švýcar ale tam zase platí staří do 7-mi let. Lidi tam maj v zásadě jiný přístup k osobním věcem..Trošku boj to v Čechách přihlásit ale s pevnými nervy to jde a stojí to zato ojetiny ve stavu nového vozu najdeš asi jenom tam...

Jerikkk

Příspěvek od Jerikkk »

Vím, že jsi tady psal strop 100t a že asi Mondeo MKIII nee ale dám ho sem.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/9210693" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Escort RS2ooo MKV

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

:lol: já jsem psal že mondeo mi nevadí..jen nevím jestli zrovna mkiii oproti mkii přinese o tolik víc...
já jsem už mkiii měl, a jediný na co si pamatuju je že podvozek byl skvěle naladěnej...necejtilo to díry a přitom to nebylo měký ani tvrdý a mělo to příšernej interiér :-)

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

Jinak neni treba sem davat aktualni odkazy na vozidla, protoze auto budu kupovat nejdriv za pul roku. Takze mvisu.am dostatek casu se rozmy$let jaky a co bude obnaset v se

Quide

Příspěvek od Quide »

A co si trochu přišetřit a koupit BMW X5 4.4i LPG ? ;-) ;-)
Daily car: Ford Mondeo 2.0i, rv. 1999
Past: Ford Escort 1.6 16V, rv. 1998, 3dv.
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?

xciba

Příspěvek od xciba »

jediny v cem to nove mondeo je lepci je asi jen koroze :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

Quide píše:A co si trochu přišetřit a koupit BMW X5 4.4i LPG ? ;-) ;-)
čoveče, třeba já netrpím tím, že bych si auto vybíral dle vzhledu.Mám rád trošku ošklivější a punkový kháry, ale ty vole, X5 a všecky od BMW považuju za ty nejošklivější auta vůbec....

Dejv:tak tak, dřív jsme brigádničil v lakovně nebo v karosářský dílně a vážně dva tři roky starý auta a už to mělo lišku, když si to začal odstrojovat.Ale odstrojíš dvacet let starou Audi 80,BMW,Sierru atd., a jsou na tem ty auta dost podobně s těma "novejma".....halt spotřební zboží.....sednout, jezdit a když se něco posere, tak do servisu s tím.
svět dospělých je pro mne záhadou......

kony5

Příspěvek od kony5 »

přesně...třeba medour nevim typ 3 roky starý limuzína jako prase kufr dlouhý jak celý moje auta a už tomu reznou prahy...kde sme?..X5 určitě ne to je strašný auto i když v tom jedeš tak si připadáš jak v avii musíéš si nadjíždět atd..kapota velká jak pinpongový stůl...

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“