Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
zrenovovanyho golfa III v cabru ma sefik, takze mimo zimy ho mam denne na ocich a na tu obcasnou projizdku mi ho pujci, a hlavne sem rikal ze prodam lupo, cohz se odklada vzhledem k tomu ze sem koupil bourany gti na dily. a passat na elektricky dvoupolohovy sibr takze polocabrom.artty píše:Markusi, kdy bude ten Golf v cabriu, o kterém se jeden čas mluvilo? Ale jinak ten Passat vypadá dobře, hold když se někdo o auto trochu stará, tak vydrží.
setik: Hezký, ale moc moderní
omyl, me vadi novy tdi, ma to divnej zvuk a smrdi to takovym divnym zpusobem a zere to...Badd píše:Markus, nerikal jsi nahodou ze v passatu td fuj,fuj??Slysel jsem neco o VR6
adresa !!! gel v cene ???? hele my v praci se tomu smejem do ted... to se nebojdeywis píše:to jdi do vo*e pr*ele![]()
vypni si caps lock...vt.tuner píše:KDYZ UZ JE REC O BMW,TCHAN MA BMW 320D RV.2008 A PRI 168 000 KM PRASKL ROZVODOVY RETEZ,MOTOR SEL CELEJ NA VYMENU...TAKZE TEZKO RICT,JESTLI JE KVALITNI FORD NEBO BMW..
![]()
PS:je druhym majitelem auto od koupi servisovane...
vt.tuner píše:KDYZ UZ JE REC O BMW,TCHAN MA BMW 320D RV.2008 A PRI 168 000 KM PRASKL ROZVODOVY RETEZ,MOTOR SEL CELEJ NA VYMENU...TAKZE TEZKO RICT,JESTLI JE KVALITNI FORD NEBO BMW..
![]()
To asik ne,bydlim v Praze,ale sem tam jezdim do OV,naposled jsem tam byl 19.12remix píše:setik neni mozne ze obcas potkavam tu cernou trojku v Privoze ?a nebo tam jezdi hodne podobna..
To ale bude muset pořád držet shift, dost nepohodlnéFOG píše:vypni si caps lock...vt.tuner píše:KDYZ UZ JE REC O BMW,TCHAN MA BMW 320D RV.2008 A PRI 168 000 KM PRASKL ROZVODOVY RETEZ,MOTOR SEL CELEJ NA VYMENU...TAKZE TEZKO RICT,JESTLI JE KVALITNI FORD NEBO BMW..
![]()
Misak píše:Angličák píše:Dlouho jsem tu nic nedal, tak teď takovou momentku s vrakem stojícím vpravo, čerstvě zakoupeným...
a to je když stojíš před nebo za autama vrak vpravo ? takhle to neni poznat co si ted koupil
autovrakoviste vw/audi, uz si tam jednou byl, takze vis kde to je, sem tam poradcrazyape píše:Markus: vy taky zijete pane? Bry dennekdy se musime srazit